reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Moje dzieci mają cbyba ta bostonke.. Wysypka na dłoniach i stopach a córa ma cała buzię w środku zawalona tym gownem.. Ręce mi opadają..
Karuzela, podeślę Ci zdjęcia ale jestem po tej buzi cory prawie pewna że to to,,
Nie pamiętam, jaki to ma wpływ na nas??

Strasznie współczuje Lilith[emoji853] dużo zdrówka dla Was

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka, Karuzela, Truskawka baaardzo Wam dziękuję!!
To dla mnie bardzo ważne, bo jednak czytanie po necie nic nie wnosi, choć nasze UK strony chyba trochę bardziej świadomie podchodzą do problemu.

Za waszą rada, jutro mąż jedzie i kupuje co należy.
Ten Neosine może być?? Mam ograniczony wybór w lekach na juz.

Jutro idą do lekarza.
Dex nie najgorzej ale córka dramat.
Jak wychodziła na konie robiłam zdjęcie dla Karuzeli i nie było to mega widocznd, na zdjęciu wręcz kiepsko. Wróciła i tragedia.. Juz się wypełniają płynem te bąbelki, jest ich więcej, na stopach głównie i złe się jej chodzi, zaczęła wychodzić gorączka.. I już tylko popija bo tak ja boli to gardło.. Straszne ma to w środku.

Nie wiem co domowego kupić do smarowania?

Nie wiem też co ze szkołą.. Ona chce jechać i pojedzie bo musi mieć 100%, chcemy by ją odeslali bo od razu powie co i jak. Musze się dowiedzieć, czy papier od lekarza da jej zwolnienie nie wpływające na obecność bo się zalamie inaczej..
Co do synka to rano będziemy dzwonić do przedszkolai pytać jak to wygląda..
Może dziwnie to brzmi ale pamiętajcie, zetu chore dzieci chodzą normalnie do szkoły.. Nie ma od tak, nie chodzenia.. Bo i z socjalka można skończyć.

Sobie powtarzam, że już prawie 3 trym, żeby się nie bać, będzie dobrze, dam radę.. Musze.. A i scan mam w 28 to zawsze jakieś pocieszenie.
Boje się, że złapie to. Z synem w ciąży miałam polpasca.. Bolało bardzo.. Ja to mam pecha :(

No bostonka estetyczna nie jest... Z tego co wiem i co tu dziewczyny potwierdzały to dla ciężarnych nie jest groźna.
Ja polecam gencjaną smarować zmiany, też te na stopach i dłoniach, trochę szybciej schodzą. No i w razie gorączki zbijać jak normalnie. Te leki przeciwwirusowe to troszkę pic na wodę ale nie zaszkodzą więc można kupić i brać.

Lilth nie martw sie to wirus jak to wirus, trzeba objawowo...
a na marcowkach zrobilysmy sobie "apteczke" tu screen
Ten tanno hermal to taki przyjemnie chlodzacy
Aim ja tez tak czytalam, ale nie wiem czy to efekt placebo ale mam wrazenie ze NA PRAWDE dziala. Co mi sie nie podobaja chlopaki troche pooaplikuje i nigdy sie nie rozkreca dalej.
Ta bostonka to w zasadzie jedyna i najgorsza choroba z jaka mielismy do czynienia

Załączniki

• IMG_5191.JPG
    IMG_5191.JPG
    115,7 KB · Wyświetleń: 110
Kasiulka, Karuzela, Truskawka baaardzo Wam dziękuję!!
To dla mnie bardzo ważne, bo jednak czytanie po necie nic nie wnosi, choć nasze UK strony chyba trochę bardziej świadomie podchodzą do problemu.

Za waszą rada, jutro mąż jedzie i kupuje co należy.
Ten Neosine może być?? Mam ograniczony wybór w lekach na juz.

Jutro idą do lekarza.
Dex nie najgorzej ale córka dramat.
Jak wychodziła na konie robiłam zdjęcie dla Karuzeli i nie było to mega widocznd, na zdjęciu wręcz kiepsko. Wróciła i tragedia.. Juz się wypełniają płynem te bąbelki, jest ich więcej, na stopach głównie i złe się jej chodzi, zaczęła wychodzić gorączka.. I już tylko popija bo tak ja boli to gardło.. Straszne ma to w środku.

Nie wiem co domowego kupić do smarowania?

Nie wiem też co ze szkołą.. Ona chce jechać i pojedzie bo musi mieć 100%, chcemy by ją odeslali bo od razu powie co i jak. Musze się dowiedzieć, czy papier od lekarza da jej zwolnienie nie wpływające na obecność bo się zalamie inaczej..
Co do synka to rano będziemy dzwonić do przedszkolai pytać jak to wygląda..
Może dziwnie to brzmi ale pamiętajcie, zetu chore dzieci chodzą normalnie do szkoły.. Nie ma od tak, nie chodzenia.. Bo i z socjalka można skończyć.

Sobie powtarzam, że już prawie 3 trym, żeby się nie bać, będzie dobrze, dam radę.. Musze.. A i scan mam w 28 to zawsze jakieś pocieszenie.
Boje się, że złapie to. Z synem w ciąży miałam polpasca.. Bolało bardzo.. Ja to mam pecha :(
Matkoty to sie masz.... jak chore dziecko jedno to prawie pewne ze reszta tez bedzie. Normalnie szpital w domu. W Uk dzieci nawet zczyms tak zakaznym do szkoly chodza? To chore!
Miejmy nadzieje ze Ciebie to nie zlapie. Trzymam kciuki i zdrowka dla dzieci.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith, współczuję, zdrówka dla dzieciaków!
Niewiarygodne to chodzenie do szkoły jak dziecko chore.. kto to wymyślił.. za chwilę wszystkie będą chore..

Kasiulka dokładnie tak to u mojej córci wyglądało. Ale ze paznokcie tez schodziły? ?? U Zuzi 2 tygodnie minęły a na stopkach jeszcze ta skóra schodzi, reszta juz ok.
Ja to w porównaniu do jej objawów miałam wersje light.
Odliczam dni do wizyty, a wcześniej ten nieszczęsny holter którego musiałam znowu przekładać.
Lilith jak coś to pisz, ale tylko spokojnie- musi być dobrze!

Dużo pisalyscie o ruchach a czy czkawki u dzidziusiów tez juz doswiadczylyscie? U mnie codziennie ok 20 jest czkawka w brzuchu :-)

reklama
Do góry