reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniek cieszę się że wszystko gra:) nie chciałabym żeby mój gin był przystojny [emoji2]

Bulkaasia kciuczki :* brzuch cię pewnie z nerwów boli:( biedna zamiast cieszyć się ciążą tylko się stresujesz..

Ja miałam dziś gulasz, wczoraj jak robiłam to tak pachniał a dziś już mi tak nie smakował:(

Mamcia była na kawie a ja leżę i myślę co by tu robić bo mam lenia :D wydrukowałam sobie listę wyprawkowa i tam wszystko zapisuję:D ale tam jest 6 stron i obawiam się że połowa niepotrzebna ale pewnie dowiem się o tym po fakcie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki żeby wszystko ok było :)
Mnie też ostatnio wzięło na placki ziemniaczane... Od czasu do czasu można ;)
Ja jak się denerwuje to też mnie brzuch boli i spina się... Dziewczyny w naszym stanie to trzeba spokojnie, żeby maluszki były spokojne :D

Megan to co ja mam powiedziec jak w 19+ 3 wazyla 330 :D chyba zapasnikiem sumo bedzie:D zart.
Wspolczuje tych.nocek ja spie cudownie odpukac:D tylko sny erotyczne mnie nawiedzaja:D

Bulkasia juz po?

Pumelova 6 stron!!!!??

010igov35ye70zfx.png

Pumelova - 6 stron ? Szalona jestes :D ja mam 3 takie z zeszytu zapisane i Kamil sie smieje ze to moja dzidziusiowa ksiega a on tylko czeka zeby uruchomic fundusz dzidziusiowy [emoji23] co do lekarza to mój jest dosc przystojny[emoji14]jak ostatnio czekam na swoja kolej to siedziały tez dwie ,podejrzewam ze licealistki ..tylko moj lekarz wyszedl zeby o cos zapytac Pani z rejestracji to te od razu hihihaha i maslane oczy[emoji14]mnie na początku krępowaly wizyty bo sie ciagle zarzekałam ze nie chce do zadnego faceta a tu taki mlody koleś ..ale teraz luzik :D

Maziajka - hahah urodzimy małe sumiątka [emoji23][emoji23] zazdroszcze dobrego spania :( mnie strasznie biodra i plecy bolą a potem to juz nawet nogi rwą :/ musze jechac do smyka po tą poduche do spania[emoji14]
A jak masz te sny erotyczne to spina ci sie tez brzuch ? Bo ja po takim snie to normalnie jakbym orgazm miała , budze sie i musze ochłonąc [emoji23][emoji23] 2 razy mnie tak nawiedziło :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aim, Bulkaasia, trzymam kciuki za wizyty :)

Tymuniek, super ze wszystko ok. Mój gin też jest przystojny :D

Pumelova, o matko 6 stron?? Ja mam jedną a4.. ;)

Tak się naczytalam o tych plackach, że cały czas o nich myślę ;) a ziemniaków i co najważniejsze czasu na smażenie raczej brak..

reklama
Do góry