reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Anita gratuluję ruchów :D ja niestety nie wiem czym się różnią 3d od 4d:p

Truskawka ja miałam taki jeden dzień że miałam parcie na krocze, ale nie twardniał mi brzuch (do teraz nie wiem co to oznacza) - na usg byłam w ten dzień i widziałam jak mnie moja mała kopie po szyjce centralnie.

aga k m - no własnie myślałam że ogarnęłam - średnia z ostatniego roku, miesiąc temu się zgodziło i myslalam ze teraz co miesiac tyle bedzie a tu dupa :p czekam na pasek i zaraz ogarniam :D upominac sie nie bede bo i tak dostalam ostatnio 500 wiecej :D

Ika ooo dzięki! jest to jakaś ulga :) oo i nawet się zgadza! to jest moja różnica! DZIĘKI WIELKIE! już pękałam :D
z tą sukienką to pomyślę :p

reklama
Hej
Ja juz dzisiaj od 4 rano czułam mała u brzuchu i tak do 6 :D wstałam, zrobiłam mężowi śniadanie bo dzisiaj szkolenie ma w nowej pracy, później dalej poszłam spać :) właśnie obiad wstawiam i chyba za te porządki się zabiorę :D
A te laleczki tez cały czas na fb mi się pokazują ładne są myślałam nad nimi ale nie wymyśliłam jeszcze czy kupie ;)

Morela no to super, że wychodzisz :) odpoczywaj :)

Pumelova pokazuj sukienkę :D no na deszcz i u nas się zbiera, a zus paski Ci wysyła ? Bo mi nie wysłał ani jednego ..

Bulkaasia trzymam kciuki mocno !! I inne wizytujace również ! :)

Hej dziewczyny :)

Staram się czytać ale z odpisywaniem gorzej. Ja też z tych pracujących i wiem ze laurów za to nie będzie ...ale ja już ten typ co beze mnie się wszystko zawali ..ale jeszcze troszkę.

Morela...cieszę się że do domu wychodzisz..życzę Tobie dużo zdrówka i odpoczynku.

Pumelova..co do wypłaty to lutowa jest mniejszą bo jest mniej godzin w miesiącu ..i za rok ..tzn na urlopie rodzicielskim w lutym tez przyjdzie niższe wynagrodzenie. ( przerabiałam to za pierwszym razem). także kolejna wypłat powinna już być normalna.

Truskawka - ja też Tobie sugeruje konsultacje ..dla Twojego spokoju :)

Już 1/2 dnia za mną, w tym tygodniu mąż na wyjedzie, sama z małą jestesm ...ale twierdze ze wtedy mamy większy porządek w domu jak jesteś w 3 :)

U Was też tak jest ?

ewella90 . ja kupiłam tą lalkę moje córce na gwiazdkę :)
Urocza jest, pokoik zdobi ...ale szału jak chodzi o zabawę to nie ma :)

Swoją drogą ..jak będzie druga dziewczynka to chyba żeby było sprawiedliwe to drugą dokupię ...

Truskawka, mam nadzieje, że uda Ci się wygospodarować trochę czasu na odpoczynek.Mi na każdym badaniu wychodzą bakterię w moczu, ale mój gin twierdzi, że jak nie ma leukocytów, to jest ok. Bardzo często miałam problemy z pęcherzem, więc profilaktycznie łykam żurawinę, piję pokrzywę i mnóstwo wody. Oby u Ciebie, to był "tylko" pęcherz

Cześć Dziewczyny :) ja tylko się przypominam o sobie i witam :) idę was poczytać a jest tego trochę ;)
miłego dnia
p.s. u mnie szaro i buro :/

Truskawka, mam nadzieje, że uda Ci się wygospodarować trochę czasu na odpoczynek.Mi na każdym badaniu wychodzą bakterię w moczu, ale mój gin twierdzi, że jak nie ma leukocytów, to jest ok. Bardzo często miałam problemy z pęcherzem, więc profilaktycznie łykam żurawinę, piję pokrzywę i mnóstwo wody. Oby u Ciebie, to był "tylko" pęcherz
Ika, nie wiem w jaki sposob pobierasz mocz, ale moj gin powiedział ze rano na czczo najpierw trzeba sie podmyc i wtedy dopiero nasiusiac do kubeczka. Spróbuj może to zmieni wynik.

Ika, nie wiem w jaki sposob pobierasz mocz, ale moj gin powiedział ze rano na czczo najpierw trzeba sie podmyc i wtedy dopiero nasiusiac do kubeczka. Spróbuj może to zmieni wynik.
No i dodatkowo pobiera sie mocz "ze srodkowego strumienia" czyli troszke moczu na poczatek puszczamy (nie do pojemnika) i dopiero ten srodkowy mocz do pojemnika.

reklama
Ilka ja tez nie mam leukocytów, tylko same bakterie, biore urinal 2 razy dziennie, ale juz milion razy mialam problemy z pecherzem i po prostu wiem, ze to nic nie da, najlepsza dla mnie jest furagina, od razu pomaga, no ale na razie musze sprawdzic czy to faktczynie pecherz.

A swoją droga fajne te szmaciane laleczki, ale ja nic z takich rzeczy nie kupuje na razie, bo niemowlak sie tym zainteresuje dopiero koło 5-6 miesiaca zycia i to tylko zeby wymamlac w buzi ;p

Do góry