reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Coś nie chciały wejść mi wcześniejsze zdjęcia..

Pumelova ten sweterek z NJ wygląda tak:
1488443916479.jpg
1488443920870.jpg

Mam i zielony i ten jasno szary. Mojej przyjaciółce wzięłam czerwony.
Aaa - i pod spodem miałam jeszcze jeden sweter, więc dość fajnie się poddaje [emoji5]

A za info o vubu dziękuję - zaraz popatrzę co tam ciekawego na mnie się znajdzie [emoji6][emoji3]

Załączniki

• 1488443916479.jpg
    1488443916479.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 223
  • 1488443920870.jpg
    1488443920870.jpg
    95 KB · Wyświetleń: 226
reklama
pumelova wrzuc linka do tej sukienki, sama bym chetnie sobie jakas tania kupiła

dziewczyny a co do tego jedzenia to ja tez tak mam, ciagle czuje sie glodna, ale czytałam, ze to normalne na tym etapie, bo maluszek teraz bedzie gromadził tłuszcz i musi go jakos czerpac ;)

Hejka ja juz przy kawce po spuszczeniu krwi, mam nadzieje ze hemoglobina po tym buraku forte wystartowala! Piekna pogoda u nas zaraz ide pranie rozwiesic:-)

Mam takiego smaka na kielbase z ognicha i ziemniaki takie z popiolu ze dzisiaj robimy:D:D mniam!!

Ja poduchy do spania nie mam dobrze mi sie spi i nie potrzebuje.
A co do kurtki poki co 24 tc zapinam sie w swoja wiosenna ledwo juz ale jeszcze, a jakby co to w rozpietej bede chodzila.Mam tez duzo swetrow oversize ewentualnie od.mamy cos sie pozyczy:p

Aga no i dobrze ze nie pojechalas odpoczywaj! Taka podroz jest megaaa meczaca.

Zonograja tak.mi przykro ze dalej tak u Was a co z ta praca w Krakowie?

010igov35ye70zfx.png

Ewella ja kupowalam z vubu sukienki.i ona sa raczej krotkie ja mam 156 i byly idealne.Wiem ze nawet wysokie dIewczyny apelowaly o dluzsze[emoji14]

010igov35ye70zfx.png

No właśnie teraz tak pomyślałam :D ok żeby później jak brzuszka nie będzie żeby długa nie była ;)
Ok może zamówię zaraz po oglądam co tam jeszcze mają :)

Madziazt bo PR Szwecja ma fajny, dlatego :D chociaż wśród znajomych ze szkoły raczej Norwegia :) rodziłaś już to masz jakieś doświadczenie, ja nie mam dzieci więc generalnie nie mam pojęcia co mnie czeka i nie wiem kiedy mam być gotowa :D współczuję mieszkania z tyloma osobami :D mój na szczęście nie chce mieszkać z nikim z rodziny, nawet blisko nie chce :D kiedyś chciał kupić działkę koło mamy ale teraz już nawet nie chce uff :D

AAggAA cieszę się Twoim zakupowym szczęściem :D

aga k m - extra jest! idealny! musze się wybrać, chociaż też kurczę już mi się finanse kurczą a jestem 3 dni po wypłacie :D

truskawka89 ja mam tą http://www.vubu.pl/product-pol-65766-Bawelniana-granatowa-sukienka-rozszerzana-w-biodrach.html chociaż moim zdaniem przyszła czarna. leży fajnie, ja wzięłam rozmiar M/L-165, mam w brzuchu 95cm i jest luźna, jeszcze się sporo zmieści :) jutro przyjdą dwie kolejne, to dam znać czy równie fajne:
Link do: Sukienka w pepitkę rozszerzana w biodrach
Link do: Sukienka rozszerzana w biodrach w drobny wzór

ewella dokładnie ta, ja mam czarną, też mam 164 (mniej wiecej, tyle mam w dowodzie:D) mam ją dłuższą niż ta lasia na focie - tak przed kolano

reklama
Hejka ja juz przy kawce po spuszczeniu krwi, mam nadzieje ze hemoglobina po tym buraku forte wystartowala! Piekna pogoda u nas zaraz ide pranie rozwiesic:-)

Mam takiego smaka na kielbase z ognicha i ziemniaki takie z popiolu ze dzisiaj robimy:D:D mniam!!

Ja poduchy do spania nie mam dobrze mi sie spi i nie potrzebuje.
A co do kurtki poki co 24 tc zapinam sie w swoja wiosenna ledwo juz ale jeszcze, a jakby co to w rozpietej bede chodzila.Mam tez duzo swetrow oversize ewentualnie od.mamy cos sie pozyczy:p

Aga no i dobrze ze nie pojechalas odpoczywaj! Taka podroz jest megaaa meczaca.

Zonograja tak.mi przykro ze dalej tak u Was a co z ta praca w Krakowie?

010igov35ye70zfx.png
zazdroszczę pogody u nas deszczowo i szaro-buro :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Do góry