reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć,

Widzę, że sporo z nas ma spadek nastroju. ... no i ja też

Walczę z bólem krocza i niestety przegrywam, w sobotę ledwo przeszłam 300 metrów i na koniec jak doszłam do celu to się popłakałam. Na szczęście Filipek wyrozumiały i zbytnio mnie nie nadwyreza. Mąż śmiga w Austrii ,no nic dziś jest chyba lepiej, ale przecież prawie nie chodzę to w sumie ciężko mi ocenić [emoji22] tylko co do szkoły młodego zawiozlam i na krew podjechalam. Ahhh ...... dobija mnie to leżenie , do tego nic kupionego nie mam dla dzidzi, mam nadzieję, że mi przejdzie

Megan ślicznie się prezentujesz, będzie pięknie

Trzymam kciuki za wizytujace

Abed no czekamy na info co między nogami dzidzia chowa

Anita najlepszego córeczce [emoji324][emoji324]

Kasiulka gratuluję, to co imprezka [emoji38]

reklama
aga_k_m tył i tak najważniejszy. Haha. Jak cos to zapraszam. Kiedyś jechałam z jednym światłem z przodu w nocy bo ojciec tak mi zmieniał żarówkę że zrobiło się spiecie. Dałam radę jadąc jednym długim. Wyglądała z daleka pewnie jak motorek. Haha

ewella90 wysyłam priorytetem ☺☺☺

Anita wszystkiego dobrego!!

Aga ja kiedyś zawsze czarne długie włosy, płaszcz ze skóry.. Ach to były czasy. Teraz juz nie wypada aż tak ale brakuje tego młodzieńczego szaleństwa :)
Córa uspokajala się przy takiej muzyce, syn ma swoich faworytów i również lubi. Chce wiec najmłodszego skarba przyzwyczaić powoli.
Oni to disco w aucie, domu i ogrodzie co gorsza po pl..
Masz bardzo utalentowana core, widzę ze ma dużo zai nteresowan i zajęć, to świetne dla dziecka. Najgirzej się nudzić bo wtedy tylko głupie pomysły przychodzą do głowy.

Lionoone, to tylko gorszy okres, powinien minąć niedługo. Może pogoda pomoże?
Tez miewam teraz dola z powodu braku ćwiczeń z tym, że ja nie mogę a nie chce czy mam lenia.. Trzeba to przetrwać, zająć się czymś innym. Gdy masz teraz okres lenia to może pozowol sobie na niego, 3 dni nie zaszkodzą a poznien bierz się do działania :)

Abed kciuki za wizytę!!

Karo w końcu się odezwałaś :) strasznie zarobiona jesteś. Zdrówka życzę bo to męczące jest.

Inka miłego czytania :)

Pumelova ja tak jadam, wcześniej kawa się zapijam, może i niezdrowo ale normalnie nie lubiłam robić pauzy na żarcie i wyrabia się takie przyzwyczajenie. Do teraz zresztą pozostało i sporadycznie zjadam coś przed 16.

Kasiu haha ale ekstra!! Przyznam, że sama ostatnio zastanawiałam się kiedy u mnie będzie przed cc.
Coś cudnego.
Tesknisz za mężem a na ile dni tam jeszcze musisz zostać? Dzieci zadowolone??

Truskawka właśnie o to chodzi :p pod tym względem straszna jestem ale moje dzieci się cieszą wiec cóż ;)
Dobrze, że to jednorazowe u synka było a Tobje miłego leniuchowania.

Morela na pewno się poprawi, oby szybciej by się biedna nie meczyla.

Aha byłaś z tym u lekarza?? Czy to nie rozejscie?? To baardzo boli kochana.

Kasiulka no nie wytrzymałam i sprawdziłam :p

Z tym, że Ty to musisz brać jeszcze dodatkowo czas do przodu. Myślisz, że szybciej pójdzie czy córa każe poczekać na siebie??

Lilith byłam w piątek tak ad hoc u pierwszego lepszego, nic właśnie o spojeniu nie powiedziała, a ja fujara, jak tylko powiedziała że szyjka ok,dzidzia tez to o nic nie pytałam. Dała mi duphaston, nospe, dodała ze macica trochę za twarda i ze leżeć mam i jak będzie gorzej to szpital. Jutro mam wizytę u prowadzącej, więc na spokojnie dopytam, może mały mi uciska bo ułożony miednicowo, no nic musze czekać do jutra

Dzieci zadowolone, bo lubia tu byc. Tyle ze moi rodzice w pracy
Dzis mam dzien smeta. Wlasnie ktos podkupil samochod na ktory bylismy zdecydowani. Szlag mnie tafia ile juz szukamy tego auta!

Abed do 3.06 mam byc w dwupaku :D wlasnie brat napisal ze chrzciny ich synka

Lilth super :D co do mnie nie wiem. Dwa popzednie poprodg mialam indukowane przez cukrzyce wczesniej. Teraz nie mam wskazan do indukcji. Wiec nie wiem jak to bedzie. Bardzo pasowalo mi przychodzenie na porod w kokkretnim terminie

Widzę, że nie tylko u mnie dziś dzień na nie- wstałam jakaś niewyspana, z robiącym się jęczmieniem na oku (wszystko się mnie czepia w tej ciąży...), chciałam zamówić tapetę do pokoju córki i okazało się że ją wycofali. Jak pomyślę, że muszę znowu czegoś nowego szukać :wściekła/y:

Kciuki za wizytujące!

Chętnie poszłabym spać, ale krasnoludki zupy nie zrobią więc biorę się za krem z brokułów.

Morela no zdrowia dla córy.
Tea powodzenia kciuki zaciśnięte.
Karo zdrowia i dla ciebie. U pogrilowane już, z niecierpliwością czekam na początek sezonu.
Linoone na gwałt potrzebujesz czekolady i słońca. To tylko chemia mózgu. Nie daj się.
Aga_k_m kobieto dobijasz mnie, ja wstałam po 10, jak zwykle zresztą :)
Abed kciukasy i za wasza wizytę.
Anita sto lat dla córki, poważny wiek.
Aha trzymaj się. Zdążysz że wszystkim. Od czego jest internet.
U mnie w planach na dziś prasowanie i poukładane w szafie. Do tego przelece się na pocztę po PIT-a bo już tydzień na mnie czeka.
Jutro badania krwi, zakupy i może wizyta u koleżanki.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Abed nie, nie. Ja nie mkge wcześniej nawet o dzień, panicznie się tego boje.. Nawet myśleć tak nie mogę.. Ale ilość dni czy suwak odliczajacy dużo mi dają, widzę ze coraz bliżej, że czas leci..

Kasiulka kiepsko z tym autem bo to jednak jest bardzo ciężki i odpowiedzialny wybór.. Może następnym razem dać mały depozyt, że auto na ileś zastanowione dla Was? Musisz być zirytowana bo znowu szukać trzeba..
To Ty sama a myślałam, że też chwilkę dla siebie mkzesz tam zyskać. Może idź na spacer z chłopcami?? Tak żeby myśli oderwać od dzisiejszego dnia?

Taki poród umawiany jest fajny.. Mój mąż bardzo sobie chwalił, że mimo wszystko mniej stresu to jest.. Za to dzień przed bardzo denerwujacy.

Karuzela jak Ty się czujesz??

Do góry