reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej laski. Ja właśnie siadłam na chwilę bo strasznie się zmachalam. Poogarnialam pokoje i łazienkę. Wzięliśmy się z mężem za dwa pudła z mojej pracy. Wszystko wywaliłam, został mały segregator z najważniejszymi informacjami. Wszystko razem zajęło nam 5 godzin. Muszę zacząć ogarniać ubrania bo mi się dzidziowe rzeczy nie zmieszczą. Jestem trochę chomikiem.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tymuniek - ślicznie, a zdjęcie z Synkiem 1 klasa[emoji5]. No i jaki brzusio już imponujący (cyc również) [emoji3].
Za mało piszesz o Synku, stąd z lekka zaskoczona jestem [emoji1]. Pochwal się bardziej tym przystojniakiem [emoji5].

Kurcze.. Kusisz [emoji3]. A może i ja jakąś sesje trzasne sobie z córką. Muszę popatrzeć na oferty i może coś w maju zorganizuje (w plenerze) [emoji6]

Lilith - martwisz mnie :-( . Proszę Cię idź do lekarza, bo i te krwotoki zatokowe i ten ból nie powinny Cie teraz nekac.

Tea - jak tam lapanie Synka? [emoji3].
Z tym robieniem wszystkiego za wszystkich to możemy sobie łapkę podać. Moja tez 8 lat i sierota jakich mało.. Mega mnie to ostatnio wkurza - więc ma teraz przyspieszony kurs ogarnięcia się i większej samodzielności.

Tymuniek bardzo ładnie :)

Mój ma szczęście jest taki, że dużo mi pomoze w porządkach domowych :) zaraz właśnie zabiera się za odkurzanie i mycie podłóg :)

Tea tak właśnie Bulkaasia pisze na forum ciąża bliźniacza więcej ;)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewoje,

Dzis sprzatanko, obiadki, zakupki i tego typu rzeczy.

Mezus od rana wybral sie na tzw. Czyn. Nalezy do kola wedkarskiego i musi odrobic prace na nowy sezon z innymi czlonkami[emoji1](odchwaszczanie stanowisk, sprzatanie, podcinanie drzew itp). Dzieki temu za roczne zezwolenie zaplaci 200zl mniej[emoji4]

Kawke pije jedna dziennie rano (rozpyszczalna z mlekiem). Bez tego nie wystartuje!

Balkon odswiezony, krzeselka i stol Tomek przyniosl, mozna siedziec [emoji16]

Dzidzia coraz bardziej aktywna! Mmmm[emoji1]

Ide na jakies zarcie! Haha
Buziaki!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Siostra już pojechała. Przyjechała z pizzą. Poszłyśmy na spacer. Jak dla mnie 2 spacery to wyczyn. Boli mnie krocze☺
leżę teraz i już nic nie będę robić.

Mąż w tamtym tygodniu podszedł myć okno w piwnicy. Ucieszyłam się skoro sam wpadł na ten pomysł. Wczoraj poszłam po dżem do piwnicy patrzę a to okno to tylko umyte od środka... nawet bym nie powiedziała że umyte tylko rozciagniety brud. Masakra!!! Jak sama nie zrobię albo nie sprawdzę jak robi to nic z tego nie będzie...

Tymuniek ale piękny masz już brzuszek, mega ciążowy!

Misia tez trochę chowam.. Ale przysiaxam do tego raz dwa razy w roku i wywalam co się da :p

Inka a długo się ukrywał w tej piwnicy??

Aga to już resztki, schodzi. Dziś po prostu głową mega boli.. Za to syn jakiś nie w sosie i lekko rozpalony..
U nas taki kurs trwa już 3 lata :) i tak robi po swojemu..

Aga Synuś mój 8lat (wcześniak z 34tyg)borykamy się z niepełnosprawnośćią ruchową oraz afazją chodzimy do sp integracyjnej i tam mamy terapie okrojone które mają nam pomóc wyjść na prostą...ogólnie jest bardzo grzeczny jako maluszek spał jadł zero koloek zero płaczu złote dziecko zobaczymy jaka będzie jego siostra.U nas tak dziś ciepło zaliczyliśmy plac zabaw hulajnoge najadłam się wątróbki i ledwo żyje starczy mi na długo....

reklama
Do góry