reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Witam w klubie tych co nie spia. Przynajmniej mam czas nadrobic posty.
Megan sliczne obraczki. Orginalne.
Inka zdrowia dla taty :-)
Aha zeby ci szybko przeszlo. Mnie boli w pachwinach jak chodze, tez nic przyjemnego.
Madziazt wow a myslalam ze to nasz kraj to kraina cudow.

Ja wczoraj bulam u nowego lekarza. Fajny facet. Przebadal mnie tak jak trzeba. Wypisal leki, nie tylko nospe jak moja poprzednia pani gin. I umowil mnie na 16 na usg. Jestem mega zadowolona. Tylko nie mam pojecie cobsie dzieje z moja waga. W tamtym tygodniu waga pokazala 68,5 kg a wczoraj 66,5. Jakim cudem? Mam teraz te napady na lodowke, waga byla sprawdzana zawsze po godzinoe 17 i dwa kg mniej. . . . Zglupialam. Chyba jednak na przyrost wagi nie bede patrzec.
Co do ubran. Szkoda mi troche kasy na nowe ciuszyska. Poszperalam w neci i se zamowilam cala pake za 40 zl. Obaczymy czy mi sie to oplaci. Moze tez mam szczescie do lumpkow?

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za wor gratulacji!!

Aha hmmm moze to spojenie? Albo wiazadla

Inka moze przez nerwy spc nie moglas

Ewella, Megann dobrych wynikow, ja mialam pokazny stos badan robiony we wtorek

Maziajka dobrze ze bulkeasie wyszpiegowalas przybajmniej wiemy, ze sytuacja utrzymuje sie stabilnie

Lilth juz sie doczekasz lada dzien, u mnie kolejny prog do przekroczenia to 28tc

Megann Ty w kazdej bedziesz pieknie wygladac z taka uroda. Tez bym podkreslila brzuszek, na pewno bym nie chowala w nieforemne sukienki

Integral, Inka, Katanka bidule bo jak noc zarwana to i dzien zombie

hej hej, współczuję dziewczyny bardzo tym nie śpiących po nocach, znam to niestety, po nieprzespanej nocy jestem jak zombie.. na szczęście na razie śpię jak kamień, usypiam dosłownie w parę sekund.

Ewella, Megan, życzę dobrych wyników! :) mnie kłucie czeka za jakieś 2 tygodnie

Megan, fajne obrączki! Co do sukienki, to wg mnie pudrowy róż to bardzo dobry pomysł! Ja miałam taką na swoich poprawinach. A dokładnie pudrowy róż z czarnymi elementami (to chyba była wstążka).

Miłego piątku dziewczyny!

Witam się i ja,

Mój mąż wrócił po północy, także dobrze, że sobie odpuścilam wyjazd. Bo zwyczajnie nie dałabym rady tyle wytrzymać, a gdzie jeszcze ogarnąć córe do szkoły...

Inka, Katanka, Integral - jak tam? Odsypiacie?

Inka - pilnuj Taty, żeby dotarł dzisiaj do lekarza i porobił badania... Bo wiesz jak to z facetami jest: "Jak przestało boleć, to nie ma po co iść"..

Megann - a jakieś stalowe kolory kiecki? Moja koleżanka brała cywilny w 8 m-cu i wyglądała zjawiskowo w stalowo szarej krótkiej sukieneczce.

Integral to smacznych mielonych:D

Wspolczuje nie przespanych nocy tez to mialam w pierwszym trymestrze a teraz spie jak dziecko:-)

Megan no powiem ze zloto strasznie w gore poszlo my mamy obraczki zolte zloto z bialym zlotem.I 8 lat temu kosztowaly nie caly 1000zl za obie, a juz po 3 latach brat bral slub i za takie jak nasze chcieli ponad 2 tys.o_O takze ogromna roznica.
Co do kiecki to znajdziesz szybko ladnemu we wszystkim ladnie:p
A przyjecie jakies robicie?

Aga no tyle godzin to zwariowac by mozna w samochodzie.

Ja juz glodna ale wytrwale czekam bo przyjaciolka ma wpasc zaraz na kawe to zjem z nia sniadanie.
Pogoda u nas sliczna mam nadzieje ze tak juz zostanie...a jutro 16 stopni w cieniu!!:D

010igov35ye70zfx.png

Hej
Juz po badaniach, ale zawsze jak budzę się przed 6 jak mój do pracy wychodzi teraz spałam jak kamień ledwo przed 7 się obudziłam :D
Na szczęście w nocy jak wstaje do WC to później udaje mi się zasnąć, chociaż pewnie jak tak napisałam to zaraz to się zmieni hihi ;)
Szybkie zakupy ogarnelam jeszcze i juz śniadanie w domku :)

Miłego dnia :)

Hej dziewczyny
Ja wczoraj wybrałam sie na zakupki po pracy i zakupiłam kilka nowych ciuszków dla siebie :D byłam tez w smyku po czapki dla młodego, krązyłam koło niemowlęcych ale dalej nic nie kupiłam, nic nie było odpowiednio ładne dla mojej księzniczki hehe

Kasiulka gratulacje!!!

Megan wydaje mi sie, ze pomysly dziewczyn sa bardzo dobre, najlepiej jakis jasny kolor i do tego wstazka nad brzuszkiem w mocniejszym kolorze. Ja osobiscie lubie beż oraz podrowy róz, szary moze byc troszke za smutny na taka okazje jak slub.

Inka ja z kolei nie moge sie nigdy rano dobudzic, spie jak zabita, dobrze ze juz weekendzik sie zbliza, choc i tak o 6 juz pobudka na siku i tez dluzej nie dam rady spac.
Zdrówka dla taty!

reklama
Hej. O 5 położyłam się i pospalam do 8. Nawet jest ok. Miałam dzisiaj plan pooglądać wózki ale nic z tego nie wyjdzie bo mężowi coś wypadło no trudno jeszcze jest czas...
DZIĘKUJĘ dziewczyny za wsparcie. Kochane jesteście...

Aga będę pilnować ojca. Z facetami to jak z dziećmi ale ojciec zawsze słucha się mnie to na pewno pójdzie do lekarza.

Kasiulka! możliwe że przez nerwy problem ze spaniem...

Do góry