reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziś nie nadrobie..

Morela ważne by się poprawiło. I to o czym mówisz miał synek dobrej koleżanki, martwila się cała ciążę, choć też mówili, że nie ma czym ( łatwo powiedzieć) i faktycznie, wszystko po porodzie było dobrze, mały miał jeszcze chyba usg główki robione :)

Zdycham, jutro się wyleguje w końcu to wtedy nadrobie..

reklama
Tea gratuluję super, że już chodzi :)

Ja mam dwie pary legginsow ciążowych z allegro super wygodne jeszcze może jeden kolor kupie i wystarczy spodni tylko tez jakieś tuniki albo koszule dłuższe musze zakupić :D
A ruchy czuje tez juz regularnie najczęściej wieczorem, chociaż są dni co mało i oczywiście się martwię ale dzisiaj się okazało ze lozysko jest na przedniej ścianie to może dlatego.

Jeszcze raz dzięki dziewczyny :) i teraz czekamy na dalsze same dobre wieści :)

Pumelova moja mama w zakładzie wygrała :D no i ty tez niech będzie ;)

Nika ja już od kilku dni czuje regularnie rano i wieczorem. w ciągu dnia nie czuje chyba, że leżę placki em jak teraz w szpitalu :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Jak kupiłam sobie taki sam rozmiar jaki teraz noszę, leżą idealnie, są przylegające do ciała tak jak lubię :) już teraz fajnie leżą na brzuchu, normalnie przylegają, ale są rozciagliwe więc myślę że przez całą ciążę w nich pochodzę.
Najpierw miałam plan żeby chodzic w legginsach i tunikach, ale po tygodniu takiego noszenia dostawałam już szału :p jednak pozostanę wierną fanką jeansów :D

Mój poza tym nieregularnym poruszaniem się w ciągu dnia, też ma swoją stałą porę, zawsze wieczorem, ok 20-21 jak sobie leżę na kanapie. O, np. teraz czuje malucha :D

A dziś na kolacje dorwalam arbuza! Mniam!

Tea doczytałam, gratulacje ogromne!!! Nie ma się dziwić co, że takie wzruszenie, wspaniała wiadomość!!!

Pola tez mamy taką dużą. Jeździ córka 147cm, ja 160 i mąż 182. Jutro sprawdzę z czego to.

Karpatka.. Zjadlabym :) a jestem totalnie bez apetytu, z mdlosciami i biegunkom :( czuje się masakrycznie..

Na dniach ogarnę listę to,zobwczymy kogo mamy więcej :)

Córa dziś megaaa szaleje i tomtak wysoko, szok..

Karuzela trzymaj się tam dzielnie i uważaj!

U mnie też największa aktywność bobasa właśnie około 21 jak się położę i chilluje wieczornie [emoji4]
Spodnie z hm też mam i też kupiłam przezornie rozmiar większe i trochę się zsuwają. Liczę się z tym, że może mi trochę dupsko urośnie więc wtedy powinny być idealne. Zresztą i tak je uwielbiam, zupełnie ich nie czuję, nic nie uwiera, najwygodniejsze spodnie ever

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella ja też mam z przodu, będziemy się nawzajem uspokajac :D a legginsy mam najlepsze z hm:)

Mnie coś boli , taka jakby kolka z prawej strony - wzdęcia chyba mam.. od weekendu mnie męczy bo jadłam sałatkę z porem :(

Dobranoc!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się wieczorkiem. Cały dzień (kiedy tylko mogłam) próbowałam was nadrobic-ale łatwo nie było.
Gratuluję udanych wizyt i bardzo dobrych wiesci;)
Tea super ze synus zaczął chodzic:biggrin2:

Morela mam nadzieję że wszystko wróci do normy i szybko wrócisz do domku-dużo zdrówka Ci życzę:)

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i mam nadzieję że będa tak samo dobre jak te dzisiejsze:tak:

Aha_83 filmik super-poprawilas mi humor:)

Chybra co do synka to się nie dziwie bo wczoraj moja u kolegi spadła z łóżka głową w dół tylko nogi wystawaly a jak to zrobiła to nikt nie wie:confused:

Co do hulajnogi to kupiliśmy corce w dekatlonie-ona 132cm ja 163 a T. jakieś 176 i cała trójka na niej pomyka-tatuś że względu na wage oczywiście rzadziej:laugh2: Mieliśmy dokupić minimum jeszcze jedna ale teraz są inne wydatki:D

Wczoraj byłam z córką na bilansie i dostała skierowanie na badania tarczycy-podobno normalne w wieku dojrzewania. I dzisiaj poszlyśmy bo miała na 10 do szkoły. Kiedyś z babcią jak miała krew pobierana to zemdlala po wyjściu z gabinetu więc wiedziałam co mnie czeka-na widok własnej krwi robi się blada jak trup. W gabinecie pisk że boli i wogole (szczepienia jakoś lepiej znosila) ale chwilę posiedziala i wyszlyśmy na korytarz a po chwili że jest glodna ze ją głową boli i blada jak ściana :szok: dobrze ze co chwile panie z gabinetu chodzą to jedna powiedziała że ma głowę na dół dac (jakoś zapomniałam bo ja normalnie wszystko znosze) i po 5 min doszła do siebie ale przygoda na dzień dobry bylao_O

A ja teraz leżę bo cos mnie brzuch boli-napięty jest, chyba dzisiaj przesadzalam z jedzeniem ale ciągle bym coś jadla(były golabki-tak jak tu pisalyście-moim też się zachcialo- no i na podwieczorek rosół) nawet jak zjem podwójna porcje:o

Aha i dużo zdrówka dla cierpiących obolalych i schorowanych!

Ostatnia edycja:
reklama
Czy jest to możliwe ze w czasie temperatury/stanu podgoraczkowe go ma się podwyższone tętno? Ciśnienie jak na mnie w normie to tętno świruje.

Tea gratulacje!

Ewella gratulacje. Iga śliczne imię.

Do góry