reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
A więc będzie dziewczynka :D zdrowa jest, wszystko jest prawidłowe :) no oprócz tej pepowiny ale to jest pod kontrolą to żadna wada. Waży 420g :) lozysko przednia sciana wysoko.nogi miała na głowie wiec chciała się dzisiaj pokazać ;) i na początku badania od razu język pokazała :)

Gratulacje!! Imię wybrane? :) ja na początku byłam w szoku ze dziewczyna bo ogórki bo kiszone... a jak wpadłam do centrum handlowego to dziękowałam Bogu za te kwiatki falbanki i inne słodkości [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella gratuluje:-) czyli chyba wszyscy sie mylili:-) moja tez lezala z nogami na glowie bylo wyraznie cipke widac:p

Aha.no.moj finalnie zbieral.na.pady do kompa ale namowilam go na.hulajnoge, ze bedzie jezdzil ze mna ja z wozkiem on obok hulajnoga no i sie najaral.Teraz taki zadowolony bo i swieci hulajnoga i w ogole:D

Morela a jak.sie czujesz wiadomo.kiedy wychodzisz??

Kasia ja tez slodka i to w strone czekolady mnie ciagnie...a czekolada to przeciez z kakao czyli z kakaowca czyli jakby nie patrzec roslina:D

010igov35ye70zfx.png

A więc będzie dziewczynka :D zdrowa jest, wszystko jest prawidłowe :) no oprócz tej pepowiny ale to jest pod kontrolą to żadna wada. Waży 420g :) lozysko przednia sciana wysoko.nogi miała na głowie wiec chciała się dzisiaj pokazać ;) i na początku badania od razu język pokazała :)
Super gratuluję dziewczynki :*
Ewella gratuluje:-) czyli chyba wszyscy sie mylili:-) moja tez lezala z nogami na glowie bylo wyraznie cipke widac:p

Aha.no.moj finalnie zbieral.na.pady do kompa ale namowilam go na.hulajnoge, ze bedzie jezdzil ze mna ja z wozkiem on obok hulajnoga no i sie najaral.Teraz taki zadowolony bo i swieci hulajnoga i w ogole:D

Morela a jak.sie czujesz wiadomo.kiedy wychodzisz??

Kasia ja tez slodka i to w strone czekolady mnie ciagnie...a czekolada to przeciez z kakao czyli z kakaowca czyli jakby nie patrzec roslina:D

010igov35ye70zfx.png
Kochana dziękuję lepiej już. Mam Holter na całą dobę założony i rano go zdejmą. Mierzyli mi też ciśnienie kilka razy osobno i 130/80. Liczę na to , że wyjdę jutro. Mąż już wrócił z delegacji i prosto do mnie przyjechał. Kochany zmęczony strasznie ale tęsknil do nas. Rozczulił mnie. Teraz pojechał po córkę do dziadków i pewnie też padnie. Ja mam słodycze i owoce więc coś podjadam. Dostałam też leki na anemię bo niby mocno hemoglobina spadła.

Poza tym jest ok ale chcę do domu wiadomo :)
Dzięki dziewczyny :)
No imię jeszcze nie wybrane będziemy teraz myśleć bo jak weszliśmy do auta mowie do mojego to co Iga będzie a on mi mówi czekaj musze się oswoić z tym, że będzie dziewczynka pomyślimy później :D

Iga piękne imię

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Do góry