reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Lilith u nas podobnie bylo jak opisala Kasiulka tylko w buzi niemielismy i byly wypelnione plynem i goraczki niebylo.u nas zabrioniony jest Kontakt przy bostonce z dziecmi dopoki te blazy niesa zasuszone bo zarazliwy jest ten plyn ktory sie znajduje w tym blasach i z kobietami w ciazy w 1 trymestrze.tez mielismy ten plyn Co pisala Kasiulka od lekarza i 3 dni i bylo wszystko zasuszone
Dorosli sie Moga tak samo zarazic jak dzieci

Kasiulka u nas tez skorka schodzila i paznokcie u nog ale tylko u duzych paluszkow.u nas tez dopoki Co to ra bostonka byla najgorsza bo ja okropnie swedzialo pierwsze dwa dni

f2w3flw15r2h1ssa.png

Lilith biedna caly czas jakies choroby.. Zdrowka dla dzieciaczkow.

Dziewczynki a czkawka to zawsze jest? Ja jeszcze nie czulam

Kasiulka dokładnie tak to u mojej córci wyglądało. Ale ze paznokcie tez schodziły? ?? U Zuzi 2 tygodnie minęły a na stopkach jeszcze ta skóra schodzi, reszta juz ok.
Ja to w porównaniu do jej objawów miałam wersje light.
Odliczam dni do wizyty, a wcześniej ten nieszczęsny holter którego musiałam znowu przekładać.
Lilith jak coś to pisz, ale tylko spokojnie- musi być dobrze!

Dużo pisalyscie o ruchach a czy czkawki u dzidziusiów tez juz doswiadczylyscie? U mnie codziennie ok 20 jest czkawka w brzuchu :-)

Dziś rano mnie czkawką obudził mały.
Co do czkawki to opiszcie mi prosze jak to wyglada bo ja juz nie pamietam.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś np 10 razy rytmicznie mi brzuch skakał raz za razem :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Lilith kurcze kiepsko u was..życzę dużo zdrówka dla dzieciaczkow..no i żeby ciebie ominęło..

Temat księży i wiary to temat rzeka..

Co do czkawki u bobasa to jeszcze w tej ciąży nie doświadczyłem..Z synkiem bywała często...
Ale moja mała dziś kopie..aż brzuch podskakuje...
A ja coś zasnąć niemogę..dziwnie bola mnie nogi..jakby dretwieja...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej troszkę nadrobilam ale szalejecie z postami;)
Kochane wszystkiego najlepszego w Dniu Naszego Święta oby każda dotrwala do końca ciąży i porodu bez komplikacji i żeby nasze dzieci zdrowe przyszły na ten świat:tak: dużo zdrówka i cierpliwości nam zycze

Truskawka spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego-niech Ci się spełnią marzenia!

My z corcia dostalyśmy i kwiaty i slodkosci tak więc dzień udany.
Dobranoc:)

reklama
Hej dziewczyny nie mogę zasnąć ale to raczej z wrażenia zabrała mnie dziś karetka na sor stałam na przystanku kiedy nagle zaczęło mi być nie dobrze brzuch jak arbuz ból klatki piersiowej okropny ucisk mostka ból pleców straszny ledwo doczołgałam się do domu wyproznilam wymiotowalam i zdazylam zadzwonić do męża żeby szybko wracał nie mogłam złapać oddechu normalnego myślałam że to koniec że się udusze:szok:
Mąż dzisiaj rano kupił mi napoleonka zjadłam go po śniadaniu z kawą inka potem drugie śniadanie obiad okazało się że zatrułam się tym napoleonkiem:errr: masakra w szpitalu byłam 3godz badania ok kazali wrócić do domu chyba nigdy w życiu nie zjem tego dziada:oo2:

Do góry