reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

my mamy cos takiego i wtedy niecale 1000 zl kosztowały pol_pl_Obraczki-slubne-z-bialego-i-zoltego-zlota-Proba-0-585-7752_1.jpg teraz z tego co widze ponad 2300...ale my juz stare malzenstwo:D:D

Co do lodow ja w ciazy jestem wierna Magnumom:D Magnum Almond to moj typ ubostwiam.

Megan zurek za mna chodzi juz dawno musze zrobic;) Ja mam dzis rybe:D

a co do ramoneski ja mam jutro na chrzciny w planach ubrac ale ma byc 16 stopni w cieniu:)))))))))))!

Załączniki

• pol_pl_Obraczki-slubne-z-bialego-i-zoltego-zlota-Proba-0-585-7752_1.jpg
    pol_pl_Obraczki-slubne-z-bialego-i-zoltego-zlota-Proba-0-585-7752_1.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Zaliczyłam spacer. Milusia pogoda.

Maziajka nasze obrączki 3 lata temu kosztowały 3300 i to po rabacie.

Madziazt chrapanie często następuje po mega zmęczeniu. Mój mąż tak ma. Mąż pakuje się na moją stronę i kładzie się prawie na mnie a do tego przytula i ręka jego na mojej szyji. Dusi mnie i jak tu spać.

pumelova będę pilnować ojca

Znam ten bol[emoji6] mój także się ładuje na mnie, a ja tym bardziej nie mogę się ułożyć i muszę go spychać z powrotem na jego stronę łóżka, bo nie reaguje jak ładnie prosze:-) On tez twierdzi ze to ze zmęczenia, może i rzeczywiście. Ale mam wrażenie ze się to zaczęło jak tylko zaszłam w ciąże? Albo ja teraz pewnie wszystko dokładnie słyszę bo spać nie mogę i wszystko mnie drażni wtedy. No cóż niech się wyśpi teraz chłopak, bo od lipca to juz nie koniecznie[emoji6][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mmm żur! Zjadlabym ale taki kwaśny fest! Muszę kupić jutro zakwas:))

Mój m chrapie tylko po pijaku :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Może mój coś sobie popija jak nie patrze[emoji6] chociaż ja to z kilometra wyczuję, tak mi sie węch wyostrzył!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka chyba wiem które - krówka kukulka? Są genialne

Pola@ współczuję z sikaniem, ja sikam w nocy między północą a 2 więc jakbym miała potem nie zasnąć... :o

Boże jaka jestem zła. W sumie od rana miałam dobry humor, ale podsłuchałam, że rodzice chcą nam fotelik kupić do auta dla syna. Wystarczy, że wspomnę o czymś, a Oni już lecą na złamanie karku i kupują. ***** to ja z mężem planujemy to od kilku miesięcy, a Oni kupią byle co, bo oczywiście matki dziecka się nie zapytają. Mam dosyć tej kontroli z ich strony, zryczałam się i zadzwoniłam z opierdolem. W ogóle mnie nie szanują jako matki. Niby chcą dobrze, a tak na prawdę chodzi o kontrolę wszystkiego co robimy. W życiu im już nie powiem, że coś mamy kupić. Nie wiem. Jeszcze kawę wylałam ehh. Mam nadzieję, że wiecie o czym mówię, jestem mega wkurwiona :crazy:

Boże jaka jestem zła. W sumie od rana miałam dobry humor, ale podsłuchałam, że rodzice chcą nam fotelik kupić do auta dla syna. Wystarczy, że wspomnę o czymś, a Oni już lecą na złamanie karku i kupują. ***** to ja z mężem planujemy to od kilku miesięcy, a Oni kupią byle co, bo oczywiście matki dziecka się nie zapytają. Mam dosyć tej kontroli z ich strony, zryczałam się i zadzwoniłam z opierdolem. W ogóle mnie nie szanują jako matki. Niby chcą dobrze, a tak na prawdę chodzi o kontrolę wszystkiego co robimy. W życiu im już nie powiem, że coś mamy kupić. Nie wiem. Jeszcze kawę wylałam ehh. Mam nadzieję, że wiecie o czym mówię, jestem mega wkurwiona :crazy:
Ooooo znam to z autopsji. Tylko jak ja mowie ze chce kupic wozek taki i taki za tyle i tyle to mama mi mowi ze ona kupila by tanszy..... badziewny, plastikowy. Skaranie boskie z tymi dziadkami. Lac na to byle paragon byl to zwracam [emoji1] fochy staruszkow mam w D....#

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra rozumiem cie, my na szczęście kontrolujemy. Teściowa nam chciała kupić wózek, ale powiedziałam że nie chce bo będę się przejmować kosztami. Łóżeczko turystyczne mi kupi [emoji14]

Ja uważam że warto rozmawiać :) przyszli dziadkowie nie robią tego przecież na złość tylko w dobrej wierze, chcą pomóc... Myślę że zamiast opierdolu warto pogadać, przedstawić swoje racje, że zależy wam na czymś konkretnym i nie chcecie innego modelu, powiedzieć że te zakupy sprawiają wam dużą radość jako świeżym rodzicom i żeby wam tego nie odbierali, warto też zapewnić o pamięci, że w razie jakichkolwiek potrzeb albo szukania pomocy wiesz, że oni zawsze są gotowi i na pewno się do nich zwrócisz :) z przyszłymi dziadkami warto mieć dobre relacje :)

reklama
Chybra jak chca pomoc nie moga dac kasy? Albo kupic takiego jak chcecie.Nie rozumiem po co Wam.kupuja taki jak im sie widzi swoje dzieci mieli.mogli wtedy wybierac.Teraz jak chca pomoc nie kase dadza a wy sobie wybierzecie i kupicie.

010igov35ye70zfx.png

Do góry