reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dokładnie, przewaga dziewczynek, męża 2 znajomych tez dzieci na lipiec termin, tez dziewczynki :D

Morela no to dobrze, że już z Tobą lepiej :) wiadomo mąż się pewnie zdenerwował trochę. :) jedz owoce, słodycze co tam chcesz żebys do domu szybko wyszła zdrowa :)

reklama
Ewella, gratulacje! Kolejna lipcowa akrobatka rośnie :) Iga, mi też się bardzo podoba to imię :)
Aha ale rośnie Ci przystojniak z zabójczym spojrzeniem :)

Mi mama przywiozła dziś karpatkę, a sama kupiłam sobie lody i mam teraz dylemat co zjeść :)

Ika a to nie mozna karpatki z lodami:D

Morela dobrze ze juz lepiej:-) juz niedlugo wyjdziesz.A maz kochany w taki sytuacjach czlowiek sobie uswiadamia jak to fajnie ze ma sie siebie nawzajem:-)

Ewella Iga bardzo ladnie:-)

010igov35ye70zfx.png

Gratuluję dobrych wieści z wizyt i Morela za Ciebie trzymam kciuki, tylko spokojnie, już jest lepiej;-) ;)
My dziś z synem byliśmy na pobraniu krwi, robimy badania do alergologa, uhuhu było nerwów, ale udało się i jestem z Niego i męża dumna, bo ten drugi spocił się ze stresu.
Poza tym syn wpadł między łóżko, a parapet i rozwalił wargę, nie wiem jak to zrobił ehh.
A ja się irytuję, że brzuch już mam spory, a maluch w środku za spokojny :baffled:
Jutro do ginki idę.
A zaraz spadam poćwiczyć i w sumie poza tym staram się codziennie na spacery wychodzić, teraz u nas fajnie, bo w lesie mieszkam:) Poza tym nic ciekawego.
Pozdro!

A mi się wydaje, że tutaj na lipcówkach chłopcy przeważają, ale może się mylę. :) Trzeba by przeliczyć wszystkie Nasze nadchodzące dzieciaczki i będzie wiadomo. Ja też mam mieć prawdopodobnie dziewczynkę, ale nie chce się nastawiać, bo to trochę niepewne. Mam nadzieję, że na USG 4D na które się wybieramy będzie dokładnie już widać. :tak:

Ja się jutro dowiem mam nadzieję, czy będę wspierać grupę mam chłopców czy dziewczynek bo mam badanie połówkowe. Bobas był już podejrzewany o jedno i drugie więc mam nadzieję, że jutro określi się i wiarygodnie rozłoży nogi [emoji12]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Iga mi się juz dawno podobało wiec pewnie zostanie ;)

Ika no właśnie karpatka z lodami to jest pomysł :D

Monti no to trzymam kciuki jutro :) Chyba tobie też dobrych wieści jutro życzę :)

reklama
Do góry