reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
A więc będzie dziewczynka :D zdrowa jest, wszystko jest prawidłowe :) no oprócz tej pepowiny ale to jest pod kontrolą to żadna wada. Waży 420g :) lozysko przednia sciana wysoko.nogi miała na głowie wiec chciała się dzisiaj pokazać ;) i na początku badania od razu język pokazała :)

Gratulacje!! Imię wybrane? :) ja na początku byłam w szoku ze dziewczyna bo ogórki bo kiszone... a jak wpadłam do centrum handlowego to dziękowałam Bogu za te kwiatki falbanki i inne słodkości [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella gratuluje:-) czyli chyba wszyscy sie mylili:-) moja tez lezala z nogami na glowie bylo wyraznie cipke widac:p

Aha.no.moj finalnie zbieral.na.pady do kompa ale namowilam go na.hulajnoge, ze bedzie jezdzil ze mna ja z wozkiem on obok hulajnoga no i sie najaral.Teraz taki zadowolony bo i swieci hulajnoga i w ogole:D

Morela a jak.sie czujesz wiadomo.kiedy wychodzisz??

Kasia ja tez slodka i to w strone czekolady mnie ciagnie...a czekolada to przeciez z kakao czyli z kakaowca czyli jakby nie patrzec roslina:D

010igov35ye70zfx.png

A więc będzie dziewczynka :D zdrowa jest, wszystko jest prawidłowe :) no oprócz tej pepowiny ale to jest pod kontrolą to żadna wada. Waży 420g :) lozysko przednia sciana wysoko.nogi miała na głowie wiec chciała się dzisiaj pokazać ;) i na początku badania od razu język pokazała :)
Super gratuluję dziewczynki :*
Ewella gratuluje:-) czyli chyba wszyscy sie mylili:-) moja tez lezala z nogami na glowie bylo wyraznie cipke widac:p

Aha.no.moj finalnie zbieral.na.pady do kompa ale namowilam go na.hulajnoge, ze bedzie jezdzil ze mna ja z wozkiem on obok hulajnoga no i sie najaral.Teraz taki zadowolony bo i swieci hulajnoga i w ogole:D

Morela a jak.sie czujesz wiadomo.kiedy wychodzisz??

Kasia ja tez slodka i to w strone czekolady mnie ciagnie...a czekolada to przeciez z kakao czyli z kakaowca czyli jakby nie patrzec roslina:D

010igov35ye70zfx.png
Kochana dziękuję lepiej już. Mam Holter na całą dobę założony i rano go zdejmą. Mierzyli mi też ciśnienie kilka razy osobno i 130/80. Liczę na to , że wyjdę jutro. Mąż już wrócił z delegacji i prosto do mnie przyjechał. Kochany zmęczony strasznie ale tęsknil do nas. Rozczulił mnie. Teraz pojechał po córkę do dziadków i pewnie też padnie. Ja mam słodycze i owoce więc coś podjadam. Dostałam też leki na anemię bo niby mocno hemoglobina spadła.

Poza tym jest ok ale chcę do domu wiadomo :)
Dzięki dziewczyny :)
No imię jeszcze nie wybrane będziemy teraz myśleć bo jak weszliśmy do auta mowie do mojego to co Iga będzie a on mi mówi czekaj musze się oswoić z tym, że będzie dziewczynka pomyślimy później :D

Iga piękne imię

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Do góry