reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Anet ja nie mam wogóle duszy artystycznej...hmmm a może mi się zdaje, że nie mam? Może po prostu mi się nie chce??:D Może jszcze się we mnie obudzi jak z córką coś trzeba będzie przygoptować do szkoły w przyszłości hehe

Dobra, spadam...gdzieś.. muszę iść w tango bo fioła dostanę zaraz:D

reklama
Witam, wprawdzie trochę późno się obudziłam z dołączeniem do forum ale mam nadzieję, że zadomowie się tutaj :-) ja mam termin na 30 lipiec, więc może zmieszczę się w tych Lupcowych Mamusia, chociaż nigdy nic nie wiadomo ;-) jest to moja 3 ciąża, mam już w domu dwa Potworki :-) jak na razie ciąża przebiega bez większych problemów i mam nadzieję że tak zostanie :-) tyle na początek a reszta wyjdzie w praniu ;-) pozdrawiam cieplutko z Małopolski

Witaj Anet85[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia talenty odkrywa się przez całe życie ;-)
Idź na spacerek, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie bajeczna pogoda :-)
Ja też idę zaraz do przedszkola po dzieciaki i przy okazji spacerek :)

Mam fajny przepis na muffiny, wprawdzie z internetu ale jeszcze się nie zdarzyło, żeby coś nie wyszło ;-) mogę podesłać!!

Anet85 witaj :)
Morela super taboret, ja to talentu i chęci nie mam do takich rzeczy :p tak jak Kasia później jak z dzieckiem trzeba będzie coś do szkoły zrobić to może talent znajdę ;)
Liluli pysznie tort wygląda aż mam ochotę na coś słodkiego ale nie piekę dzisiaj nic w niedzielę idziemy do teściów na kawę ,teściowa zawsze pełno wtedy piecze ciast,ciasteczek wiec się najem ;) a zaraz skocze po loda do sklepu :D

hej dziewczyny:)

Biedne wy z tym spaniem :( Wprawdzie też chodzę ma siku 1,2 razy ale od razu usypiam. Fakt, że też się kręcę z jednej strony na drugą... o 7 mój wychodzi do pracy to mnie wycałuje przed wyjściem ale usypiam od razu i spie do 10. Na szczęście nie chce spać na mnie i nie chrapie :D

Madziu tutaj w Uk też pisze, że usg jest do steiwrdzenia jakichś nieprawidłowości i sonografer nie ma obowiązku mówić o płci ale trzeba poprosić to to zrobi. W ostatni piątek miałam usg, pięknie mnie Pani zbadała wzdłuż i wszerz i widzę, że już kończy słowami No widać, że wszystko jest super i dziecko roziwja się poprawnie...a ja do niej: Hej hej a co z płcią? Zaczęła się smiać : AAA to wy chcecie znać płeć?? A my na to , że czekamy na to od 25 min hehe No i jeszcze raz przyłozyła sprzęcik do brzuszka i powiedziała:)

My też mamy mieć zasponsorowany wózek. Najpierw kolega mojego z pracy powiedział , że mu da za darmo wózek, którego nie używał a zapłacił za niego 1000 funtów! Ale jednak stwierdziliśmy, że to za duże zobowiązanie, nie chciałabym, żeby pózniej wykorzystywał mojego R w pracy a to taki niestety człowiek, żeby każdy wszystko za niego robił. No ale mama R i jego siostra powiedziały, że się złożą - tylko właśnie chciałabym ustalić kwestię ceny - też nie chcę ich naciągać. Łóżeczko już mamy tylko jest w PL.

Dziś przyszły mi bodziaki:) Zamówiłam taki zestaw na ebay - 19 sztuk za ogółem 5 funtów:)

Dziękuję Kasia_831 za podpowiedź[emoji4] i tak miałam i zapytać ale tutaj znajomi (Szwedzi) strasznie zszokowani ze ja wogole chce wiedzieć, jakbym jakimś ewenementem była[emoji89]

Z tymi bodziakami to przyszalałaś[emoji6] ja na razie kupiłam 3 białe i czekam na wieści dla kogo mam kupowac?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Morela - cudny!

Liluli - najlepszego dla męża [emoji5]. Torcik wygląda mniammm (masz mnie na sumieniu [emoji14]) [emoji3][emoji3][emoji3]

Witajcie!!! To i ja w końcu dołączę :) Paulina, lat 30,z WLKP;) czytam sporadycznie, nie nadrobię, ale myślę, że już tu zostanę... w domu już mam 2 córki 10 i 4 lata... termin teraz na 25 lipiec;) płeć jeszcze nieznana, ciąża przebiega ok choć męczyły mnie nudności przez bite 2 miesiące.

reklama
Do góry