aha83
kwietniówka '09
Ewella90 gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A więc będzie dziewczynka zdrowa jest, wszystko jest prawidłowe no oprócz tej pepowiny ale to jest pod kontrolą to żadna wada. Waży 420g lozysko przednia sciana wysoko.nogi miała na głowie wiec chciała się dzisiaj pokazać i na początku badania od razu język pokazała
Super gratuluję dziewczynki :*A więc będzie dziewczynka zdrowa jest, wszystko jest prawidłowe no oprócz tej pepowiny ale to jest pod kontrolą to żadna wada. Waży 420g lozysko przednia sciana wysoko.nogi miała na głowie wiec chciała się dzisiaj pokazać i na początku badania od razu język pokazała
Kochana dziękuję lepiej już. Mam Holter na całą dobę założony i rano go zdejmą. Mierzyli mi też ciśnienie kilka razy osobno i 130/80. Liczę na to , że wyjdę jutro. Mąż już wrócił z delegacji i prosto do mnie przyjechał. Kochany zmęczony strasznie ale tęsknil do nas. Rozczulił mnie. Teraz pojechał po córkę do dziadków i pewnie też padnie. Ja mam słodycze i owoce więc coś podjadam. Dostałam też leki na anemię bo niby mocno hemoglobina spadła.Ewella gratuluje:-) czyli chyba wszyscy sie mylili:-) moja tez lezala z nogami na glowie bylo wyraznie cipke widac
Aha.no.moj finalnie zbieral.na.pady do kompa ale namowilam go na.hulajnoge, ze bedzie jezdzil ze mna ja z wozkiem on obok hulajnoga no i sie najaral.Teraz taki zadowolony bo i swieci hulajnoga i w ogole
Morela a jak.sie czujesz wiadomo.kiedy wychodzisz??
Kasia ja tez slodka i to w strone czekolady mnie ciagnie...a czekolada to przeciez z kakao czyli z kakaowca czyli jakby nie patrzec roslina
Dzięki dziewczyny
No imię jeszcze nie wybrane będziemy teraz myśleć bo jak weszliśmy do auta mowie do mojego to co Iga będzie a on mi mówi czekaj musze się oswoić z tym, że będzie dziewczynka pomyślimy później