Hej dziewczyny, u nas dziś pogoda beznadziejna pada deszcz i zimno. Zbieram się zaraz z moimi dzieciakami na zajęcia sensoryczne bo udało mi się ich zapisać na jakieś darmowe
Ja mam tylko jedną babcie ale jest bardzo Kochana, uwielbiam ją zresztą dziadka też, moje dzieciaki też lubią u nich spędzać czas
Kika ja mam synka Maksa i uważam, że to imię jest bardzo ładne, a synek bardzo wrażliwy a z tą grzecznoscia to różnie bywa
Maks dostał właśnie zaproszenie na urodziny koleżanki do Bajkolandu na środę, ale że do tej pory zawsze dostawali we dwoje to chyba będę musiała wziąść młodszą i zapłacić jej żeby się też pobawiła bo będzie ryk jak nie wiem co. Ja zawsze robię urodziny w domu albo w ogrodzie i zapraszam znajomych z dziećmi i problem z głowy, dzieci się bawią a my możemy spokojnie pogadać
Moja mała gwiazda rozszalała się ostatnio, jak tylko się położę to zaraz daje o sobie znać
Tea trzymaj się, ale ci lekarze to lubią straszyć, na spokojnie może uda się to opanować. Ja na szczęście nie mam problemow