reklama
marcysia_mati
Fanka BB :)
Mi położna mówiła coś innegoWodą utlenioną to można tyle samo co woda zwykłą
pumelova
dziękuję!!!!
Ika dzięx
marcysia własnie się zastanawiałam czy octenisept też może być, bo na mojej liście wyprawkowej opartej o milion źródeł jest octenisept
Co do ginow ja chodze do babeczki na NFZ i wg mnie jest super bardzo ja lubie.Na kazdej wizycie usg i wizyta trwa ok 30-40 min jestem usatysfakcjonowana do faceta chodzilam w pierwszej ciazy straszny burak byl,..a pierwsza wizyte mialam u stare baby straszna byla i niedelikatna ..jak mnie badala to az kweklam a ona do mnie" jak wspolzyjesz tez tak kweczysz ze boli" ....maskra.
pumelova
mi właśnie mama mówiła żebym nigdy do baby nie szła bo są niedelikatne ;> ale wazne ze trafilas na jakas wporzo fajnie ze na nfz, moj niestety nie przyjmuje.. ja mam luxmed za darmo z pracy ale niestety przejechalam sie na ginie stamtad, po pierwszym poronieniu nawet mi morfologii nie kazal zrobic, bo to sie przeciez zdarza. a potem mialam torbiel na 5cm to na usg opisal to jako jajnik a nie torbiel.. ;/Co do ginow ja chodze do babeczki na NFZ i wg mnie jest super bardzo ja lubie.Na kazdej wizycie usg i wizyta trwa ok 30-40 min jestem usatysfakcjonowana do faceta chodzilam w pierwszej ciazy straszny burak byl,..a pierwsza wizyte mialam u stare baby straszna byla i niedelikatna ..jak mnie badala to az kweklam a ona do mnie" jak wspolzyjesz tez tak kweczysz ze boli" ....maskra.
Maziajka - no to ja mam zakaz współzycia takze nie mialam okazji sprawdzić
Ja tez na nfz chodze[emoji14]w tej przychodni sami fajni lekarze[emoji14]znajoma mi poleciła , ale akurat babeczka do której chodzila zaszła w ciaze i poszla na l4
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez na nfz chodze[emoji14]w tej przychodni sami fajni lekarze[emoji14]znajoma mi poleciła , ale akurat babeczka do której chodzila zaszła w ciaze i poszla na l4
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam i u kobiet i u facetów i szczerze żadnej tendencji nie zauważyłam żeby któraś płeć była gorsza
Wodą utleniona w miarę jeszcze sprawdzi się przy ranach-te bąbelki będą działać na zasadzie mechanicznego oczyszczania rany, ale zabijania bakterii to nie da rady także na skóre gładką,w sensie bez uszkodzeń, to nie ma za bardzo jak podziałać
Wodą utleniona w miarę jeszcze sprawdzi się przy ranach-te bąbelki będą działać na zasadzie mechanicznego oczyszczania rany, ale zabijania bakterii to nie da rady także na skóre gładką,w sensie bez uszkodzeń, to nie ma za bardzo jak podziałać
ja swojego lekarza jeszcze nie poznałam ale chyba to facet , tak tak facet bo mam w karcie napisane hehe
pumelova dzieki za listę. Wprawdzie miałam jakąś ściągniętą ale jakaś taka okrojona była - tak mi się wydaje. Znalazłąm babeczkę na allegro ( zresztą jest ich sporo) i od niej będę zamawiać. Wczoraj robiłam jej listę, żeby mi wyceniła koszt przesyłki bo nie zamierzam zamawiać tylko 5 rzeczy. I nazbierało się tego...
dziś znów nasza mała dostała prezent - właśnie mój R wysłał mi zdjęcie na whatsapp. Tort z pieluch także pieluszki tetrowe odpadają już z zakupów
jem 3 bita - ciasto. Jeszcze zostało pół brytfanny, jak ja to ogarnę?
pumelova dzieki za listę. Wprawdzie miałam jakąś ściągniętą ale jakaś taka okrojona była - tak mi się wydaje. Znalazłąm babeczkę na allegro ( zresztą jest ich sporo) i od niej będę zamawiać. Wczoraj robiłam jej listę, żeby mi wyceniła koszt przesyłki bo nie zamierzam zamawiać tylko 5 rzeczy. I nazbierało się tego...
dziś znów nasza mała dostała prezent - właśnie mój R wysłał mi zdjęcie na whatsapp. Tort z pieluch także pieluszki tetrowe odpadają już z zakupów
jem 3 bita - ciasto. Jeszcze zostało pół brytfanny, jak ja to ogarnę?
reklama
Megan ja teraz juz tez bo ciagle mi sie jakies infekcje placza..w pn mam wizyte wiec zobacze czy pozwoli.Moj to juz swira dostaje ja w sumie tez..skoro po nocach mi sie snia takie rzeczy
Pumelova powiem Ci ze nie ma.reguly ja i spotkalam sie z niedelikatnymi facetami i babkami.Moja jest dosc mloda mysle ze 35 max fajna wyluzowana babka:-)
Pumelova powiem Ci ze nie ma.reguly ja i spotkalam sie z niedelikatnymi facetami i babkami.Moja jest dosc mloda mysle ze 35 max fajna wyluzowana babka:-)