reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziś nie nadrobie..

Morela ważne by się poprawiło. I to o czym mówisz miał synek dobrej koleżanki, martwila się cała ciążę, choć też mówili, że nie ma czym ( łatwo powiedzieć) i faktycznie, wszystko po porodzie było dobrze, mały miał jeszcze chyba usg główki robione :)

Zdycham, jutro się wyleguje w końcu to wtedy nadrobie..

reklama
Tea gratuluję super, że już chodzi :)

Ja mam dwie pary legginsow ciążowych z allegro super wygodne jeszcze może jeden kolor kupie i wystarczy spodni tylko tez jakieś tuniki albo koszule dłuższe musze zakupić :D
A ruchy czuje tez juz regularnie najczęściej wieczorem, chociaż są dni co mało i oczywiście się martwię ale dzisiaj się okazało ze lozysko jest na przedniej ścianie to może dlatego.

Jeszcze raz dzięki dziewczyny :) i teraz czekamy na dalsze same dobre wieści :)

Pumelova moja mama w zakładzie wygrała :D no i ty tez niech będzie ;)

Nika ja już od kilku dni czuje regularnie rano i wieczorem. w ciągu dnia nie czuje chyba, że leżę placki em jak teraz w szpitalu :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Jak kupiłam sobie taki sam rozmiar jaki teraz noszę, leżą idealnie, są przylegające do ciała tak jak lubię :) już teraz fajnie leżą na brzuchu, normalnie przylegają, ale są rozciagliwe więc myślę że przez całą ciążę w nich pochodzę.
Najpierw miałam plan żeby chodzic w legginsach i tunikach, ale po tygodniu takiego noszenia dostawałam już szału :p jednak pozostanę wierną fanką jeansów :D

Mój poza tym nieregularnym poruszaniem się w ciągu dnia, też ma swoją stałą porę, zawsze wieczorem, ok 20-21 jak sobie leżę na kanapie. O, np. teraz czuje malucha :D

A dziś na kolacje dorwalam arbuza! Mniam!

Tea doczytałam, gratulacje ogromne!!! Nie ma się dziwić co, że takie wzruszenie, wspaniała wiadomość!!!

Pola tez mamy taką dużą. Jeździ córka 147cm, ja 160 i mąż 182. Jutro sprawdzę z czego to.

Karpatka.. Zjadlabym :) a jestem totalnie bez apetytu, z mdlosciami i biegunkom :( czuje się masakrycznie..

Na dniach ogarnę listę to,zobwczymy kogo mamy więcej :)

Córa dziś megaaa szaleje i tomtak wysoko, szok..

Karuzela trzymaj się tam dzielnie i uważaj!

U mnie też największa aktywność bobasa właśnie około 21 jak się położę i chilluje wieczornie [emoji4]
Spodnie z hm też mam i też kupiłam przezornie rozmiar większe i trochę się zsuwają. Liczę się z tym, że może mi trochę dupsko urośnie więc wtedy powinny być idealne. Zresztą i tak je uwielbiam, zupełnie ich nie czuję, nic nie uwiera, najwygodniejsze spodnie ever

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella ja też mam z przodu, będziemy się nawzajem uspokajac :D a legginsy mam najlepsze z hm:)

Mnie coś boli , taka jakby kolka z prawej strony - wzdęcia chyba mam.. od weekendu mnie męczy bo jadłam sałatkę z porem :(

Dobranoc!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się wieczorkiem. Cały dzień (kiedy tylko mogłam) próbowałam was nadrobic-ale łatwo nie było.
Gratuluję udanych wizyt i bardzo dobrych wiesci;)
Tea super ze synus zaczął chodzic:biggrin2:

Morela mam nadzieję że wszystko wróci do normy i szybko wrócisz do domku-dużo zdrówka Ci życzę:)

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i mam nadzieję że będa tak samo dobre jak te dzisiejsze:tak:

Aha_83 filmik super-poprawilas mi humor:)

Chybra co do synka to się nie dziwie bo wczoraj moja u kolegi spadła z łóżka głową w dół tylko nogi wystawaly a jak to zrobiła to nikt nie wie:confused:

Co do hulajnogi to kupiliśmy corce w dekatlonie-ona 132cm ja 163 a T. jakieś 176 i cała trójka na niej pomyka-tatuś że względu na wage oczywiście rzadziej:laugh2: Mieliśmy dokupić minimum jeszcze jedna ale teraz są inne wydatki:D

Wczoraj byłam z córką na bilansie i dostała skierowanie na badania tarczycy-podobno normalne w wieku dojrzewania. I dzisiaj poszlyśmy bo miała na 10 do szkoły. Kiedyś z babcią jak miała krew pobierana to zemdlala po wyjściu z gabinetu więc wiedziałam co mnie czeka-na widok własnej krwi robi się blada jak trup. W gabinecie pisk że boli i wogole (szczepienia jakoś lepiej znosila) ale chwilę posiedziala i wyszlyśmy na korytarz a po chwili że jest glodna ze ją głową boli i blada jak ściana :szok: dobrze ze co chwile panie z gabinetu chodzą to jedna powiedziała że ma głowę na dół dac (jakoś zapomniałam bo ja normalnie wszystko znosze) i po 5 min doszła do siebie ale przygoda na dzień dobry bylao_O

A ja teraz leżę bo cos mnie brzuch boli-napięty jest, chyba dzisiaj przesadzalam z jedzeniem ale ciągle bym coś jadla(były golabki-tak jak tu pisalyście-moim też się zachcialo- no i na podwieczorek rosół) nawet jak zjem podwójna porcje:o

Aha i dużo zdrówka dla cierpiących obolalych i schorowanych!

Ostatnia edycja:
reklama
Czy jest to możliwe ze w czasie temperatury/stanu podgoraczkowe go ma się podwyższone tętno? Ciśnienie jak na mnie w normie to tętno świruje.

Tea gratulacje!

Ewella gratulacje. Iga śliczne imię.

Do góry