reklama
Dzien dobry [emoji2]
Zwlekam sie z lozka i ide robic sniadanko.
Milego dnia [emoji6]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Zwlekam sie z lozka i ide robic sniadanko.
Milego dnia [emoji6]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się niedzielnie :-)
Lilith - lepiej dzisiaj?
Misia - i ja i mój Mąż należymy do grupy chomików [emoji19]. Coraz mniej plusów takiego zachowania widzę, bo oprócz zagracenia nie panujemy nad tym co już mamy... I np. zdarzyło nam się kupić coś 2 razy, albo kupić coś co wcześniej dostaliśmy [emoji1].
Dużo rzeczy wyfrunie na wysypisko w trakcie przeprowadzki (liczę na to), bo zwyczajnie nie będzie dla nich miejsca w nowym domku - marzą mi się przestrzenie [emoji5]
Tymuniek - trzymam za Wasze zaangażowanie kciukasy i podziwiam całą walkę o większą samodzielność i sprawność Synka :-).
U nas poród był w czasie i wszystko niby było cacy, a i tak chodzimy do ortopedy + rehabilitacje zaliczamy ze względu na nóżki, do tego logopeda (2 razy miała już podcinane wiazadelko językowe), także glowa do góry ;-)
Synek z 2009 czy 2008?
Inka - a to się zbunkrowal w tej piwnicy [emoji1]. Może jak raz przejechał na mokro po oknie to wydawało mu się czysto.. Nie wytarl na sucho.. I wyszło jak wyszło. A to, że z 1 strony to już w ogóle inna bajka [emoji6].
Chybra - niech się Wam szczęśliwie jeździ [emoji5]
Morela - córa sobie z pewnością poradzi [emoji3]. Fajnie z tą szkoła (czyżby sienkiewiczowska?) i opcją rozszerzonego angielskiego (moja ciągnie teraz 2 języki - z racji tego, że rocznik 2009 szedł "obowiązkowo" do szkoły, było strasznie dużo klas. Udało się utworzyć jej klasę z samych znajomych dzieci (dzięki listem rodziców do dyrekcji, podaniom itd), ale niestety dostał im się niemiecki, więc.. Za angielski place dodatkowo, no szkoda mi było 3 lat z językiem oswajanym w czasach przedszkolnych).
Z wczorajszym omdleniem podajemy sobie łapkę - zaliczyłam czarna ścianę robiąc zakupy w galerii. Dobrze, ze córa ze mną była, to nie doprowadzilam do usunięcia się tylko zostawiłam jej kasę + to co chciałam kupić a sama podreptalam usiąść w hollu. Wodę też miałam przy sobie, ale nie od razu pomogła.
Megann - cudnie wyglądasz w tej kiecce [emoji3][emoji3][emoji3]. Lasencja [emoji3]. Będziesz przepiękną panna młoda [emoji4]
Pola - zdrówka dla córki. Wieliczka... Wieki nie byłam. Posilkuje się dostępnymi w okolicy grotami solnymi.
Dzięki za podpowiedzi z tą aplikacją. Chyba skorzystam też z opcji szkoły rodzenia - niby nie muszę... Ale tyle rzeczy mi wywialo z głowy, że dla własnej pewności skorzystam [emoji5]
Lilith - lepiej dzisiaj?
Misia - i ja i mój Mąż należymy do grupy chomików [emoji19]. Coraz mniej plusów takiego zachowania widzę, bo oprócz zagracenia nie panujemy nad tym co już mamy... I np. zdarzyło nam się kupić coś 2 razy, albo kupić coś co wcześniej dostaliśmy [emoji1].
Dużo rzeczy wyfrunie na wysypisko w trakcie przeprowadzki (liczę na to), bo zwyczajnie nie będzie dla nich miejsca w nowym domku - marzą mi się przestrzenie [emoji5]
Tymuniek - trzymam za Wasze zaangażowanie kciukasy i podziwiam całą walkę o większą samodzielność i sprawność Synka :-).
U nas poród był w czasie i wszystko niby było cacy, a i tak chodzimy do ortopedy + rehabilitacje zaliczamy ze względu na nóżki, do tego logopeda (2 razy miała już podcinane wiazadelko językowe), także glowa do góry ;-)
Synek z 2009 czy 2008?
Inka - a to się zbunkrowal w tej piwnicy [emoji1]. Może jak raz przejechał na mokro po oknie to wydawało mu się czysto.. Nie wytarl na sucho.. I wyszło jak wyszło. A to, że z 1 strony to już w ogóle inna bajka [emoji6].
Morela - córa sobie z pewnością poradzi [emoji3]. Fajnie z tą szkoła (czyżby sienkiewiczowska?) i opcją rozszerzonego angielskiego (moja ciągnie teraz 2 języki - z racji tego, że rocznik 2009 szedł "obowiązkowo" do szkoły, było strasznie dużo klas. Udało się utworzyć jej klasę z samych znajomych dzieci (dzięki listem rodziców do dyrekcji, podaniom itd), ale niestety dostał im się niemiecki, więc.. Za angielski place dodatkowo, no szkoda mi było 3 lat z językiem oswajanym w czasach przedszkolnych).
Z wczorajszym omdleniem podajemy sobie łapkę - zaliczyłam czarna ścianę robiąc zakupy w galerii. Dobrze, ze córa ze mną była, to nie doprowadzilam do usunięcia się tylko zostawiłam jej kasę + to co chciałam kupić a sama podreptalam usiąść w hollu. Wodę też miałam przy sobie, ale nie od razu pomogła.
Megann - cudnie wyglądasz w tej kiecce [emoji3][emoji3][emoji3]. Lasencja [emoji3]. Będziesz przepiękną panna młoda [emoji4]
Pola - zdrówka dla córki. Wieliczka... Wieki nie byłam. Posilkuje się dostępnymi w okolicy grotami solnymi.
Dzięki za podpowiedzi z tą aplikacją. Chyba skorzystam też z opcji szkoły rodzenia - niby nie muszę... Ale tyle rzeczy mi wywialo z głowy, że dla własnej pewności skorzystam [emoji5]
Dzień dobry
Widzę dziewczyny że wy spać nie możecie, ja to padam już o 21, jak dzieciaki zasną to ja też do łóżka zmykam.
Dziś musiałam wstać o 6.30 bo z dzieciakami na wycieczkę jadę. Mój mąż w pracy jak zwykle
Zazdroszczę Wam takiego apetytu bo ja to nie mam apetytu na nic, czasami tylko ale to bardziej na coś ostrego niż słodkiego. Lekarz to mnie opieprza żebym jadła bo zamiast tyć to chudne
Megan22 śliczna sukienka, taka laska z Ciebie że można w kompleksy wpaść
Miłego dnia dla wszystkich
Widzę dziewczyny że wy spać nie możecie, ja to padam już o 21, jak dzieciaki zasną to ja też do łóżka zmykam.
Dziś musiałam wstać o 6.30 bo z dzieciakami na wycieczkę jadę. Mój mąż w pracy jak zwykle
Zazdroszczę Wam takiego apetytu bo ja to nie mam apetytu na nic, czasami tylko ale to bardziej na coś ostrego niż słodkiego. Lekarz to mnie opieprza żebym jadła bo zamiast tyć to chudne
Megan22 śliczna sukienka, taka laska z Ciebie że można w kompleksy wpaść
Miłego dnia dla wszystkich
marcysia_mati
Fanka BB :)
Polecam na katar i kaszel u dziecka nebulizowac woda "zablocka mgielka solankowa", mojemu tez pomaga nevulizacja lekiem nebbudCześć Dziewczyny! Wczoraj byłam na warsztatach bezpieczny Maluch, fajna sprawa, swietni prowadzący, dużo się dowiedziałam o pierwszej pomocy- jest zrobiona taka aplikacja na telefon "Nestle pierwsza pomoc" prowadzący polecali żeby ją ściągnąć i jeszcze taka stronka Nestle zdrowy start w przyszłość.
Megan super że masz zakup sukienki za sobą pięknie wyglądasz i ta cena, wow!
Dzisiaj jedziemy z córa do tężni solankowej (w Wieliczce) bo znowu na katar i zaczyna cherlac trochę ten nasz mały cherlaczek
Morela dobrze że miałaś wsparcie na ramieniu męża (dosłownie), dbaj o siebie!
Hejka :* jeeej tyle super komentarzy zobaczyc z rana , że tak mi sie milo zrobiło , aż ból pleców przestał przeszkadzać[emoji173] jedno wielkie DZIĘKI [emoji7] dla każdej z osobna :* my tu na lipcówkach ogólnie wszystkie jestesmy super laski [emoji41] ide się ogarnąć bo dzisiaj obiadek u przyszłej teściowej [emoji173] a w drodze powrotnej wstapimy na ciacho i herbatke do moich rodziców [emoji170] także milego dnia :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Przyszła_Mamusiaa
Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj doła. Tydzień temu poczułam pierwsze ruchy dziecka, a od dwóch dni w ogóle nic. Niby czytam, że dopiero od 24 tygodnia ruchy powinny być regularne, a w tym tygodniu gdy nie odczuwamy żadnej aktywności dziecka przez kilka dni nie ma powodów do paniki, ale i tak się martwię.
Morela_87
Aga niee - ja już się przeprowadziłam z osiedla z czasów dzieciństwa teraz naszym rejonem są okolice Szpitala Jurasza. Dlatego do Zespołu Szkół nr 10 idzie. Wiem wiem, że sobie poradzi ale wiesz jak to jest puścić do nowego budynku, nowych nauczycieli itd maleńką córeczkę [emoji14] Ona zawsze dla mnie będzie malutkaWitam się niedzielnie :-)
Lilith - lepiej dzisiaj?
Synek z 2009 czy 2008?
pumelova
Pola fajnie ze te warsztaty warte polecenia za niecałe 2 tyg też idziemy
Przyszła mamusiaa ja też na początku miałam takie przerwy, więc nie stresuj się od razu, może się obróciło? Kiedy masz usg?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przyszła mamusiaa ja też na początku miałam takie przerwy, więc nie stresuj się od razu, może się obróciło? Kiedy masz usg?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kasia, kiedyś już pytałaś i od razu odpisalam, że North West jestem
Daleko do,Ciebie niestety
Megan piękna! Dajesz paseczek nad brzuszek by był jakiś akcent czy podoba Ci się w takim czystym wydaniu??
Aaggaa ani płatków nie jadam, ani mleka, ryby teraz w ciąży tego typu tez, nie lubię chleba/bułek, lody tez mnie nie kręcą.. Botwinka juz owszem. Zjadlabym sałatkę, pokrojoną w kostkę do tego konserwowy i cebulką ze śmietanka czy jogurtem i jajka hmm Lubie na miękko i sadzone alenie mam ochoty
Leczo jeszcze bym zjadła.
Wcześniej jadalam mieso ale już nawet to mi zbrzydlo
Najgorzej jak robie się głodna..
Nie zasnelabym bez mojego wow..
Morela mam nadzieje, ze jak najszybciej pomogą byś lepiej się czuła :*
Misia pospalas i wypoczelas??
Pola byłam kiedyś w kopalni i to nie raz zresztą,super sprawa!!
Warsztaty świetne, szczególnie ta pomoc.
Aga z każdym dniem chorobowo lepiej, synek tez. Krwotokow brak ha ale dalej mam biegunkę
Anet tez prawie nie jadam, obiad i moze cos. Tyje baardzo
Udanej wycieczki.
Marcysia wiele dziewczyn ma tu nebulizatory my niestety tylko na fizjo lub soli, chyba że w pl zamówię.
Przyszła Mamusia. Miałam taki sam epizod w tej ciąży. Ruchy czułam od 17 po czym około 18 cisza.. I prawie 6 dni ciszy było.. Dopplermnie ratował. Próbowałam wszystkiego i cisza była..
Za to wczoraj mala obrocila się do tyłu i wali do środka, dziwnie to czuć
Daleko do,Ciebie niestety
Megan piękna! Dajesz paseczek nad brzuszek by był jakiś akcent czy podoba Ci się w takim czystym wydaniu??
Aaggaa ani płatków nie jadam, ani mleka, ryby teraz w ciąży tego typu tez, nie lubię chleba/bułek, lody tez mnie nie kręcą.. Botwinka juz owszem. Zjadlabym sałatkę, pokrojoną w kostkę do tego konserwowy i cebulką ze śmietanka czy jogurtem i jajka hmm Lubie na miękko i sadzone alenie mam ochoty
Leczo jeszcze bym zjadła.
Wcześniej jadalam mieso ale już nawet to mi zbrzydlo
Najgorzej jak robie się głodna..
Nie zasnelabym bez mojego wow..
Morela mam nadzieje, ze jak najszybciej pomogą byś lepiej się czuła :*
Misia pospalas i wypoczelas??
Pola byłam kiedyś w kopalni i to nie raz zresztą,super sprawa!!
Warsztaty świetne, szczególnie ta pomoc.
Aga z każdym dniem chorobowo lepiej, synek tez. Krwotokow brak ha ale dalej mam biegunkę
Anet tez prawie nie jadam, obiad i moze cos. Tyje baardzo
Udanej wycieczki.
Marcysia wiele dziewczyn ma tu nebulizatory my niestety tylko na fizjo lub soli, chyba że w pl zamówię.
Przyszła Mamusia. Miałam taki sam epizod w tej ciąży. Ruchy czułam od 17 po czym około 18 cisza.. I prawie 6 dni ciszy było.. Dopplermnie ratował. Próbowałam wszystkiego i cisza była..
Za to wczoraj mala obrocila się do tyłu i wali do środka, dziwnie to czuć