reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Coś nie chciały wejść mi wcześniejsze zdjęcia..

Pumelova ten sweterek z NJ wygląda tak:
1488443916479.jpg
1488443920870.jpg

Mam i zielony i ten jasno szary. Mojej przyjaciółce wzięłam czerwony.
Aaa - i pod spodem miałam jeszcze jeden sweter, więc dość fajnie się poddaje [emoji5]

A za info o vubu dziękuję - zaraz popatrzę co tam ciekawego na mnie się znajdzie [emoji6][emoji3]

Załączniki

• 1488443916479.jpg
    1488443916479.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 226
  • 1488443920870.jpg
    1488443920870.jpg
    95 KB · Wyświetleń: 229
reklama
pumelova wrzuc linka do tej sukienki, sama bym chetnie sobie jakas tania kupiła

dziewczyny a co do tego jedzenia to ja tez tak mam, ciagle czuje sie glodna, ale czytałam, ze to normalne na tym etapie, bo maluszek teraz bedzie gromadził tłuszcz i musi go jakos czerpac ;)

Hejka ja juz przy kawce po spuszczeniu krwi, mam nadzieje ze hemoglobina po tym buraku forte wystartowala! Piekna pogoda u nas zaraz ide pranie rozwiesic:-)

Mam takiego smaka na kielbase z ognicha i ziemniaki takie z popiolu ze dzisiaj robimy:D:D mniam!!

Ja poduchy do spania nie mam dobrze mi sie spi i nie potrzebuje.
A co do kurtki poki co 24 tc zapinam sie w swoja wiosenna ledwo juz ale jeszcze, a jakby co to w rozpietej bede chodzila.Mam tez duzo swetrow oversize ewentualnie od.mamy cos sie pozyczy:p

Aga no i dobrze ze nie pojechalas odpoczywaj! Taka podroz jest megaaa meczaca.

Zonograja tak.mi przykro ze dalej tak u Was a co z ta praca w Krakowie?

010igov35ye70zfx.png

Ewella ja kupowalam z vubu sukienki.i ona sa raczej krotkie ja mam 156 i byly idealne.Wiem ze nawet wysokie dIewczyny apelowaly o dluzsze[emoji14]

010igov35ye70zfx.png

No właśnie teraz tak pomyślałam :D ok żeby później jak brzuszka nie będzie żeby długa nie była ;)
Ok może zamówię zaraz po oglądam co tam jeszcze mają :)

Madziazt bo PR Szwecja ma fajny, dlatego :D chociaż wśród znajomych ze szkoły raczej Norwegia :) rodziłaś już to masz jakieś doświadczenie, ja nie mam dzieci więc generalnie nie mam pojęcia co mnie czeka i nie wiem kiedy mam być gotowa :D współczuję mieszkania z tyloma osobami :D mój na szczęście nie chce mieszkać z nikim z rodziny, nawet blisko nie chce :D kiedyś chciał kupić działkę koło mamy ale teraz już nawet nie chce uff :D

AAggAA cieszę się Twoim zakupowym szczęściem :D

aga k m - extra jest! idealny! musze się wybrać, chociaż też kurczę już mi się finanse kurczą a jestem 3 dni po wypłacie :D

truskawka89 ja mam tą http://www.vubu.pl/product-pol-65766-Bawelniana-granatowa-sukienka-rozszerzana-w-biodrach.html chociaż moim zdaniem przyszła czarna. leży fajnie, ja wzięłam rozmiar M/L-165, mam w brzuchu 95cm i jest luźna, jeszcze się sporo zmieści :) jutro przyjdą dwie kolejne, to dam znać czy równie fajne:
Link do: Sukienka w pepitkę rozszerzana w biodrach
Link do: Sukienka rozszerzana w biodrach w drobny wzór

ewella dokładnie ta, ja mam czarną, też mam 164 (mniej wiecej, tyle mam w dowodzie:D) mam ją dłuższą niż ta lasia na focie - tak przed kolano

reklama
Hejka ja juz przy kawce po spuszczeniu krwi, mam nadzieje ze hemoglobina po tym buraku forte wystartowala! Piekna pogoda u nas zaraz ide pranie rozwiesic:-)

Mam takiego smaka na kielbase z ognicha i ziemniaki takie z popiolu ze dzisiaj robimy:D:D mniam!!

Ja poduchy do spania nie mam dobrze mi sie spi i nie potrzebuje.
A co do kurtki poki co 24 tc zapinam sie w swoja wiosenna ledwo juz ale jeszcze, a jakby co to w rozpietej bede chodzila.Mam tez duzo swetrow oversize ewentualnie od.mamy cos sie pozyczy:p

Aga no i dobrze ze nie pojechalas odpoczywaj! Taka podroz jest megaaa meczaca.

Zonograja tak.mi przykro ze dalej tak u Was a co z ta praca w Krakowie?

010igov35ye70zfx.png
zazdroszczę pogody u nas deszczowo i szaro-buro :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Do góry