reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

już jestem. Pogoda u nas pochmurna ale ciepło w miarę aczkolwiek do południa lało. Ale ja mam takie szczęście, że zawsze przestaje padać jak chcę gdzies wyjść:) Tzn wcześniej ładnie proszę, żeby przestało:)
Kupiłam koszulki z długim rękawkiem, pajacyki, i dwie czapeczki:) Nie mogłam się opanować.

AA i 4 kostki masła bo my uzależnieni...

reklama
Witam nowe mamusie :)

Ja zrobiłam 3bita tylko grudki mi sie zrobiły w budyniu ale i tak zjemy :p

Kasia831 to prawda ze przez piekarnik mogą nie wychodzić wypieki, my w poprzednim mieszkaniu mielismy taki beznadziejny, wiecznie zakalce. Teraz długo wybierałam jaki chce kupić i faktycznie ciasta rewelacyjne wychodzą

Witam nowe mamusie :)

Ja zrobiłam 3bita tylko grudki mi sie zrobiły w budyniu ale i tak zjemy :p

Kasia831 to prawda ze przez piekarnik mogą nie wychodzić wypieki, my w poprzednim mieszkaniu mielismy taki beznadziejny, wiecznie zakalce. Teraz długo wybierałam jaki chce kupić i faktycznie ciasta rewelacyjne wychodzą
No nie mogę tego piekarnika wyczaić. Kiedyś robiłam murzynka, pisało że 30 min ma się piec a w moim piekarniku piekł się 1,5gdz :/

No pogadałam z rodzicami i atmosfera ok, może na jakiś czas zczają o co chodzi , i tak za jakiś czas będę musiała pewnie przypomnieć, aj no trudno. Wybili mnie z rytmu i kawę rozlałam. Na szczęście ojciec mnie zachwycił informacją, że auto mamy gotowe do odbioru:-D Tylko powiem, że od 2,5 roku nie mieliśmy.
Później w pracy załatwiłam kilka ważnych spraw i ogólnie jestem zadowolona z tego dnia. Pewnie nie poćwiczę, bo mnie jeszcze coś ciągnie na dole, ale zaraz prysznic walnę i jakiś film obejrzymy.

Hejka

Poczytam Was później, byłam jednak u gina, z dzidzia wszystko ok, u mnie ból z przeciążenia ... pani mało mowna, ale macica trochę za twarda, więc duphaston, magnez, nospa i narazie zalecane leżenie i do wtorku zwolnienie, czyli do wizyty u prowadzącej

A mąż jutro do Austrii na snowboard buuu

Aha najważniejsze ze z dzidzia ok, a co do magnezu to polecam asmag forte, po tym brzuch twardnieje mi 2 razy na dzień a nie 20 jak wcześniej

Chybra fajnie ze się dogadaliscie:)

Aha83 to odpoczywaj teraz:)) Ja polecam magne b6 bo to lek:D

Kurde zakrztusilam się muffinka:( pokaralo mnie:( teraz mnie żołądek boli w nagrodę buu a idziemy do znajomych zaraz :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry