reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Truskawka nam nie poswiecil podczas koledy bo do poswiecenia na jego "czesc"musimy urzadzic przyjecie z cala rodzina,sasiadami.. Zaprosic go wtedy jesli bedzie mial wolny termin to przyjdzie jesli nie sam ustala termin.. Ostatecznie do poswiecenia wzielismy ksiedza z parafii do ktorej nalezelismy wczesniej.

Aga_k_m zapomnialam o tym ze Vat dolicza,ja nastepnym razem poprosze o fakture [emoji23]

reklama
Laski - no bo z tym powołaniem do tacy to czysta prawda.
Księża mają grube wynagrodzenie od kurii + do tego taca. Jeden i drugi kuzyn w rok po wyswieceniach pokupowali autka prosto z salonów.

No a rodziny na bokach też trzeba utrzymać, wakacje też sporo kosztują... Bo przecież nad Bałtyk nie pojadą, bo nie daj Boże, jeszcze kogoś znajomego spotkają...

I gdzie ta idea ślubowania ubóstwa?

Kasia - ja też myślalam o autku [emoji3]. Może gdyby się bardziej postarala i zaczęła rodzic na jeździe próbnej... [emoji6]

Lilith - noszz... Współczuję :-(.
Bidulo - dużo siły i zdrówka dla Was

Oj trudno mi sie dzis Was czyta... i to nie bynajmniej przez brak czasu

Lilth wspolczuje u mnie starszak mial dwa lata temu pzeszedl strasznie

Na razie jest Oki, tylko wysypka wychodzi.. Choć starsza jęczy, że boli ja ta buzia i złe wygląda.. Ma minimalna temp.
Myślałam, że pierw wychodzi gorączka a potem reszta a tu nie..
Musze poczytać Google, jak się to ma do ciąży bo już panikuje..

Karuzela chyba piasala ze nie groznie.

Masz cos przeciwirusowego? Jakis puder na te wykwity? Daj im przeciwbolowo cos. Grzesiowi pozniej okropnie schodzila skora z rak a pozniej paznokcie jeszcze
Na gardlo tantum mozesz

Tak wygladal Grzes w czasie objawow i pozniej gojenia

Załączniki

• IMG_5189.JPG
    IMG_5189.JPG
    95 KB · Wyświetleń: 113
Jejku co za paskudztwo się przypałętało! Nie mieliśmy jeszcze ale słyszałam o bostonce - lekko nie jest.

Kasiulka a czemu ciężko dziś Ci czytać?

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Lilith moj miał kiedyś wirus typu bostońka, tylko syrop przeciwwirusowy używaliśmy, a miał tez osobno w buzi i to było aftowe zapalenie jamy ustnej i to smarowałam gencjana i chyba dezaftanem ale samo musiało przejść (2 tyg sie goilo), nie zarazilam sie ani jednym ani drugim mimo ze cały czas sie nim zajmowałam, takie wirusy raczej nie przechodzą na dorosłych

aim też tak mieliśmy w tym roku z księdzem :) nie dość że posiedział i porozmawiał to dwa razy mu dawaliśmy kasę, a za drugim razem zapytał czy to nie za duże ociążenie, że coś kupimy dla synka :) a jemu na dzień dobry dał cukierka :) drugi cudowny ksiądz to w ostatniej klasie liceum, który był naszym przyjacielem, później w telewizji go pokazywali, bo sprzedał swoje rodzinne gospodarstow po ojcu żeby ratować małą szkołę na wsi na zamojszczyźnie :) tak że jak wszędzie zdażają się cudowni ludzie :)
LILITH zdrówka dla dzieci, paskudne to ale dzieci to lekko przechodzą, mam nadziej że ty się nie zarazisz
Kasiulka! oj to mielście strasznie, moj przeszedł głatko, za to ja strasznie... no i ta skóra schodząca później była zmorą :(

O matko! Kasiulka - strasznie to wyglądało :-(. Biedaczek malutki tak strasznie musiał się nacierpiec :-(.

Truskawka - to Wy to chyba lajtowo rozprawiliscie się z tym wirusem.

Lilith - oby i Wam tak łagodnie przeszło!

reklama
Do góry