reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja juz w domku, ogólnie wszystko ok, dzidzia ma 360 gram, tylko znów ta tachykardia wyszła, co prawda na granicy ale mam iść na echo serca płodu.
Maz pojechał ze mną jednak, nawet nie marudził tylko spokojnie oglądał dzidzie na monitorku :)

Aha trzymam kciuki!!!
Super że wszystko ok :) A skąd jesteś? W Katowicach jest fajna pani docent zajmująca się badaniami prenatalnymi i ma specjalizację też z kardiologii. Nie znalazłam o niej złej opinii, ciocia mówiła że najlepsza na Śląsku jeśli chodzi o wady serca w życiu plodowym

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka,

Truskawka89 gratki, sprawdź to serduszko, ale pewnie będzie wszystko ok.

Ja też już po [emoji4] mój synek 677 gram i ogólnie wszystko ok, te bóle to powiedzmy moja taka uroda i juz [emoji53] no ale blizna po CC coraz cieńsza, więc dziś moja ginka powiedziała, że nie ma co się zastanawiać i będzie CC.
Szyjka dluuugggaaa [emoji6]
Mały nadal miednicowo ułożony.

Na temat szczurów, pająków i innych ... nie wypowiadam się, bo na samą myśl mam gęsia skórkę [emoji33]

Pumelova,czyli twój temat kibelkowy uznajemy za zamknięty hurrraaa chociaż nie powiem, że rozbawilas mnie nie raz [emoji23]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Truskawka super, że wszystko ok :) i fajnie, że mąż pojechał :)

Aha no to super tez :) u mnie też mała ułożona miednicowo narazie.

Truskawka super :) trzeba tylko serce sprawdzić i będziesz spokojna
Aha gratuluje udanej wizyty, mi też ostatnio ginekolog powiedziała że raczej cesarka, ale jeszcze zobaczę.

Witam,

Truskawka, trzymam kciuki za serduszko :-*
Zobaczysz, wszystko będzie dobrze :-)

Aha, gratuluję :-)
Z cesarką by najmniej już wiesz co Cię czeka ;-)
U mnie blizna od początku cienka, oby wytrzymała jeszcze z 15 tygodni....

Co do szczurów, pająków mówię kategorycznie NIE
Mamy królika i nawet jak na to stworzonko bardzo mądrego :-)

Ostatnia edycja:
Aha83. A jakie zalecenia dostalas, odnosnie tej blizny? Mam podobny problem o zastanawiam sie, czy mozesz prowadzic dotychczasowy tryb zycia czy moze masz inne zalecenie

Hejka,

Truskawka89 gratki, sprawdź to serduszko, ale pewnie będzie wszystko ok.

Ja też już po [emoji4] mój synek 677 gram i ogólnie wszystko ok, te bóle to powiedzmy moja taka uroda i juz [emoji53] no ale blizna po CC coraz cieńsza, więc dziś moja ginka powiedziała, że nie ma co się zastanawiać i będzie CC.
Szyjka dluuugggaaa [emoji6]
Mały nadal miednicowo ułożony.

Na temat szczurów, pająków i innych ... nie wypowiadam się, bo na samą myśl mam gęsia skórkę [emoji33]

Pumelova,czyli twój temat kibelkowy uznajemy za zamknięty hurrraaa chociaż nie powiem, że rozbawilas mnie nie raz [emoji23]

3jgxhqvkn04csc4c.png
Super , że wizyta udana i zazdroszczę Ci tego, że maluch już tyle waży. Im waży więcej tym lepiej bo zawsze zwiększają się szansę na zdrowy poród. Dlatego ja czekam bardzo aż Miki osiągnie wagę satysfakcjonującą :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Aha83. A jakie zalecenia dostalas, odnosnie tej blizny? Mam podobny problem o zastanawiam sie, czy mozesz prowadzic dotychczasowy tryb zycia czy moze masz inne zalecenie
Marysia ja mam cienką, na początku ciąży miała ponad 1 cm teraz na niespełna 35 mm ale narazie bez znaczących oznak rozejscia. Zalecenia to oszczędzanie się i zobaczymy co będzie dalej.

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Do góry