reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej Dziewczyny, jestem po wizycie. Wychodzę dziś o 14. Mąż po mnie przyjeżdża. Z zaleceń dostałam oczywiście odpoczynek, zwiększony dopegyt oraz leki na zwiększenie liczby krwinek, magnez i żelazo.

Jestem szczęśliwa , że wracam do domu.

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Super!! Ciesze sie bardzo. Teraz tylko trzymac sie zalecen lekarza i bedzie ok[emoji1]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję kochane ! :*:*;*

Truskawka - odpocznij trochę może ciut za dużo zrobiłaś. A jeśli to bakterie to zrób posiew i przebadaj się jeszcze raz.

Anita - gratuluję ruchów!

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Marcysia_mati- moj faworyt w plynach to bialy jelen. Uwielbiam ich kosmetyki myjace. Nie pachna intensywnie, sa wydajne.

Truskawka- ja mam cos podobnego. Tylko rano mnie okropnie ciagnie w pachwinach a potem mam taki dziwny dyskomfort w pecherzu. Niby na sikanie. Takie pieczenie bolace..... do wieczora zawsze mi przechodz. Ja pije duuuuzo wody.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Morela świetna wiadomość!

U nas trochę problemów, to że szkoła cory i z ap,ikacja o nowy dom.. Do tego od wczoraj mam mega krwotoki z nosa i dalej biegunkę..

Nie mam głowy na pisanie..

Za to mała wierci się od tego nagłego poruszenia cały czas w zasadzie. Nie mam 30 minut gdzie bym jej nie czuła i to na prawdę mocno stuka albo się napina. Pocieszające :)

cześć :)
Obudziło mnie słońce ale się nie nakręcam na całodzienną słoneczną pogodę. Wczoraj rano też byłam podekscytowana słoneczkiem a po 30 min zaczęło lać jak z cebra i już tak prawie cały dzień.

Nika moja mała się rusza baardzo często. Jak będzie takim nadpobudliwcem jak mój R to chyba z nimi zwariuje :D

Też już mam 2 pary jeansów ciążowych z tym pasem z H&M i C&A - kupiłam na Ebay. I są naprawdę mega wygodne - też uwielbiam skinny. Ze 2, 3 sukienki na wiosnę też mam już na oku bo baardzo lubię sukienki ale to jak się na maxa rozpogodzi. Ostatnio kupiłam sobie kilka t-shirtów w rozm 42 ( zwykle noszę S) i jestem bardzo zadowolona. Nie obciskają mnie ale też nie są workowate bo mi już opinają brzuszek. A tak wogóle to dziwna sprawa, bo w wiele moich koszulek S mieszcze się spokojnie a w niektóre nie ma bata - ciągną mnie w piersiach. Niby ten samo rozmiar a chyba inna rozciągliwość.

dziewczyny a jak u was z zaparciami?

ewella90 niee, ale ja mam laptopa służbowego (jeszcze parę dni..) i mogę sobie sama wszystko pobrać. własnie się z nim żegnam :( a ja dostaję przelew z firmy, bo mam więcej niż iluśtam pracowników.

jenny84 dzięki za info o wypłacie, jesteś kolejną osobą która mnie uspokoiła:) ja też byłam z tych 'niezastąpionych', wyrobiłam sobie dobrą markę :p mój szef ciągle marudzi że beze mnie jest masakra, ale już przestałam się przejmować - generalnie byłam jego prawą ręką więc mi było trochę szkoda tego wszystkiego. jak wrócę to będzie wszystko od nowa jakby :(
u mnie jest największy porządek jak właśnie mąż jest w domu, bo to głównie on sprząta :p ja sprzątam 15 minut przed jego przyjściem :D

Ika ja właśnie walczyłam z tymi bakteriami - ciągle miałam w wynikach, potem już mega dbałam o jakość oddawanej próbki :D raz miałam leukocyty i brałam urosept ale posiew był ujemny to przeszło. teraz jak robię to nie wiem czemu nie mam w ogóle w wyniku takiej linii bakterie. ale leukocytów nie mam, to mam nadzieję ze nic się tam nie dzieje. zauważyłam że jak oddaję w soboty to sprawdzają bakterie, a w tygodniu nie - pewnie za późno ogarniają próbki.

marcysia_mati ja jestem mega zadowolona z facelle z rossmana - ma zajebisty skład i kosztuje chyba 6zł :)
Link do: Facelle, intim, płyn do higieny intymnej, Sensitive, 300 ml, nr kat. 42695 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online
używam go odkąd zaszłam w ciążę bo czytałam opinie, nie miałam żadnej infekcji :)

LILITH nie zajedź się :*

Kasia_831 ja o dziwo nie miewam jeszcze :p

Megaaaaan jesteś? :) co tam?

tak pisałyście o tym głodzie że ja od rana ciągle coś jem. a dziś post :p a w ogóle zauważyłam że chyba jak malutka słyszy mój głos to się rusza :) jak gadam przez tel to zawsze kopie, a jak jesteśmy u znajomych to zawsze! niesamowite! nie mogę się doczekać aż będzie na świecie :)

Pumelova ok rozumie teraz :)

Kasia juz mniejszy problem mam z zaparciami, codziennie jem jakieś suszone owoce albo właśnie kiwi :) picie dużej ilości wody tez na to pomaga nie wiem jak bardzo ;)

Tutaj mama ginekolog pisała właśnie jak pobierać mocz do badania Link do: Mocz do badania ja idę w piątek na badania.

reklama
Do góry