reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny.
Dzis dzieje sie ze mna cos dziwnego. Caly dzien jem!! O 20 zjadlam pokazna porcje lodow i po 30 minutach kanapke. Dalej jestem glodna. No nie tyle glodna co raczej cos bym zjadla.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Morela od rana czytan o Tobie i trzymam kciuki :-)

Tea gratulacje wielkie!!!

Lilith babo jedna.... ty to masz przerabane. Zdrowiej i duzo odpoczywaj!! Koniecznie :-)

Ewela bardzo mi sie podoba imie Iga. Myslalam ze tozdtobnienie :p

Ika89-- karpatki lata nie jadlam. Pycha. Zazdroszcze

Pumelova ja tez wybieram sie po zakupy do H&M. Leginsy zsowaja mi sie z brzucha i nie mam juz wyjscia.

Powodzenia na wizytach :-)

Integral to Ci powiem ze mam tak juz ponad tydzień a może i dwa-zjadam 2porcje-oczywiście jeśli chodzi o zupy bo 2dania nie mogę tyle. Zjem a potem coś słodkiego i za chwilę znowu coś bym zjadla:szok:
Mój mnie wola grubasku albo ciezaroweczko:p a nie mówiłam mu ile przytyłam ;)
Tak więc w ciąży to sobie tłumacze że to normalne:D

Integral mnie też właśnie mąż pytał Iga czyli jak :D mówię tylko Iga ;)
Pumelova no to będzie raźniej :) a w hm mam wszystko za duże właśnie bo byłam :)

Dobranoc :)

Integral to Ci powiem ze mam tak juz ponad tydzień a może i dwa-zjadam 2porcje-oczywiście jeśli chodzi o zupy bo 2dania nie mogę tyle. Zjem a potem coś słodkiego i za chwilę znowu coś bym zjadla:szok:
Mój mnie wola grubasku albo ciezaroweczko:p a nie mówiłam mu ile przytyłam ;)
Tak więc w ciąży to sobie tłumacze że to normalne:D
Masakra!!! Ja tak mam od wczoraj. Nie jestem jakos strasznie glodna. Ale cos bym chciala zjeszc..... boje sie ze do rana wyczyszcze lodowke do zera i zostanie swiatlo [emoji16]

To jak możesz to idź spac-ja niestety mam problem z zasypianiem(24-2 w nocy) ale za daleko mam lodówke to mam ograniczenie ;) ale raz szłam 23.30 bo nie dałam rady wytrzymać burczenia:D
Ale jak nic w lodówce nie zostawisz to obudz męża wcześniej niech zaopatrzy was w sniadanie;):D

Czy jest to możliwe ze w czasie temperatury/stanu podgoraczkowe go ma się podwyższone tętno? Ciśnienie jak na mnie w normie to tętno świruje.

Tea gratulacje!

Ewella gratulacje. Iga śliczne imię.
Jak najbardziej to normalne :)

Mnie czasem też taki głód łapie się przyznam staram się wtedy jeść coś sensownego nie słodycze, z tego powodu już kończę zapas pierogów mrożonych od mamy :( szkoda bo pyszne robi.
A jak jestem w pracy to zazwyczaj mam pecha i wtedy kiedy ja jestem bardzo głodna to jest równocześnie dużo pracy i zostaje mi myślenie o jedzeniu :p

Helol [emoji5]

Od wczoraj mnie wszystko boli. Brzuszek daje się we znaki, na wieczór doszły więzadła.. Koszmary nocne mnie atakują i normalnie czuje się wypluta.

Do tego dzisiaj znowu jadę do pracy - jestem zła na siebie, bo... Chciałam dobrze tj: zakończyc miesiąc, zakończyć wszystkie zaczęto oferty... i spokojnie siedzieć w domku do tego 17.03... A oni wykorzystali moja dobroć i przyjęli taktykę, że JESTEM i zawalili mnie robota :-(. Jak wczoraj padło pytanie czy dzisiaj będę, i o której dokładnie się zjawię, bo kolega ma jakiś nowy temat... to masakra - słabo mi się zrobiło ... stąd jadę dzisiaj dosłownie na 2-3 h i spierdzielam do domu. Mąż się drze na mnie, że głupia jestem.. Że się tak poświęcam, itd.. i..zorganizował mi jutro wyjazd do Hamburga (także jutro mnie tu nie będzie)

Tea - brawa i ogromne gratulacje dla Synka i dla Was!!! Kamień z serca... Rehabilitacja przyniosła efekt, lub...Młody stwierdził, że stawia na odwagę [emoji6]. No to teraz się zacznie przygoda [emoji3]

Integral - ja polecam legginsy z h&m. Nie mam typowych ciążowych, ale są na tyle głębokie, że nie zsuwaja mi się z brzuszka [emoji6].

Ja jeszcze latam w swoich spodniach. Mam 2 pary spodni ze stretchem z vero mody (zalando) i jegginsy z zalando i jak do tej pory mi wystarczaly (a właśnie zaczynam 6 m-c tj. 22 tc)... Nie mniej zamówiłam sobie właśnie jeansy ciążowe (też przez zalando), ale nie z tym szerokim pasem, tylko na gumkach.

Ewcia - a Ty jak po wizycie?

Bułkaasia - kochana trzymam mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]. Musi być dobrze [emoji5]

Tea ciesze sie bardzo, wiem jak to jest z takim czekaniem i stresem z tym zwiazanym (ja tak mialam z mowa u coreczki...). Teraz synka chyba nie dogonisz, bedzie musial wszystko zwiedzic i zobaczyc;) tak jak moj chrzesniaczek, ktory zaczal chodzic tez tak w okolicy 19 miesiaca, teraz jest go wszedzie pelno;)

Morela trzymam kciuki zeby dzis Cie juz wypuscili i zebys mogla pojechac do domku:)

Aga maz ma racje, L4 to L4 nie powinnas wtedy chodzic do pracy i tak zasuwac, szczegolnie jak organizm daje o sobie znac. Oszczedzaj sie i milej wycieczki!:)

Ewella gratulacje! Coreczki sa super;) (synkowie tez;))

Dziewczyny dla cory hulajnoge mam, takze potrzebujemy tylko taka dla doroslych;) dziekuje za wszystkie rady, z czystym sumieniem kupimy wiec taka decathlonowa (na razie tylko maz bedzie na niej pomykal;))

Bulkaasia przesylam duzo pozytywnej energii, jestesmy dzis z Toba!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babolki mnie dziś obudził desz ok 5 rano:eek: młody pojechał do szkoły czekam na dostawe bułek:laugh2:

Tea a maluszek twój był rechabilitowany czy coś mi umkneło Tymek zacząl chodzić jak miał 22mc dzięki rehabilitacji metodą vojty.
Teraz czekamy wizytę u ortopedy on ciągle mówi że go bolą kości jest strasznie szczupły i wysoki bo waży 27kg a wzrost prawie 140cm.

Miłego dnia:)

Do góry