ewella90 niee, ale ja mam laptopa służbowego (jeszcze parę dni..) i mogę sobie sama wszystko pobrać. własnie się z nim żegnam
a ja dostaję przelew z firmy, bo mam więcej niż iluśtam pracowników.
jenny84 dzięki za info o wypłacie, jesteś kolejną osobą która mnie uspokoiła
ja też byłam z tych 'niezastąpionych', wyrobiłam sobie dobrą markę
mój szef ciągle marudzi że beze mnie jest masakra, ale już przestałam się przejmować - generalnie byłam jego prawą ręką więc mi było trochę szkoda tego wszystkiego. jak wrócę to będzie wszystko od nowa jakby
u mnie jest największy porządek jak właśnie mąż jest w domu, bo to głównie on sprząta
ja sprzątam 15 minut przed jego przyjściem
Ika ja właśnie walczyłam z tymi bakteriami - ciągle miałam w wynikach, potem już mega dbałam o jakość oddawanej próbki
raz miałam leukocyty i brałam urosept ale posiew był ujemny to przeszło. teraz jak robię to nie wiem czemu nie mam w ogóle w wyniku takiej linii bakterie. ale leukocytów nie mam, to mam nadzieję ze nic się tam nie dzieje. zauważyłam że jak oddaję w soboty to sprawdzają bakterie, a w tygodniu nie - pewnie za późno ogarniają próbki.
marcysia_mati ja jestem mega zadowolona z facelle z rossmana - ma zajebisty skład i kosztuje chyba 6zł
Link do: Facelle, intim, płyn do higieny intymnej, Sensitive, 300 ml, nr kat. 42695 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online
używam go odkąd zaszłam w ciążę bo czytałam opinie, nie miałam żadnej infekcji
LILITH nie zajedź się :*
Kasia_831 ja o dziwo nie miewam jeszcze
Megaaaaan jesteś?
co tam?
tak pisałyście o tym głodzie że ja od rana ciągle coś jem. a dziś post
a w ogóle zauważyłam że chyba jak malutka słyszy mój głos to się rusza
jak gadam przez tel to zawsze kopie, a jak jesteśmy u znajomych to zawsze! niesamowite! nie mogę się doczekać aż będzie na świecie