reklama
Tymuniek
Fanka BB :)
Inka możesz wstawić linka do twojego szybkowaru.
Morela życzę ci żeby Lenka szybko wyzdrowiała bidulka.
Dziewczyny widziałam dziś na fb śliczny wózek wrzucę fotke zaraz jak mi się uda
http://allegro.pl/roan-2016-bialy-wozek-bass-exclusive-3w1-xxl-i6012359318
szczerze to będę chyba miała problem.z wyborem...ech...
U nas bardzo ciepło byłam w lidlu po zakupy z myślą że ta akcja stikez dalej trwa mój szogun chciał je uzbierać tak mu zależało a tu koniec nie mają.Obiadek zjedzony na jutro spaghetti z makaronem razowym i jutro mam wizytę zobaczymy jak będzie bo mój lekarz prowadzący nie pracuje już także bedzie jakiś nowy i znów musze mu trochę opowiedzieć o sobie itp.ale może uda mi się wywalczyć krótkie usg czy wszystko gra bo w tej poradni nie robią co wizyta usg tylko na 12 tydzień ciąży oraz ok 21 tyg. I tylko wtedy jak się coś dzieję poważnego.Położna sprawdza tętno waży lekarz bada recepta i dowiedzenia.
Morela życzę ci żeby Lenka szybko wyzdrowiała bidulka.
Dziewczyny widziałam dziś na fb śliczny wózek wrzucę fotke zaraz jak mi się uda
http://allegro.pl/roan-2016-bialy-wozek-bass-exclusive-3w1-xxl-i6012359318
szczerze to będę chyba miała problem.z wyborem...ech...
U nas bardzo ciepło byłam w lidlu po zakupy z myślą że ta akcja stikez dalej trwa mój szogun chciał je uzbierać tak mu zależało a tu koniec nie mają.Obiadek zjedzony na jutro spaghetti z makaronem razowym i jutro mam wizytę zobaczymy jak będzie bo mój lekarz prowadzący nie pracuje już także bedzie jakiś nowy i znów musze mu trochę opowiedzieć o sobie itp.ale może uda mi się wywalczyć krótkie usg czy wszystko gra bo w tej poradni nie robią co wizyta usg tylko na 12 tydzień ciąży oraz ok 21 tyg. I tylko wtedy jak się coś dzieję poważnego.Położna sprawdza tętno waży lekarz bada recepta i dowiedzenia.
Madziazt
Cześć Dziewczyny! Ja właśnie wróciłam z usg połówkowego -100 km w jedna stronę, jakiś koszmar!!! U nas zima wróciła od wczoraj, jeszcze tyle śniegu nie było od początku zimy! Jakaś masakra! Czytam ze u Was tak cieplutko i wiosennie - zazdroszczę! Więc, jesli chodzi o moje usg to niestety rozczarowana jestem. Pani położna która rozbiła mi to badanie mam wrażenie nie do końca znała się na rzeczy. Widać ze bardzo się starała, bo nawet przy pierwszym podejściu nie widziała wogole żołądka ani nerek (przeżyłam ogromny stres, bo wynikało z tego ze coś jest nie tak), kazała za 45 min wrócić i niby wszystko się znalazło na swoim miejscu. Mówiła ze wszystko dobrze się rozwija i ze dziecko rośnie, ale jak zapytałam jaka jest waga dziecka to powiedziała ze nie wie i ze zazwyczaj w połowie ciazy dziecko wazy 200gramow. Podobno z sercem i innym narządami ok. Oczywiście płci dziecka tez nie widziała, za dużo cieni było i może to dziewczynka, ale ona nie wiem. Niestety, pewien niesmak i rozczarowanie pozostało. No cóż, odliczam do usg i wizyt lekarskich w Polsce!
Pozdrawiam serdecznie! Zaraz może doczytam co tam pisałyście przez weekend, jakoś czasu nie miałam i tylko zerknęłam z grubsza. Mam nadzieje ze dzisiejsze wizyty innych dziewczyn okażą się bardziej owocne[emoji4]3mam kciuki!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pozdrawiam serdecznie! Zaraz może doczytam co tam pisałyście przez weekend, jakoś czasu nie miałam i tylko zerknęłam z grubsza. Mam nadzieje ze dzisiejsze wizyty innych dziewczyn okażą się bardziej owocne[emoji4]3mam kciuki!
Madzia - po 1 współczuję takiego usg. Więcej niewiadomych niż wiadomych, a odpowiedzi książkowe (zgodnie z normą) na zadane pytania jeszcze bardziej irytują niż niewiedza..
Współczuję (to po 2) też powrotu zimy. Grunt, że bezpiecznie dotarłas na badania i z powrotem.
Jeszcze troszkę... I będziesz w Pl [emoji5]
Współczuję (to po 2) też powrotu zimy. Grunt, że bezpiecznie dotarłas na badania i z powrotem.
Jeszcze troszkę... I będziesz w Pl [emoji5]
cześć
ja już po spacerku, ciepło nawet ale wieje..
Wczoraj znajomi do nas przyjechali i koleżanka przywiozła całą blachę ciasta...3bit. Matko! Jakie to pyyyyszne!!! No i zostawiła nam tą całą blachę chociaż wyrażałam ostry sprzeciw
Powiedzcie mi, z tym bólem rozchodzącego się spojenia to każda z nas tak będzie miała?
Chyba kasiulka pisała, żeby nie jeść rano nabiału. Czemu tak??
Co do muzyki...hmm... mój baardzo lubi i słucha w sumie wszystkiego. Ostatnio ściagnął sobie jakieś symfonie hehe Ja też słucham wszystkiego ale generalnie uwielbiam ciszę. Naprawdę. Mnóstwo osób mi mówi, że ciszy znieść nie mogą, że musi im tam coś huczeć czy radio czy tv - u mojej przyjaciółki tv idzie caały dzień... nienawidzę tego, drażni mnie taki telewizyjny, radiowy hałas. Max u mnie to 20 min i wyłączam. Jedynie jakiś film wieczorem.
ja już po spacerku, ciepło nawet ale wieje..
Wczoraj znajomi do nas przyjechali i koleżanka przywiozła całą blachę ciasta...3bit. Matko! Jakie to pyyyyszne!!! No i zostawiła nam tą całą blachę chociaż wyrażałam ostry sprzeciw
Powiedzcie mi, z tym bólem rozchodzącego się spojenia to każda z nas tak będzie miała?
Chyba kasiulka pisała, żeby nie jeść rano nabiału. Czemu tak??
Co do muzyki...hmm... mój baardzo lubi i słucha w sumie wszystkiego. Ostatnio ściagnął sobie jakieś symfonie hehe Ja też słucham wszystkiego ale generalnie uwielbiam ciszę. Naprawdę. Mnóstwo osób mi mówi, że ciszy znieść nie mogą, że musi im tam coś huczeć czy radio czy tv - u mojej przyjaciółki tv idzie caały dzień... nienawidzę tego, drażni mnie taki telewizyjny, radiowy hałas. Max u mnie to 20 min i wyłączam. Jedynie jakiś film wieczorem.
Chybra
Hahaha Aga You made my day! Cudowne zdj! Moi znajomi byli też z takim szkrabem na ostatnim. Ale tutaj już nie ma mowy o jeździe dwoma autobusami z bandą pijanych ryjów i spaniem w namiocie. Tylko wchodzi w grę auto i nocleg na polu campingowym. Myślę , że mąż by się nie zgodził . A z kartonu nigdy się nie odważyłam napić Wszystko inne włącznie z samym spirytusem tak. Boże nie wierzę, w życiu tego już później nie zrobiłam. Aż mi się bobo kręci jak wspominam A tu ja z 2011 r .
Załączniki
marcysia_mati
Współczucia. To faktycznie musiala byc niediswiadczona. Ja po kazdym usg genetycznym dostalam duzy i szczegolowy raport. Dokładny opis. Oczywiscie plec, bo chcialam znać. Niepotrzebnie narazila cie ta dr na stresCześć Dziewczyny! Ja właśnie wróciłam z usg połówkowego -100 km w jedna stronę, jakiś koszmar!!! U nas zima wróciła od wczoraj, jeszcze tyle śniegu nie było od początku zimy! Jakaś masakra! Czytam ze u Was tak cieplutko i wiosennie - zazdroszczę! Więc, jesli chodzi o moje usg to niestety rozczarowana jestem. Pani położna która rozbiła mi to badanie mam wrażenie nie do końca znała się na rzeczy. Widać ze bardzo się starała, bo nawet przy pierwszym podejściu nie widziała wogole żołądka ani nerek (przeżyłam ogromny stres, bo wynikało z tego ze coś jest nie tak), kazała za 45 min wrócić i niby wszystko się znalazło na swoim miejscu. Mówiła ze wszystko dobrze się rozwija i ze dziecko rośnie, ale jak zapytałam jaka jest waga dziecka to powiedziała ze nie wie i ze zazwyczaj w połowie ciazy dziecko wazy 200gramow. Podobno z sercem i innym narządami ok. Oczywiście płci dziecka tez nie widziała, za dużo cieni było i może to dziewczynka, ale ona nie wiem. Niestety, pewien niesmak i rozczarowanie pozostało. No cóż, odliczam do usg i wizyt lekarskich w Polsce!
reklama
Inka1985
Tymuniek szybkowar z Lidla jak napisała Aga. Wygląda tak :
Link do: Szybkowar 6l, Kuchnia - fanLIDLA.pl
To jest jakaś stara gazetka ale ten sam typ.
Link do: Szybkowar 6l, Kuchnia - fanLIDLA.pl
To jest jakaś stara gazetka ale ten sam typ.