reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Morela miałam się pytać jak to Twoje ciśnienie. Dobrze że się uspokoiło. Ja na 2 dopegytach póki co mam bardzo ładne. Dwa razy miałam nawet górne poniżej 120 :) czasem jest jakiś wyskok ale tylko górne.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madziazt na pewno tam coś wybiorę:) sukienek jest dużo a w sklepie mówili że co tydzień przywoza i że przed świętami będzie właśnie najwięcej bo ja mam wesele po świętach. Nie wiem jak z długością bo ja wolę krótkie, schudly mi uda w tej ciąży więc chętnie je pokaże:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Madziazt na pewno tam coś wybiorę:) sukienek jest dużo a w sklepie mówili że co tydzień przywoza i że przed świętami będzie właśnie najwięcej bo ja mam wesele po świętach. Nie wiem jak z długością bo ja wolę krótkie, schudly mi uda w tej ciąży więc chętnie je pokaże:D

To pozazdrościć zgrabnych udek[emoji16] ja niestety musz pochować co nieco[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja preferuję sukienki ołówkowe, tylko w takich jest mi naprawdę dobrze pomimo tego, że z natury jestem szczupła i powinno mi być dobrze we wszystkim hehe no i krótkie lubię:)

Jestem, nie nadrabiam, nie chce mi się nawet.
Pw nadrobie dziś i jutro bo sporo.
Jeszcze z bablami ale w świetnym nastroju.
Dzieci już w szkołach :)

Dziś ogarnelam cała kuchnie w szafkach, poprzestawialam wsio, tak samo na blatach i półkach. Chce jeszcze ogarnąć szafę w przedpokoju.
Wymyśliłam sobie, że odswiezymy dolny i górny przedpokoju i kotom drapaki przestawimy. Powoli i na spokojnie..
Nomi czas już zrobić jesienne ogarnianie :)

pumelova tak w happymum :) ja patrzyłam na sportowe żeby mieć na całe lato, jeszcze jej nie ma na stronie bo bym wam pokazała żebyście mi doradziły, bo właśnie mało nie kosztują... ale mają ładne i fajnie rozwiązania że po ciąży można używać :)
Madziazt dla mnie też musi być do kolan mierzyłam tę: Link do: Happy mum - Mambo navy dress i jest super, tylko trochę za krótka jak dla mnie... u mnie w Krakowie jest dość duży wybór, teraz mają nową kolekcję której nie ma jeszcze na stronie

Madziazt dzięki [emoji16]

Lilith miło że jesteś już w lepszej formie i dajesz radę z chorobą:*

Abed super że masz nową kolekcje. Nie otwiera mi się twój link na telefonie :D daj znać jak coś kupisz:))

pumelova tak w happymum :) ja patrzyłam na sportowe żeby mieć na całe lato, jeszcze jej nie ma na stronie bo bym wam pokazała żebyście mi doradziły, bo właśnie mało nie kosztują... ale mają ładne i fajnie rozwiązania że po ciąży można używać :)
Madziazt dla mnie też musi być do kolan mierzyłam tę: Link do: Happy mum - Mambo navy dress i jest super, tylko trochę za krótka jak dla mnie... u mnie w Krakowie jest dość duży wybór, teraz mają nową kolekcję której nie ma jeszcze na stronie

Bardzo fajna ta sukienka, ale dla mnie tez byłaby za krotka. Ooo to super ze maja jakieś nowe rzeczy, to bedzie w czym wybierać. Juz nie mogę się doczekac[emoji16] niestety w Szwecji nie umiem za bardzo kupować dla siebie, mam wrażenie ze same szmaty są i to jeszcze super drogie.

Jestem, nie nadrabiam, nie chce mi się nawet.
Pw nadrobie dziś i jutro bo sporo.
Jeszcze z bablami ale w świetnym nastroju.
Dzieci już w szkołach :)

Dziś ogarnelam cała kuchnie w szafkach, poprzestawialam wsio, tak samo na blatach i półkach. Chce jeszcze ogarnąć szafę w przedpokoju.
Wymyśliłam sobie, że odswiezymy dolny i górny przedpokoju i kotom drapaki przestawimy. Powoli i na spokojnie..
Nomi czas już zrobić jesienne ogarnianie :)

Lilith fajnie ze jesteś i ze nastrój dopisuje[emoji4]

reklama
Pumelova zazdroszczę ja szukam długości w kolano i nie jest to takie proste. Ale właśnie wlazłam w lososiowa sukienkę szyta że skosa z własnej szafy.
Lilith cieszę się że już lepiej, trochę się martwiłam bo długo cię nie było i zniknęłas na początku choroby. Czarne były myśli me :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry