reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Chyba popyt na tabletki na mdłości się zwiększył bo ostatnio płaciłam 80 zł a dziś 99,99 za opakowanie 🙄
Jak ktoś bierze 4 dziennie to masakra🤯

Zapisałam się na NFZ do mojej poradni w szpitalu dopiero na 7 stycznia. Wiem, że późno ale to jest ten lekarz do którego chciałam. Na grudzień u mnie już nie ma zapisów, bo wszystko zajęte oprócz jednej kobiety, do której w życiu bym nie poszła więc odmówiłam. U mnie w mieście z tymi ginekologami na NFZ… Więc planowo chciałabym chodzić i prywatnie i publicznie. Co najlepsze ten lekarz jest bratem mojej lekarki, do której chodzę prywatnie. Ale podobno jest on super. Chodzi mi tylko o skierowanie na badania ale jak coś mi nie będzie pasować to zrezygnuje z niego i tyle

Chyba popyt na tabletki na mdłości się zwiększył bo ostatnio płaciłam 80 zł a dziś 99,99 za opakowanie 🙄
Jak ktoś bierze 4 dziennie to masakra🤯
musisz sprawdzać w aptece cena się różni między aptekami ( 65 a 125 zł o ile dobrze pamiętam )
Dotyczy to całego asortymentu. Ceny takie same są jeśli ma się refundację

reklama
Do góry