Integral
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam w klubie tych co nie spia. Przynajmniej mam czas nadrobic posty.
Megan sliczne obraczki. Orginalne.
Inka zdrowia dla taty :-)
Aha zeby ci szybko przeszlo. Mnie boli w pachwinach jak chodze, tez nic przyjemnego.
Madziazt wow a myslalam ze to nasz kraj to kraina cudow.
Ja wczoraj bulam u nowego lekarza. Fajny facet. Przebadal mnie tak jak trzeba. Wypisal leki, nie tylko nospe jak moja poprzednia pani gin. I umowil mnie na 16 na usg. Jestem mega zadowolona. Tylko nie mam pojecie cobsie dzieje z moja waga. W tamtym tygodniu waga pokazala 68,5 kg a wczoraj 66,5. Jakim cudem? Mam teraz te napady na lodowke, waga byla sprawdzana zawsze po godzinoe 17 i dwa kg mniej. . . . Zglupialam. Chyba jednak na przyrost wagi nie bede patrzec.
Co do ubran. Szkoda mi troche kasy na nowe ciuszyska. Poszperalam w neci i se zamowilam cala pake za 40 zl. Obaczymy czy mi sie to oplaci. Moze tez mam szczescie do lumpkow?
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom