hej dziewczyny
Biedne wy z tym spaniem
Wprawdzie też chodzę ma siku 1,2 razy ale od razu usypiam. Fakt, że też się kręcę z jednej strony na drugą... o 7 mój wychodzi do pracy to mnie wycałuje przed wyjściem ale usypiam od razu i spie do 10. Na szczęście nie chce spać na mnie i nie chrapie
Madziu tutaj w Uk też pisze, że usg jest do steiwrdzenia jakichś nieprawidłowości i sonografer nie ma obowiązku mówić o płci ale trzeba poprosić to to zrobi. W ostatni piątek miałam usg, pięknie mnie Pani zbadała wzdłuż i wszerz i widzę, że już kończy słowami No widać, że wszystko jest super i dziecko roziwja się poprawnie...a ja do niej: Hej hej a co z płcią? Zaczęła się smiać : AAA to wy chcecie znać płeć?? A my na to , że czekamy na to od 25 min hehe No i jeszcze raz przyłozyła sprzęcik do brzuszka i powiedziała
My też mamy mieć zasponsorowany wózek. Najpierw kolega mojego z pracy powiedział , że mu da za darmo wózek, którego nie używał a zapłacił za niego 1000 funtów! Ale jednak stwierdziliśmy, że to za duże zobowiązanie, nie chciałabym, żeby pózniej wykorzystywał mojego R w pracy a to taki niestety człowiek, żeby każdy wszystko za niego robił. No ale mama R i jego siostra powiedziały, że się złożą - tylko właśnie chciałabym ustalić kwestię ceny - też nie chcę ich naciągać. Łóżeczko już mamy tylko jest w PL.
Dziś przyszły mi bodziaki
Zamówiłam taki zestaw na ebay - 19 sztuk za ogółem 5 funtów