reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny nie mogę zasnąć ale to raczej z wrażenia zabrała mnie dziś karetka na sor stałam na przystanku kiedy nagle zaczęło mi być nie dobrze brzuch jak arbuz ból klatki piersiowej okropny ucisk mostka ból pleców straszny ledwo doczołgałam się do domu wyproznilam wymiotowalam i zdazylam zadzwonić do męża żeby szybko wracał nie mogłam złapać oddechu normalnego myślałam że to koniec że się udusze:szok:
Mąż dzisiaj rano kupił mi napoleonka zjadłam go po śniadaniu z kawą inka potem drugie śniadanie obiad okazało się że zatrułam się tym napoleonkiem:errr: masakra w szpitalu byłam 3godz badania ok kazali wrócić do domu chyba nigdy w życiu nie zjem tego dziada:oo2:
Oj :* współczuję.. biedna :* teraz się już dobrze czujesz? :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Babeczki,

Tymuniek - o kurde - kiepsko to wyglądało :-(. Musiałaś się mega wystraszyc. Mam nadzieję, że dzisiaj już wszystko w porządku? Wypoczywaj [emoji8]
P.S. To Ci mąż Dzień Kobiet zafundował...

Witajcie dziewuchy

Tymuniek współczuję..mam nadzieję że teraz już wszystko dobrze jest i ze z dzieciątkiem też wszystko dobrze..

U nas dziś zimnica za oknem aż nic się niechce..

Dawno niewidziałam tu Curran_twins i ppaalinaa mam nadzieję że u nich wszystko wporzadku..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek, współczuję! Dobrze że już ok i że to 'tylko' zatrucie.

Ja chyba też czułam czkawkę, tzn. takie regularne, rytmiczne ruchy przez chwile, brzuch lekko podskakiwał. Nie wiedziałam że to czkawka.

U mnie brzydka pogoda już od paru dni, ale staram się na to nie zwracać uwagi, bo u mnie łatwo o mini załamanie spowodowane właśnie pogodą.. wczoraj się nie dałam leniowi i zaliczyłam prawie 2 godzinny spacerek z psami, a potem udało mi się zmotywować i ruszyć dupkę na rowerek. Także popedałowałam ok. 30 min oglądając serial i od razu humor na plus :)

Dziś czekam na kuriera bo mają przyjść ciuszki dla mnie, już nie mogę się doczekać :D

Mamusia Muminka zglaszala, że będzie jej teraz mniej.

Ale fakt - faktem sporo dziewczyn od dawna już tutaj nie widziałam..

Linoone - pochwal się później ciuszkami [emoji3].

Ja dzisiaj robię zwrot do zalando (1 raz, totalnie nic mi nie podpasowalo). Także znowu czekają mnie poszukiwania.

Pumelova - odezwała się Ta co ma debet ciuszkowy [emoji1][emoji14]

Tymuniek ale przeżycia, mam nadzieje że dziś już jest dobrze
Lilith jak dziś dzieciaki ?

czkawkę w pierwszej ciąży miał syn bardzo często i jak się urodził to też :) teraz jeszcze nic, ale kopie strasznie, dziś w jednym miejscu aż brzuch mnie boli jak bym skopana była ;)

No Pumelova Agatki są super-jak widać po mnie.
Lilith no masz, bostonka. Niefajnie.
Oj kasiulka wyglądało boleśnie mocno u Grzesia.
O karuzela ja mam właśnie holter założony, już nie mogę się doczekać 12. Spać nie mogę bo mnie pod plasterkami swędzi strasznie, a mam ten z 6 odprowadzeniami i duże plasterki to cała jestem obklejona. Ja czkawka nie czułam jeszcze, przynajmniej nie byłam świadoma.
Wow Tymuniek właśnie przeczytałam. Jak teraz się czujesz?
Wczoraj zaplanowałam nad cukrem, może i dzisiaj nie będzie źle. Po dobrych posilkach miałam cukier do 110, a jak poszłam z mężem na wieczorna kolację na meksykańska kuchnie, to prosto z restauracji na spacer i też było ok, bo 117.
Idę dzisiaj zdjąć holtera i do endokrynologa, a później z mężem na basen. Także znowu nie skończę prasowania :)
Miłego dnia wszystkim życzę, bo pogoda nie nastraja optymistycznie

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojej bidulko. Jak masz szanse to odpocznij po tych przezyciach

Misia super z cukrami, dojdziesz do wprawy j nauczysz sie co mozesz, ile i kiedy jesc

Ja dzis zamowilam sobie jakas badziewiasta tiulowke na all chce sobie zrobic slodkie cukierkowe fotki! I jescze musze kupic jakis wianek, opaske na wlosy

Do góry