reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny.
Dzis dzieje sie ze mna cos dziwnego. Caly dzien jem!! O 20 zjadlam pokazna porcje lodow i po 30 minutach kanapke. Dalej jestem glodna. No nie tyle glodna co raczej cos bym zjadla.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Morela od rana czytan o Tobie i trzymam kciuki :-)

Tea gratulacje wielkie!!!

Lilith babo jedna.... ty to masz przerabane. Zdrowiej i duzo odpoczywaj!! Koniecznie :-)

Ewela bardzo mi sie podoba imie Iga. Myslalam ze tozdtobnienie :p

Ika89-- karpatki lata nie jadlam. Pycha. Zazdroszcze

Pumelova ja tez wybieram sie po zakupy do H&M. Leginsy zsowaja mi sie z brzucha i nie mam juz wyjscia.

Powodzenia na wizytach :-)

Integral to Ci powiem ze mam tak juz ponad tydzień a może i dwa-zjadam 2porcje-oczywiście jeśli chodzi o zupy bo 2dania nie mogę tyle. Zjem a potem coś słodkiego i za chwilę znowu coś bym zjadla:szok:
Mój mnie wola grubasku albo ciezaroweczko:p a nie mówiłam mu ile przytyłam ;)
Tak więc w ciąży to sobie tłumacze że to normalne:D

Integral mnie też właśnie mąż pytał Iga czyli jak :D mówię tylko Iga ;)
Pumelova no to będzie raźniej :) a w hm mam wszystko za duże właśnie bo byłam :)

Dobranoc :)

Integral to Ci powiem ze mam tak juz ponad tydzień a może i dwa-zjadam 2porcje-oczywiście jeśli chodzi o zupy bo 2dania nie mogę tyle. Zjem a potem coś słodkiego i za chwilę znowu coś bym zjadla:szok:
Mój mnie wola grubasku albo ciezaroweczko:p a nie mówiłam mu ile przytyłam ;)
Tak więc w ciąży to sobie tłumacze że to normalne:D
Masakra!!! Ja tak mam od wczoraj. Nie jestem jakos strasznie glodna. Ale cos bym chciala zjeszc..... boje sie ze do rana wyczyszcze lodowke do zera i zostanie swiatlo [emoji16]

To jak możesz to idź spac-ja niestety mam problem z zasypianiem(24-2 w nocy) ale za daleko mam lodówke to mam ograniczenie ;) ale raz szłam 23.30 bo nie dałam rady wytrzymać burczenia:D
Ale jak nic w lodówce nie zostawisz to obudz męża wcześniej niech zaopatrzy was w sniadanie;):D

Czy jest to możliwe ze w czasie temperatury/stanu podgoraczkowe go ma się podwyższone tętno? Ciśnienie jak na mnie w normie to tętno świruje.

Tea gratulacje!

Ewella gratulacje. Iga śliczne imię.
Jak najbardziej to normalne :)

Mnie czasem też taki głód łapie się przyznam staram się wtedy jeść coś sensownego nie słodycze, z tego powodu już kończę zapas pierogów mrożonych od mamy :( szkoda bo pyszne robi.
A jak jestem w pracy to zazwyczaj mam pecha i wtedy kiedy ja jestem bardzo głodna to jest równocześnie dużo pracy i zostaje mi myślenie o jedzeniu :p

Helol [emoji5]

Od wczoraj mnie wszystko boli. Brzuszek daje się we znaki, na wieczór doszły więzadła.. Koszmary nocne mnie atakują i normalnie czuje się wypluta.

Do tego dzisiaj znowu jadę do pracy - jestem zła na siebie, bo... Chciałam dobrze tj: zakończyc miesiąc, zakończyć wszystkie zaczęto oferty... i spokojnie siedzieć w domku do tego 17.03... A oni wykorzystali moja dobroć i przyjęli taktykę, że JESTEM i zawalili mnie robota :-(. Jak wczoraj padło pytanie czy dzisiaj będę, i o której dokładnie się zjawię, bo kolega ma jakiś nowy temat... to masakra - słabo mi się zrobiło ... stąd jadę dzisiaj dosłownie na 2-3 h i spierdzielam do domu. Mąż się drze na mnie, że głupia jestem.. Że się tak poświęcam, itd.. i..zorganizował mi jutro wyjazd do Hamburga (także jutro mnie tu nie będzie)

Tea - brawa i ogromne gratulacje dla Synka i dla Was!!! Kamień z serca... Rehabilitacja przyniosła efekt, lub...Młody stwierdził, że stawia na odwagę [emoji6]. No to teraz się zacznie przygoda [emoji3]

Integral - ja polecam legginsy z h&m. Nie mam typowych ciążowych, ale są na tyle głębokie, że nie zsuwaja mi się z brzuszka [emoji6].

Ja jeszcze latam w swoich spodniach. Mam 2 pary spodni ze stretchem z vero mody (zalando) i jegginsy z zalando i jak do tej pory mi wystarczaly (a właśnie zaczynam 6 m-c tj. 22 tc)... Nie mniej zamówiłam sobie właśnie jeansy ciążowe (też przez zalando), ale nie z tym szerokim pasem, tylko na gumkach.

Ewcia - a Ty jak po wizycie?

Bułkaasia - kochana trzymam mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]. Musi być dobrze [emoji5]

Tea ciesze sie bardzo, wiem jak to jest z takim czekaniem i stresem z tym zwiazanym (ja tak mialam z mowa u coreczki...). Teraz synka chyba nie dogonisz, bedzie musial wszystko zwiedzic i zobaczyc;) tak jak moj chrzesniaczek, ktory zaczal chodzic tez tak w okolicy 19 miesiaca, teraz jest go wszedzie pelno;)

Morela trzymam kciuki zeby dzis Cie juz wypuscili i zebys mogla pojechac do domku:)

Aga maz ma racje, L4 to L4 nie powinnas wtedy chodzic do pracy i tak zasuwac, szczegolnie jak organizm daje o sobie znac. Oszczedzaj sie i milej wycieczki!:)

Ewella gratulacje! Coreczki sa super;) (synkowie tez;))

Dziewczyny dla cory hulajnoge mam, takze potrzebujemy tylko taka dla doroslych;) dziekuje za wszystkie rady, z czystym sumieniem kupimy wiec taka decathlonowa (na razie tylko maz bedzie na niej pomykal;))

Bulkaasia przesylam duzo pozytywnej energii, jestesmy dzis z Toba!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babolki mnie dziś obudził desz ok 5 rano:eek: młody pojechał do szkoły czekam na dostawe bułek:laugh2:

Tea a maluszek twój był rechabilitowany czy coś mi umkneło Tymek zacząl chodzić jak miał 22mc dzięki rehabilitacji metodą vojty.
Teraz czekamy wizytę u ortopedy on ciągle mówi że go bolą kości jest strasznie szczupły i wysoki bo waży 27kg a wzrost prawie 140cm.

Miłego dnia:)

Do góry