reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
Lilith my zawsze neosine przy wirusach, na ciałko na wysypkę raczej nic nie ma, do buzi tantum verde, gencjana i właśnie coś typu dezaftan ale powiem ci z góry ze samo to musi przejść, a w samie ustnej niestety tak szybko sie to nie goi :/ moj sie strasznie umeczyl, po 2 tyg mu to dopiero zeszło :/
Tymuniek ojjj współczuje kochana, jak sie teraz czujesz?
Madziazt mam spodnie ciążowe z happymum i w ogóle w nich nie chodzę, kupuje tuniki w zwykłych sklepach i do tego mam getry z calzedonii bo jako jedyne maja nisko pas i nie maja tej okropnej cienkiej gumki co w większości getrów. Na lato tez kupie luźne sukienki w zwykłych sieciowych i mam nawet jakieś 2 spódnice z gumkami i to wystarczy, szkoda przepłacać za ciążowe rzeczy
Zdrówka dla wszystkich chorowitkow!!
Ja dzis zrobiłam sobie wolne! Pospalam do 9 rano, moze jakieś ciasto upieke zeby znów całego dnia nie przeleżeć na kanapie
Lilith my zawsze neosine przy wirusach, na ciałko na wysypkę raczej nic nie ma, do buzi tantum verde, gencjana i właśnie coś typu dezaftan ale powiem ci z góry ze samo to musi przejść, a w samie ustnej niestety tak szybko sie to nie goi :/ moj sie strasznie umeczyl, po 2 tyg mu to dopiero zeszło :/
Tymuniek ojjj współczuje kochana, jak sie teraz czujesz?
Madziazt mam spodnie ciążowe z happymum i w ogóle w nich nie chodzę, kupuje tuniki w zwykłych sklepach i do tego mam getry z calzedonii bo jako jedyne maja nisko pas i nie maja tej okropnej cienkiej gumki co w większości getrów. Na lato tez kupie luźne sukienki w zwykłych sieciowych i mam nawet jakieś 2 spódnice z gumkami i to wystarczy, szkoda przepłacać za ciążowe rzeczy
Zdrówka dla wszystkich chorowitkow!!
Ja dzis zrobiłam sobie wolne! Pospalam do 9 rano, moze jakieś ciasto upieke zeby znów całego dnia nie przeleżeć na kanapie
Przyszła_Mamusiaa
Fanka BB :)
Witam się z rana i ja, dzisiaj mam półmetek!!!!!!!
Tymuniek
Hej dziewczyny dzisiaj czuje się w miarę dobrze zastosuje sobie jeszcze na dziś lajtową diete typu suchary biszkopty krupniczek bo wole nie obciążać żołądka ale ogólnie nie jest źle pogoda jest naprawdę straszna zasnełam chyba po 2 w nocy lało okropnie
Lilith jak twoje dzieci?
Lilith jak twoje dzieci?
Noc przespali normalnie, Dexterowi się nie pogorszylo jej też. Pojechała do szkoły i może nie chodzić. Teraz są z mężem u lekarza wiec i tak papier dostanie.
Nie wiem jak szybko się to pogarsza..
Wyszło juz mi..bardzo szybko chyba.. W buzi mam tego dużo obym gorączki nie miała..
Jak moi wrócą to będę dzwonić do położnej.
Tego Neosine to chyba raczej mi nie wolno?
Dziś chyba nici z wypadku do tkmaxa.
Na obiad rosół może zrobię, bo Judycie ciężko przelykac..
Lista leków gotowa, jeszcze zobaczę co lekarz im da ale my też mamy ten lotion co pisalyscie, smarowalam siebie i córkę tym jak ospę miałyśmy.
Tym też mnie zarazila..
Przechodziłam jak miałam 26 lat i draaamat, prawie w szpitalu wyladowalam.
Czkawki chyba nie czułam jescze. Za to ciągle widzę kosteczki które tancuja po brzuszku.
Będę was teraz bardziej podczytywac pewnie..
Wczoraj przeglądałam wątek z listą mamus, której jeszczę nue zrobiłam i tez widziałam parę dziewczyn co dawno nie pisały..
Kasiulka taka domowa sesyjka będzie??
Tymuniek co za przejścia.. Dobrze, że już lepiej.
Nie wiem jak szybko się to pogarsza..
Wyszło juz mi..bardzo szybko chyba.. W buzi mam tego dużo obym gorączki nie miała..
Jak moi wrócą to będę dzwonić do położnej.
Tego Neosine to chyba raczej mi nie wolno?
Dziś chyba nici z wypadku do tkmaxa.
Na obiad rosół może zrobię, bo Judycie ciężko przelykac..
Lista leków gotowa, jeszcze zobaczę co lekarz im da ale my też mamy ten lotion co pisalyscie, smarowalam siebie i córkę tym jak ospę miałyśmy.
Tym też mnie zarazila..
Przechodziłam jak miałam 26 lat i draaamat, prawie w szpitalu wyladowalam.
Czkawki chyba nie czułam jescze. Za to ciągle widzę kosteczki które tancuja po brzuszku.
Będę was teraz bardziej podczytywac pewnie..
Wczoraj przeglądałam wątek z listą mamus, której jeszczę nue zrobiłam i tez widziałam parę dziewczyn co dawno nie pisały..
Kasiulka taka domowa sesyjka będzie??
Tymuniek co za przejścia.. Dobrze, że już lepiej.
pumelova
POLA zdrówka!
Aga k m fajny wianek
Przyszła mamusia gratuluje
Lilith biedna jesteś, dużo zdrowia dla Was!!
Do nas dziś po 16 maja przyjechać przetkac rurę z szamba [emoji16] do tego idę dziś w końcu na henne brwi - nie byłam od początku ciąży a mam brwi blond i się meczylam malując.. i jeszcze się do dentysty próbuje umówić bo mi się przetoka odnowila i musi mi wyczyscic.. żeby mnie tylko ząb nie zaczął boleć bo nie chce kanalowki do lipca bez zdjęcia rtg (bo nie wiemy który ząb, oba miałam kanalowo robione juz)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aga k m fajny wianek
Przyszła mamusia gratuluje
Lilith biedna jesteś, dużo zdrowia dla Was!!
Do nas dziś po 16 maja przyjechać przetkac rurę z szamba [emoji16] do tego idę dziś w końcu na henne brwi - nie byłam od początku ciąży a mam brwi blond i się meczylam malując.. i jeszcze się do dentysty próbuje umówić bo mi się przetoka odnowila i musi mi wyczyscic.. żeby mnie tylko ząb nie zaczął boleć bo nie chce kanalowki do lipca bez zdjęcia rtg (bo nie wiemy który ząb, oba miałam kanalowo robione juz)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Do tego leku jest taka zgrabna informacja że ze względu na brak badań nie zalecają brać.Tego Neosine to chyba raczej mi nie wolno?
Przyszła_Mamusiaa
Mam pytanko odnośnie witamin, do tej pory brałam Falvitmama, ale nie czuję po nich a ni energii anic nic korzystnego. Może polecacie jakieś witaminki żeby nie czuc się takim osłabionym?
reklama
Lilith - ostatnio chciałam napisać jak nie urok to sraczka, teraz wypadałoby odwrócić albo rozszerzyć to powiedzonko.
Strasznie Ci współczuję tych wszystkich przypadłości jakie na Was spadają - trzymaj się Kochana mocno. Smaruj się czym sie tylko da i oszczędzaj się. Buziaki
Tymuniek - cieszę się, że u Ciebie poprawa. Masz rację - dzisiaj zrób sobie delikatną dietke i przede wszystkim odpoczywaj :-)
Pumelova - o zesz... Macie mega gowniany problem ;-).
Może wybyj z domku na czas jego usunięcia
Strasznie Ci współczuję tych wszystkich przypadłości jakie na Was spadają - trzymaj się Kochana mocno. Smaruj się czym sie tylko da i oszczędzaj się. Buziaki
Tymuniek - cieszę się, że u Ciebie poprawa. Masz rację - dzisiaj zrób sobie delikatną dietke i przede wszystkim odpoczywaj :-)
Pumelova - o zesz... Macie mega gowniany problem ;-).
Może wybyj z domku na czas jego usunięcia