reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan super laska z Ciebie,we wszystkim Ci pięknie,sukienka super,
Tymianek fajna pamiątka,chyba w tej ciąży też się zdecyduje na sesję,w tamtych zalowalam ze nie zrobiłam,za to mamy sesję jak miał tydzień,przepiękne zdjęcia,chciałabym zrobić u tego samego fotografa ale ciężko się do niego dostać
Wróciliśmy od dziadków,ja jak zwykle strasznie obzarta,
Wkurza mnie mój tel.co chwila się zacina,chyba mam za dużo aplikacji :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No Megan bardzo ładna ta sukienka :) super, że udało Ci się tak szybko kupić ale tak jest jak się za czymś specjalnie nie chodzi to akurat się kupi :)

Lil - jak zjadlas hambuksy to masz smaki podobne do mnie. Ja Ci tu napisze na co mozesz miec ochote, mianowicie...lody, jajko na miekko, platki corn flakes z mlekiem, kanapka z maslem i szynka, botwinka, paluszki rybne a na deser milki łej...zapedzilam sie wiem [emoji38]
Pozycz troche brak smaku! [emoji21] Mi sie to przyda a teraz Ty sobie pojedz. Wzmocnisz sie!

Megan...no laseczka jak sie patrzyy! Do tego fajny wlos, szpileczka i jestes gotowa! Mrrr

Jeszcze Dziewoje sobie poszly do dziadkow na uczte! Takie jedzonko to juz w ogole miodzio! Dawno nikt dla mnie nie gotowal! [emoji7]

Dzis maz uciekl ode mnie i spi w sypialni swoich rodzicow. Mysli, ze to przez niego ta bezsennosc. Martwi sie gosc zebym ataku epi nie dostala przez to. Mozna tlumaczyc, ze to urok ciazy ale on zdanie swoje ma! No nic cale wyrko dla mnie[emoji12] lubie czasem sie tak mega rozlozyc!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

AAggAA88 - ajc idzcie mi bo sie zawstydzam haha :D
Co do wlosów to wlasnie myslalam co z nimi zrobic i nie mam pojecia [emoji33]
Jak ja bym chciała tak miec cale lozko dla siebie ahh :D jedynie jak K ma zmiane na noc to moge sie rozwalić ale z drugiej strony nie lubie byc sama w domu :D takze tak zle i tak nie dobrze[emoji14]a facetowi nie przegadasz , jak on stwierdzi ze to przez niego spac nie mozesz to tak bedzie i juz [emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Morelka, Ty babo jedna...mi tu radzi odpoczynek, a sama padla jak muszka! Mialam 2 razy taka sytuacje w 1 trymestrze i raz tydzien temu.
No wiec - maluj teraz grzecznie drewienka i zjedz duuuzo leczo!

Zarcie...co zrobic zeby tak bardzo nie chcialo sie go jesc?![emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no odpoczynek dla każdej z nas już na tym etapie jest potrzebny :) maluje nadal a to już północ prawie :D :*
Morela bidulo, nigdy nie zemdlalam w ciąży tak całkiem i aż strach pomyśleć o czymś takimi. Uważaj na siebie,bo to jednak piwazna sprawa, szczególnie jak sama jesteś!
Ze szkołą fantastycznie Wam się trafiło i córa zadowolona, to bardzo ważne bo mniej trudności i wybrzydzan może być. Blisko i zajęcia tez plus. Juz dużą pannica!

Mam od dawna, biorę żelazo i nawet wyniki się poprawiły w końcu.

Kasia pyszny obiadek zrobiłaś :)
Zapytaj u nas są cięcia i wycofali, nie wiem w sumie czy tylko u nas..niby jak jest Oki juz tego nie robią co wydaje się być śmieszne. Mi zleciła lekarka prowadząca jak byłam ostatnio ale list dostaje 2 tyg przed scanem czyli jeszcze mam ze 2 tyg czekania na list.

Tymuniek chłopcy chyba są tacy prości i bezproblemowi, od każdego to słyszę i sama mam takie porównanie :)

Aaggaa ja dziś cały dzień na dwóch małych domowych hamburgerach takich brioszkowych z pomidorem sałata etc, jak kanapka.. I w sumie coś bym zjadła ale ciągle brak mi smaków.. Oo leczo od Moreli bym zjadła, już ostatnio za mną chodziło.

Inka hihi chyba się tam nie nudził zbytnio :)
Kochana dziękuję, na szczęście znam przyczynę. Po prostu jeszcze leki nie poprawiły mi morfologii. A Ty cieszę się, że wyniki masz lepsze :* :*

Lilith - oby sie te krwotoki juz nie powtarzały :( i dziekuje za rade w sprawie opryszczki :) zrobilam oklad z czosnku , wczesniej mialam paste cynkową ,potem smarowałam to wacikiem nasączonym wodą utlenioną i juz sie zasusza:p

Dziewczyny a u mnie taki psikus , że pojechalam z mamą do silesi city center i UWAGA kupiłam kiecke na slub :D ze sklepu Aggi , do tego przeceniona z 219 na 109:D jednak zdjecia nie oddają tego jak wyglada na zywo ale tak jak obiecalam , chwale sie :D
Zobacz załącznik 797695Zobacz załącznik 797696Zobacz załącznik 797697Zobacz załącznik 797698
Ps. Buty bedą inne [emoji41][emoji23]

Morela - bidulko , uwazaj na siebie :* miej zawsze przy sobie mala butelke wody :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczna sukienka i już od teraz mam małą butelkę w torebce na wszelki wypadek.

Megan super! Z jakiego to sklepu? Ja nadal chce się wybrać do happymum.

Morela uważaj na siebie!

My właśnie wróciliśmy z posiedzenia u przyszłego dziadka. Ale pojadlam:D padam na twarz dobranoc:*!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Uważam uważam tak jakoś wyszło , że tam gorąco i duszno było :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Megan no i sprawdza się że ladnemu we wszystkim ładnie. Ja bym w takiej sukience wyglądała jak szafa, a ty ślicznie.
Miałam bardzo intensywna sobotę, sprzątanie do 16 a potem pojechałam na urodziny koleżanki. Ogólnie dużo dobrych znajomych, nawet byłam głaskana po kiszkach. I niektórzy myśleli że to 4 miesiąc, także nie jest źle, za to cały czas mnie sadzali, a ja chciałam połazić.
Jutro a właściwie dziś budzika nie nastawiam. Dobranoc.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan dzięki super!!:)

Aaggaa dziś idę do teściowej na kolejny dzień wyzerki:D zaczynam się bać mojego głodu:p

Ee no co wy my mamy wielkie łóżko polecam! 160 szerokości [emoji38] generalnie śpimy daleko od siebie bo nasz pies wchodzi między nas :D

Misia mnie też głaskali.. Ale tym razem zapytali :D na szczęście mam więcej kolegów niż koleżanek a oni tego nie robią:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Dziewczyny! Wczoraj byłam na warsztatach bezpieczny Maluch, fajna sprawa, swietni prowadzący, dużo się dowiedziałam o pierwszej pomocy- jest zrobiona taka aplikacja na telefon "Nestle pierwsza pomoc" prowadzący polecali żeby ją ściągnąć i jeszcze taka stronka Nestle zdrowy start w przyszłość.

Megan super że masz zakup sukienki za sobą:) pięknie wyglądasz i ta cena, wow!:)

Dzisiaj jedziemy z córa do tężni solankowej (w Wieliczce) bo znowu na katar i zaczyna cherlac trochę ten nasz mały cherlaczek;)

Morela dobrze że miałaś wsparcie na ramieniu męża (dosłownie), dbaj o siebie!

Ostatnia edycja:
Do góry