reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

co do ludzi nie do zastapienia to powiem Wam, ze nie ma takich. Zmiany w kazdej firmie sa potrzebne, tez mielismy ostatnio 2 pracownikow ktorzy odeszli, jeden sie zwolnił, a jedna dziewczyna zwolnienie ciazowe, tez nam sie wydawało, ze jak to bez nich sobie poradzimy, ale okazało sie, ze jest nawet lepiej bez tych osob- czasem potrzebny jest przypływ swiezego powietrza i fajnie to działa na innych pracowników, bo muszą zastapic i maja nowe obowiązki lub bierze sie kogos nowego kto ma zupełnie inne pomysły.

Lilith biedulko :( ja tez wczoraj dostałam krwotok z nosa, dobrze ze w domu byłam, kiedys mnie złapało w sklepie akurat przy kasie jak musialam placic. Dobrze, ze przynajmniej malutka sie odzywa to sie tym nie musisz denerwowac ;)

reklama
No właśnie niby wiem, że trzeba się podmyć, ale jakoś ciężko mi wejść pod prysznic jak mam pełny pęcherz. Boję się że nie zdążę złapać do pojemniczka :D o środkowym strumieniu pamiętam :)
Ja też miałam niefajną sytuację jak przechodziłam na l4. Początek grudnia to gorący okres w przedszkolu, przedstawienia, kiermasz, dekoracje świąteczne. A co z tym związane mnóstwo pracy, stresu no i sezon chorobowy w pełni (akurat ospa panowała) Gdy przyniosłam zwolnienie dyrektorka poprosiła mnie czy nie mogłabym przychodzić na pół etatu. Z bólem serca nie zgodziłam się, ale nie chciałam ryzykować.

Aga k_m nie daj sie wykorzystywac,tj.Dziewczyny pisza nie ma ludzi nuezastapionych a niedlugo i tak nikt nie bedzie pamietal Twojego poswiecenia.

Tea super ze synek chodzi,gratuluje [emoji2]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli - wiem wiem.. Rozmawiałam dzisiaj chwilkę z Szefem (telefonicznie niestety) , powiedziałam mu,ze dzisiaj jestem tylko na chwilę, bo nie daje rady wysiedziec nawet tych kilku godzin , od dwóch dni mnie bardziej boli, i takie tam. Powiedział, że jest wdzięczny za to, że pomagam, i nie ma co szarzowac dalej .. Nic na siłę [emoji6].
Także od jutra wolne, a tam niech się wali, pali.. Do 20.03 mam w planie omijać firmę szerokim łukiem [emoji5]

Lilith - Ojjj.. Te Twoje krwotoki mnie martwią :-(.
Mam nadzieję, że i ze szkoła córy i z domkiem szybciutko sprawy się ułoża po waszej myśli. Trzymam za to mocno zacisniete kciuki [emoji110][emoji110].
Dobrze, że choć Mila nie sprawia kłopotów [emoji6]

Ciekawe co u bułkaasi.. Powinna już być po wizycie..

A ja lecę z młodą na gline [emoji6]. Idę odebrać prezent dla mojej babci, który robiłam na przełomie stycznia /lutego [emoji3]. Mam nadzieję, że wyszedł - później sobie też takie coś zrobię [emoji6]

Aga_k_m i super [emoji2]odpoczywaj teraz ile sie da zanim wrocisz do pracy.

Lilith biedna [emoji17] jedynie dobre w tym wszystkim ze malutka daje o soboe caly czas znac [emoji4]

@Teczowa89 co u Was?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m odpoczywaj :)

Ja właśnie mojemu zrobiłam galarete z kurczaka, aleee mnie plecy bolą !

No tez właśnie dzisiaj myślałam co tam u Teczowej bo ona już w Polsce jest

Bulkaasia jak po konsultacji?

Aga to omijaj juz firmę :) i ciesz się swoim czasem.

Tez kiedyś chodziłam na gline, moja matka do dziś ma łabędzia czy obraz który zrobiłam.. Tylko mi żadna pamiątka nie została..

Może te krwotoki od płukania zatok, choć nigdy nie występują po.

Zlapalam dziś popoludniowego dola ale ogarnelam się.. Wszystko da się załatwić, to nie koniec świata choć mega komplikacje na innym podłożu..

Dziś tu nie tak aktywnie, pewnie dlatego ze mogę w miarę być na bieżąco hihi.
Jutro jak będę w domu siedziec to mam nadzieje zacznę ogarniać listę bo już pajęczyna obrasta :p

Bulkasia pewnie wieczorkiem się odezwie, trzymamy kciuki by z dobrymi nowinami.

Ewella super ze corcia! Iga to moj faworyt dla dziewczynki. I takie imie na pewno bym dala. Mimo to wyczuwam chlopaka i prawdopodobnie bedzie Stachu [emoji4]

Tea witaj w koncu! Synus dal rade! Brawo dla malucha! A Wy mozecie spac spokojnie[emoji4]

Aga_k_m - juz napisalam tyle o Twoim L4 i szefie...plus to, ze leci do Ciebie z Poznania porzadny kop w pupe... ale doczytalam, ze szefuncio sie ogarnal. To oddaje honor...[emoji1]

Inka nie wariuj! Musisz tu z nami byc! Ruchy beda! A te babelki to bardzo prawdopodobnie Twoj dzidzius[emoji4]

Morelcia super, ze wreszcie do domku[emoji4]

Dziewczyny potrulam sie przez ta gastrofaze, ktora mam. 3 razy na toalete w nocy...a potem w dzien chyba z 5 razy...po wszystkim co zjadlam. Tylek obszczypany. Mam za swoje...jadlabym wciaz!!!

Zrobilam wiec krupnik z przepisu anki lewandowskiej (z 2013).

Ruchy czuje raz po raz...nieregularne poki co! Glownie jak leze na plasko. Czekam na intensywniejsze i czestsze[emoji4]

Zus...tez sie boje wyplaty od nich. W tym mieszku bede sie spodziewac...az wole na konto nie wchodzic.

Polowkowe za rowny tydzien! [emoji7]
Z moczem sie zgadza. Najpierw trzeba sie podmyc woda, pozniej pobrac mocz ze srodkowego strumienia (najpierw upuszczamy troche a potem dopiero ciach do pojemniczka!) Robie ten manewr w wannie. Łatwiej[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja znowu podjadam :-( syn czipsow nie dojadl toja koncze..... jak tak dalej bedzie to naporodowke sie bede toczyc.

Aga_k_m brawo!! Dadza sobie rade, ty odpoczywaj.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry