reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć,

Widzę, że sporo z nas ma spadek nastroju. ... no i ja też

Walczę z bólem krocza i niestety przegrywam, w sobotę ledwo przeszłam 300 metrów i na koniec jak doszłam do celu to się popłakałam. Na szczęście Filipek wyrozumiały i zbytnio mnie nie nadwyreza. Mąż śmiga w Austrii ,no nic dziś jest chyba lepiej, ale przecież prawie nie chodzę to w sumie ciężko mi ocenić [emoji22] tylko co do szkoły młodego zawiozlam i na krew podjechalam. Ahhh ...... dobija mnie to leżenie , do tego nic kupionego nie mam dla dzidzi, mam nadzieję, że mi przejdzie

Megan ślicznie się prezentujesz, będzie pięknie

Trzymam kciuki za wizytujace

Abed no czekamy na info co między nogami dzidzia chowa

Anita najlepszego córeczce [emoji324][emoji324]

Kasiulka gratuluję, to co imprezka [emoji38]
Jeżeli tak mocno Cię boli to może być spojenie,ja miałam patologiczne rozejscie w poprzedniej ciąży i przez to cesarke,teraz powoli już zaczyna boleć,ale jeszcze mogę chodzić nie jest źle,jeżeli boli Cię tak jakby kość w kroku i najgorzej jest przy podnoszeniu się z łóżka,przewracaniu na drugi bok,boli przy podnoszeniu nogi to jest to spojenie,sprawdź to kochana i kontroluj bo przy dużym rozejsciu o porodzie sn nie ma mowy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tym smochodem bylismy umowieni tak z facetem ze w tym tygodniu podjedziemy do salonu na przeglad przedsprzedazowy jeszcze. Ale mowilismy ze jak nic nie wyjdzie to go bierzemy. A gosciowi trafil sie klient ktory od razu wylozyl gotowke...
My juz bylismy na przegladach przedsprzdazowych innych i takie cuda w tych samochodach wychodza, silniki popsute, samochod z dwoch roznych zespawany...

Czekam na poprawe pogody i lecimy na dwor. Obiad zrobilam tak jak mama chciala

A miec konkretna date porodu to rewelacja, zwlaszcza jak w domu zostaja starszaki do opieki

Dziewczyny siedzę w pracy ale cholernie się martwię, boli mnie dzisiaj brzuch taki ból jakbym okres miała dostać nie wiem czy jechać na wizytę akurat mój gin dziś przyjmuje czy to po prostu się cos tam rozciąga. Oszaleje chyba z nerwów w tej ciązy

Kika
Taz mam taki bol teraz. Jestem w 22tc i mialam taki bol przy pierwszym dziecku. Mi wtedy lekarz wyjasnial ze to od rosciagania macicy, ale warto to skonsultowax z lekarzem prowadzacym

Kika jak boli i się niepokoisz to jedz na IP. Najwyżej cię odesla a będziesz spokojna.
A u mnie znowu cukrowe szaleństwo. Na czczo 95, po śniadaniu-ryż na mleku bez cukru- 170 , poszłam na spacer i jest 90 ale ja znowu jestem głodna. Chyba zjem kanapkę i znowu pójdę na chwilę chociaż.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja szczerze mówiąc takiego złego humoru nie mam, chociaż synuś starał się od rana wyprowadzić mnie z równowagi. Jakieś porządki porobiłam i pranie oraz obiad, syn śpi, ja głowę umyłam i pazurki pomalowałam, za oknem buro, a jutro połówkowe i jedziemy po kasę na auto! Trzymajcie kciuki! :-) :) Jak maluch wstanie pewnie zje obiadek i jak nie będzie siąpić to wyjdziemy na spacer.
A propos muzyki uspokajającej syna to my z rana codziennie i wieczorem oraz gdy ma zły humor włączamy mtv rock, a nie jakieś tam bajki:-p Gdy z moim się poznaliśmy ja słuchałam polskiego, a On californijskiego punk rocka i jakoś udało nam się to połączyć, mam nadzieję, że dzieci też tą miłość przejmą:blink: Ojjj lubię sobie powspominać te koncerty, wyjazdy, woodstock,proste wina czy inne świństwa hehe, brakuje mi tego. No może nie win prostych:-p

reklama
Kasiulka - przykro mi, że nie wyszło z autkiem :-(. Przechodziłam taki sam zawód 12 lat temu jak chcieliśmy mieszkanie kupić. Przygotowaliśmy sie do zakupu na bum cyk cyk - sprawdziliśmy księgi, rozmawialiśmy z prawnikiem (bo był 1 kruczek prawny, który blokował na 4 lata sprawę i musieliśmy się zabezpieczyć), kasa była .. I jak już wszystko było przygotowane, baba przyjęła zaliczkę za zakup od innych ludzi. Poźniej tylko stwierdziła, że za dużo sprawdzaliśmy, no i nasz wiek był dla niej zbyt niski, więc nie mogła nas poważnie potraktować [emoji34]. Strasznie to zabolalo.. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Więc glowa do góry [emoji3][emoji110][emoji110]

Gratuluję studniówki [emoji3]

Lilith - że zdolnościami różnie u córy, ale staram się rozwijać jej zainteresowania i poziom kultury poprzez różne warsztaty. I tak od 3 lat biegam z nią na przeróżne zajęcia plastyczne i taneczne. Jako 5-6 latka przerabiala taniec orientalny i flamenco, ale jej nie podeszły..

Kika - ja też bym sprawdziła ten ból u lekarza.

Chybra - no nie mów, że wino z kartonu ciągłas [emoji6][emoji1][emoji3]. To co, za rok spotkanko BB na owsiakowym polu?
Jagoda 1 raz zaliczyła Woodstock gdy miała 14 miesięcy [emoji6] - zaraz Ci zdjęcie wkleje [emoji3]

Ostatnia edycja:
Do góry