reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniek piękna sesja i piękny synyek :)
Megan22 ładna sukienka :) wyglądasz super :) ja też lubie ten sklep :) ostatnio na wesele brat kupiłam tam sukienkę :) dużo kosztuje ale warto :)
Morela_87 zdrówka dla córki, mam nadzieje że ty nie złapiesz
Pola ja też byłam na warsztatach bezpieczny maluch :) bardzo zadowolona jest bardzo :) polecam każdemu, my mamy już syna a dowiedzieliśmi się kilku rzeczy :) no i pierwsza pomoc super :)
tea80 powodzenia na wizycie :)
Linoone będzie dobrze :) ja też mam gorszy czas teraz, jakoś wydaje mi się że cos nie tak z ciążą, że będę musiała leżeć :( we wtorek wizyta, więc się uspokoje może :)

Ja czytałam was przez weekend ale brak weny do pisana, w sobotę wieczorem po tych wrsztatach zabolało mnie krocze przez chwilkę, przeszło szybko ale mi się uruchomiła wyobraźnia... może szyjka się skraca.. we wtorek wizyta u lekarza prowadzącego, więc zobaczymy ile to moja wyobraźnia ;) dwa tygodnie temu była twarda i długa wieć może za dużo się nie zmieniło... eh te stresy... a dziś idziemy na połówkowe 3D :) pewnie poznamy płeć :)
Miłego dnia :)

reklama
Witam was słonecznie i mnie już jest 11stopni.
Aga nie tylko Ty tak masz-ja myślałam że jak już będę na zwolnieniu to będę bardziej wyspana a tu lipa-wczoraj udało mi się po północy zasnąć a tak to 1-2 w nocy i częste spacerki na siku. Troszkę odpoczelam jak mała miała ferie a teraz znowu zombi3×w tyg też 6.20pobodka):o ale się pocieszam że jeszcze 3.5 miesiąca i wakacje a pewnie urodze wcześniej to już będzie czadowo-0 spania

Tea trzymam kciuki za wizyte:)

A co do zmęczonych mężów to ja do Tomka mowie kto tu jest w ciąży Ty czy ja-śniadanie do łóżka, obiad na piętro też przynosze(kuchnia na razie u teściów nasza mam nadziejęże powstanie zanim urodze) i kolacje-to ja po schodach biegam a Ty czekasz i mówisz co jeszcze Ci donieść i jeszcze narzeka że ja na tel siedzę na forum i czytam to źle-jestem uzależniona ale jak on siedzi to ok:mad:
No troszkę pomarudzilam:D

Lilith nie smuc się nie tylko Ty nie cwiczysz a jak już urodzisz to będziesz miała mega trening ;)

Duzo zdrowia dla Was i dzieci:)

Aha moja gwiazda dzisiaj 9lat konczy:D

Miłego dnia

Edt
abed za Ciebie również trzymam kciuki-niech maluszek pokaże mamie co tam ma;)

Jeśli któraś jeszcze wizytuje to też będę trzymała kciuki i powodzenia!

Witam się z Wami.
Zapowiada się znowu piękna pogoda. Nastawiłam pranie i rozwiesze je na zewnątrz. A później przejdę się. Sama jestem to będę się dzisiaj nudzić. Szkoda że nie mam auta to bym gdzieś wyskoczyła. Wezmę się za książkę bo termin w bibliotece minie a dopiero przeczytałam pół z 3
Buziaki dla Was.

Kasiulka! Pyszny!!! Robiłam po południu 2 dolewki.

Linoone haha dobre[emoji16]

Aga k m mój też kiedyś nie jadł ale zauważył że to niezdrowo do 16 jest 1 posiłek a potem obiad i kolacje. Więc je w pracy [emoji16]

Abed trzymam kciuki!:)

Anita każdy musi czasem ponarzekać :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Abed - i ja trzymam kciuki za Malucha [emoji110][emoji110], i za jego łaskawe rozłożenie nóżek [emoji6]

Inka - gdyby nie awaria lewego kierunkowskazu (tylko przedni... ale weź jedź bez niego) to bym wpadła do Ciebie na ten leśny spacerek [emoji3].

Pumelova - mój się już nie przestawi. Próbowałam... Ale marne szanse powodzenia.

Tea, abed kciuki za wizyty :)

Anita wszystkiego najlepszego dla córki :)

Inka wyślij do nas tej ładnej pogody bo u mnie od rana pada...korzystaj z pogody :)

Milego dnia :)

Karo bardzo fajnie ze jestem u rodzicow i nie siedzimy w kurzu, nie powinnam narzekac... ale ja tak nie lubie byc bez meza. Od wawy jestesmy 140 km

Linnone ciuszki na pewno wykorzystasz, no chyba ze kupilas w rozm 48 :D

Anita samych radosci dla corki. 9 lat pieknie :)

Abed powodzenia i samych powknych widokow na monitorze. Mysle ze lakarz na polowkowym sprawdzi dlugosc szyjki. Mozesz powiedziec ze ostatnio bolesnie stawia Ci sie macica i czy moze zbadac dlugosc ;)

Tea i dla Was powodzenia

Morela jak dzis corka?

Spie z otwartymi oczami nie mam sil, a raczej enegii na zabawy z chlopakami. Wlaczylam baje. Chyba czas doczolgac sie do ekspresu
Aaaaa dzis mam studniowke :D

Załączniki

• IMG_5152.JPG
    IMG_5152.JPG
    109 KB · Wyświetleń: 80
Dziękuję Kasiu chyba lepiej. Na pewno brzuch ją już nie boli ale ja czekam , że tak powiem "aż zrobi kupkę" bo martwila mnie ta krew w sporej ilości. :*

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Gratuluję studniówki!!!:)

reklama
Hej babolki
Ja mialam strasznie zalatany weekend, ale podczytywałam was cały czas :)
Dzis rano zebrałam sie do pracy a młodego do przedszkola, jedziemy autem a ten zaczał wymiotowac, wiec zawrotka do domu i siedzimy teraz, młody skacze, bawi sie, wiec chyba to tylko chwilowe było, ale korzystam z wolnego ;p

Megan fajna ta sukieneczka, do tego jeszcze jakies ładne kwiaty, fryzura i naprawde bedziesz slicznie wyladac ;)

Lilith ja w mieszkaniu mialam siłownie pod mieszkaniem, jak puszczali basy to mi cała podłoga skakała i było słychac co akurat teraz cwicza ;p masakra

Tymuniek sliczne zdjecia :) tez moze sie skusze na taka sesje, chciałabym tez pozniej sesje noworodkowa, bardzo mi sie takie zdjecia podobaja

Morela jak tam u was dzis? córka sie lepiej czuje?

Do góry