reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej Dziewczyny, jestem po wizycie. Wychodzę dziś o 14. Mąż po mnie przyjeżdża. Z zaleceń dostałam oczywiście odpoczynek, zwiększony dopegyt oraz leki na zwiększenie liczby krwinek, magnez i żelazo.

Jestem szczęśliwa , że wracam do domu.

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Super!! Ciesze sie bardzo. Teraz tylko trzymac sie zalecen lekarza i bedzie ok[emoji1]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję kochane ! :*:*;*

Truskawka - odpocznij trochę może ciut za dużo zrobiłaś. A jeśli to bakterie to zrób posiew i przebadaj się jeszcze raz.

Anita - gratuluję ruchów!

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Marcysia_mati- moj faworyt w plynach to bialy jelen. Uwielbiam ich kosmetyki myjace. Nie pachna intensywnie, sa wydajne.

Truskawka- ja mam cos podobnego. Tylko rano mnie okropnie ciagnie w pachwinach a potem mam taki dziwny dyskomfort w pecherzu. Niby na sikanie. Takie pieczenie bolace..... do wieczora zawsze mi przechodz. Ja pije duuuuzo wody.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Morela świetna wiadomość!

U nas trochę problemów, to że szkoła cory i z ap,ikacja o nowy dom.. Do tego od wczoraj mam mega krwotoki z nosa i dalej biegunkę..

Nie mam głowy na pisanie..

Za to mała wierci się od tego nagłego poruszenia cały czas w zasadzie. Nie mam 30 minut gdzie bym jej nie czuła i to na prawdę mocno stuka albo się napina. Pocieszające :)

cześć :)
Obudziło mnie słońce ale się nie nakręcam na całodzienną słoneczną pogodę. Wczoraj rano też byłam podekscytowana słoneczkiem a po 30 min zaczęło lać jak z cebra i już tak prawie cały dzień.

Nika moja mała się rusza baardzo często. Jak będzie takim nadpobudliwcem jak mój R to chyba z nimi zwariuje :D

Też już mam 2 pary jeansów ciążowych z tym pasem z H&M i C&A - kupiłam na Ebay. I są naprawdę mega wygodne - też uwielbiam skinny. Ze 2, 3 sukienki na wiosnę też mam już na oku bo baardzo lubię sukienki ale to jak się na maxa rozpogodzi. Ostatnio kupiłam sobie kilka t-shirtów w rozm 42 ( zwykle noszę S) i jestem bardzo zadowolona. Nie obciskają mnie ale też nie są workowate bo mi już opinają brzuszek. A tak wogóle to dziwna sprawa, bo w wiele moich koszulek S mieszcze się spokojnie a w niektóre nie ma bata - ciągną mnie w piersiach. Niby ten samo rozmiar a chyba inna rozciągliwość.

dziewczyny a jak u was z zaparciami?

ewella90 niee, ale ja mam laptopa służbowego (jeszcze parę dni..) i mogę sobie sama wszystko pobrać. własnie się z nim żegnam :( a ja dostaję przelew z firmy, bo mam więcej niż iluśtam pracowników.

jenny84 dzięki za info o wypłacie, jesteś kolejną osobą która mnie uspokoiła:) ja też byłam z tych 'niezastąpionych', wyrobiłam sobie dobrą markę :p mój szef ciągle marudzi że beze mnie jest masakra, ale już przestałam się przejmować - generalnie byłam jego prawą ręką więc mi było trochę szkoda tego wszystkiego. jak wrócę to będzie wszystko od nowa jakby :(
u mnie jest największy porządek jak właśnie mąż jest w domu, bo to głównie on sprząta :p ja sprzątam 15 minut przed jego przyjściem :D

Ika ja właśnie walczyłam z tymi bakteriami - ciągle miałam w wynikach, potem już mega dbałam o jakość oddawanej próbki :D raz miałam leukocyty i brałam urosept ale posiew był ujemny to przeszło. teraz jak robię to nie wiem czemu nie mam w ogóle w wyniku takiej linii bakterie. ale leukocytów nie mam, to mam nadzieję ze nic się tam nie dzieje. zauważyłam że jak oddaję w soboty to sprawdzają bakterie, a w tygodniu nie - pewnie za późno ogarniają próbki.

marcysia_mati ja jestem mega zadowolona z facelle z rossmana - ma zajebisty skład i kosztuje chyba 6zł :)
Link do: Facelle, intim, płyn do higieny intymnej, Sensitive, 300 ml, nr kat. 42695 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online
używam go odkąd zaszłam w ciążę bo czytałam opinie, nie miałam żadnej infekcji :)

LILITH nie zajedź się :*

Kasia_831 ja o dziwo nie miewam jeszcze :p

Megaaaaan jesteś? :) co tam?

tak pisałyście o tym głodzie że ja od rana ciągle coś jem. a dziś post :p a w ogóle zauważyłam że chyba jak malutka słyszy mój głos to się rusza :) jak gadam przez tel to zawsze kopie, a jak jesteśmy u znajomych to zawsze! niesamowite! nie mogę się doczekać aż będzie na świecie :)

Pumelova ok rozumie teraz :)

Kasia juz mniejszy problem mam z zaparciami, codziennie jem jakieś suszone owoce albo właśnie kiwi :) picie dużej ilości wody tez na to pomaga nie wiem jak bardzo ;)

Tutaj mama ginekolog pisała właśnie jak pobierać mocz do badania Link do: Mocz do badania ja idę w piątek na badania.

reklama
Do góry