Madziazt
Fanka BB :)
Madziazt witaj.. W końcu ktoś z Lublina jak ja...
Tea super że mały lobuziak zaczął chodzić teraz spokojnie możesz Cieszyć się ciążą...
Pisaliście coś o hulajnogach My właśnie też kupiliśmy naszej pannie hulajnoga z oxelo w dostępne właśnie w Decathlon.. Jest mega super wykonana... Ale tania też nie była... Młoda zbierała na nią pieniążki i jak już się udało z radością je na te pytania wymarzony sprzęt wydała...
O jedzenie nawet nie wspominam dzisiejszy dzień to ogólnie jakaś masakra jadłabym bez przerwy i w zasadzie wszystko.
W ogóle dzisiaj mam kiepski dzień-ostatnie dwa trzy tygodnie mogę uznać za tak beznadziejne,że zabierają mi całą radość życia... i radość z dzidziusia też...
Już nie wiem jak sobie sama ze sobą radzić.. ryczę po kątach i Najchętniej poszłabym gdzieś w cholerę... nie cieszy mnie dziecko nie cieszy mnie nic....
Sytuacja zamiast się rozwiązywać to się komplikuje...
Nie mam już ochoty przebywać tu ani chwili dłużej ale niestety na razie jeszcze muszę siedzieć w tym gnieździe os...
Przepraszam bardzo , że ja tak negatywnie ale musiałam się wygadać ...
Kochana jesli dobrze pamietam to mieszkasz z teściami. Współczuje Ci bardzo:-( ja dwa lata mieszkałam z moimi i nie tylko- teściowie mieli dwa domy obok siebie - oni w jednym, a w drugim: na dole brat meza z rodzina, na gorze siostra męża z rodzina, a na środkowym
pietrze my z córką. Awantury były codziennie, obchód 2 razy dziennie, szukanie po szafkach (teściowa) i wiele innych rzeczy które staram się wypchnąć z pamieci. Po 2 latach powiedziałam mężowie ze albo się wyprowadzamy albo rozwód. Na szczęście wybrał to pierwsze. Chociaż powiem szczerze ze życia usłanego różami nie mam z nim, ale
przynajmniej juz bez całego pakietu. Jak bym dale z nimi mieszkała to chyba bym samobójstwo popełniła. Co najlepsze teściowie teraz po tylu latach twierdzą ze oni ani razu z nasze życie się nie wtrącili. Niestety nawet na odległość potrafią mieć wpływ na męża- od razu wiem kiedy przeszedł pranie mózgu. Na szczęście on coraz bardziej widzi ich wady i jak przyjeżdżamy do Polski to nawet nie bierze pod uwagę abyśmy się u nich zatrzymali ( oni mieszkają 20 km od Lublina w Naleczowie) tylko jedziemy do moich Rodziców.
Mam nadzieje ze i u Ciebie się ułoży.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom