reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny a czy Wy już czujecie ruchy tak regularnie, codziennie?

Morela trzymam kciuki żebyście z maluszkiem w brzuchu już jutro spali w swoim domku :-)

Chybra, Monti trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty :-) też jutro idę do gin, ale tylko poprawić moje l4, bo mi za pół msc nie zapłacili bo dr pod korektą się nie podpisała...

Kobiety górą:-) u mnie w rodzinie od 9 lat rodzili się sami chłopcy, liczyłam że przełamie ten trend, a tu znów kolejny chłopak ;-) plus że po rodzinie same męskie ciuszki krążą :-)

reklama
Kasia 831 trzeba sobie radzić :D

Aha83 nigdy nie wiadomo co nas spotka ;)

Ewella wygralabym jakbym się założyła:D gratuluję!!!

Morela trzymam kciuki żebyś jutro wyszła:)

Chybra super ze udało się zrobić te badania:D

Monti kciuki za wizytę!

Ja sobie kupiłam ciążowe jeansy w hm:) nie jestem przekonana co do koloru ale nie było wyboru, spasowal mi tylko jeden model. Ale w końcu mam w czym chodzić!:))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was dziewczynki,tak długo nie pisałam,mam nadzieję że mnie pamiętacie.nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić,czytałam tak polowicznie jak miałam czas,co się dzieje u bulkaasi?mam nadzieję że jest dobrze,
Wspaniała wiadomość,synek zaczął chodzić!tydzień przed ukończeniem 20 miesiąca!oboje z mężem poplakalismy się ze szczęścia,tyle nerwów nas to kosztowało,teraz spokojnie mogę cieszyć się ciążą,mała już nieźle fika,w pon.mam polowkowe,myślę że będzie ok,jedyne co mnie trochę martwi to przepuchlina i straszne żyły które mi od niej wyszły przez całe udo.
Trzymajcie się kobietki ciepło,muszę jeszcze nadrobić wątek brzuszkowy i zakupowy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova też kupiłam ciążówki w hm i wszystko super, ale moje mają jeden dość duży mankament... rozbijają się jak głupie, kupiłam 2 pary i obie po jednym ubraniu ich, zamieniają się w worki... a kupiłam super skinny, mam nadzieję że Tobie trafiły się z lepszego materiału :-)

Morela, trzymam kciuki za szybkie wyjście!

Monti, powodzenia na wizycie!

Ewella, gratuluję córeczki! :)

Pumelova, Nika, też mam jeansy ciążowe z h&m, na początku nie byłam do nich przekonana, ale są mega wygodne! Nic nie uciska i uwielbiam w nich chodzić :D chyba sobie sprawie jeszcze jedna parę, tyle, że w innym kolorze.
Nika, z moimi wszystko ok, a już parę razy prałam, też mam super skinny.

Tea, wow :D super ze synek zaczął chodzić! Dzielny maluch! Na pewno wam ulżyło :) trzymaam kciuki za połówkowe!

Ja mam strasznie zabiegany dzień, siedzę w metrze i dopiero wracam do domu.. ale udało mi się rano ogarnąć trochę, poskładać górę zaległego prania, zrobić nowe, odkurzyc i umyć podłogi. Teraz jest git i mam spokój na najbliższe parę dni :D

Co do ruchów to tak, ja teraz już czuję codziennie. Najlepiej jak siedzę z podkurczonymi nogami do brody, jak siedzę w aucie, albo jak leżę na płasko. Jednego dnia więcej, innego mniej, ale codziennie. Dziś w ogóle mi dzidzia szaleje, przez cały dzień czuję że się tam kotłuje :p

Ostatnia edycja:
Nika999 ja czuję codziennie ale w niektóre dni tylko pojedyncze kopniaczki jak jestem zajęta. Potem trochę schizuje [emoji14] no nie gadaj, też mam super skinny! Tylko te jakoś leżały, pozostałe takie luźne sa;/ czyli nie wystarcza mi do końca ciąży :D

Oo linoone pocieszylas mnie z tymi spodniami:-D

Tea gratuluję chodzenia:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nika ja tez regularnie czuje ruchy, często o tych samych porach dnia

Tea super!!! Gratulacje dla synka :)

Ilka ja bym i to i to zjadła :p

Ewella mnie sie tez podoba Iga :)

A co do dżinsów to mam 2 pary ciążowych i w żadnych nie chodzę bo sa niewygodne, chodzę tylko w getrach, ale mi brakuje tunik powoli :p

Teraz zerknęłam na rozm i ja kupiłam o jeden większe niż noszę normalnie to może dlatego moje zrobiły się takie duże :-) ale potwierdzam, są mega wygodne z tym że u mnie chwilami w stylu skejt ;-)
mam jeszcze z c&a takie materiałowe z pasem chinosy w moim rozm i topie się w nich... ale nie odsyłałam bo uznałam że później jak brzuszek urośnie będą jak ulał :-)

Namówiłyście mnie :) Zjadłam kawałek karpatki i trochę lodów, zasłodziłam się na maksa, chyba na tydzień mi starczy :-) :)
Tea super! Gratulacje dla Ciebie, Męża i synka:D
Ja mam dwie pary jeansów z H&M jedne niebieskie, drugie czarne. Czarne są super, ale te drugie kupiłam za duże i nie nadają się na razie do chodzenia. Może na końcówkę będą dobre :)

reklama
Ewela no gratuluję bardzo mocno Iga super imię sama się zastanawiałam nad tym imieniem:)super wieści:)

Co do ruchów to ja czuje codziennie :) mniej lub więcej:)

Do góry