reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Morela tak tre na tarce ale normalnie na grubych oczkach na tych najwiekszych takie sa wg mnie smaczniejsze no i troszkw mniej roboty.Ogolnie to z 15 min tarcia ale placki uwielbiam pod kazda postacia dzis mam w sosie grzybowym a taki pyszny mi wyszedl:DKiedya robilam w sokowirowce ale wiecej czasu mi zajmuje jej skladanie i mycie ze wole trzec:p

Misia mi sie snilo jakos w 10 tc ze urodzilam corke juz z zebami i nie chciala mleka tylko zelki jesc:D

010igov35ye70zfx.png

reklama
dzień dobry :)
misia z tymi zębami to może nie być taki sen hehe Czytałam kiedyś taki artykuł, że czasem zdarza się, że dziecko rodzi się z ząbkami. Rzadko bo rzadko ale jednak.

Placuszki ziemniaczane, pyycha. U mojej mamy zawsze jadłam z sosem z kiełbaski, pieczarek i papryki czerwonej. My z R lubimy takie bez sosu, ewentualnie do tartych ziemniaków dodajemy kiełbaskę pokrojoną w kostkę i tak smażymy, też pycha.

Wczoraj dostaliśmy torbę ubranek od kolegi R z pracy. pojechał w niedzielę na zakupy i przy okazji wstąpił do nexta hehe bardzo miło z jego strony. Postaram się już nic nie kupować na ten okres 0-3 miesięcy bo już z ciuszków wszystko mamy, no i jeszcze w Polsce na nas czekają dwie torby... teraz będę kupować 3-6 :D

Już ciii z tymi plackami... Bo i mi się jeszcze bardziej zachce [emoji14].

Truskawka - ja też blenderem traktuje ziemniaki (i tak jak Ty siekam w nim lód, czekoladę, a wczoraj nawet robiłam bułkę tarta).

Tymuniek - super, że wizyta udana [emoji3]. Z tymi przystojnymi lekarzami to różnie bywa... Czasami bardziej stresują swoim wyglądem niż sprawa z którą się przyszło [emoji1].

Misia - nie chce nic mówić, ale zdarza się, że dziecko rodzi się z zębem (moja przyjaciółka miała na porodówce taki przypadek) [emoji6].
A z tym pechem to rzeczywiście.. Chyba ta rozlatujaca torba najbardziej by mnie wkurzyla.. A jeszcze bardziej ścieranie rozbryzganych jogurtów z posadzki. Mam nadzieję, ze reszta dnia będzie już mega pozytywna i szczęśliwa [emoji4][emoji110][emoji110]

Bułkaasia, aim - i za Was kciukasy [emoji110][emoji110]

Bułkaasia - spokojnie... Wdech.. Wydech - będzie dobrze!!

Ostatnia edycja:
reklama
Bulkaasia - kciuki ! Wszystko bedzie dobrze :)
Jezusiu jeden dzien sie nie odzywam a tu tyle postów[emoji14]mialam wczoraj zly dzien bo juz ciezko mi z tym ze w nocy nie spie a o 7 trzeba wstawać , potem dojechac te 20 km do pracy a wracam po 18 do domu .. Wszystko mnie wczoraj bolało i plakac mi sie normalnie chcialo :D dzisiaj nie jest lepiej ... A do tego jechałam godzine bo takie korki ale staram sie nie byc bucem :D siedze wlasnie z termoforem na plecach :D

Widzialam ze pisalyscie o wadze dzieciaczków[emoji14]u mnie w 21+0 bylo 394g :D i lekarz powiedzial ze duzy chlopczyk haha od razu sie zmartwiłam ze urodze malego klocuszka [emoji23][emoji173] ale mysle ze nie bedzie tak zle :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry