reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2015

Dziewczyny ja się krociutko melduje bo mam tu problem z netem. Henio urodził się SN wczoraj o 14:24. Będzie chyba naszym forumowym rekordzista bo urodził się z waga 4290g i dł. 60 cm. Jest ok, ale zostaniemy w szpitalu dłużej bo dostaje antybiotyk. Ja ledwo zywa, ale dziś już wstaje na badania czy do łazienki. Trzymam kciuki za pozostałe mierozpakowane!

reklama
Dziewczyny rozpakowane- jak idzie zrzucanie kg ? Czy któraś się orientuje kiedy można zacząć ćwiczyć brzuch po cc?

Dziewczyny rozpakowane- jak idzie zrzucanie kg ? Czy któraś się orientuje kiedy można zacząć ćwiczyć brzuch po cc?

Eh mialam pytac to samo. U mnie slabo spadly kg chociaz mam nadzieje ze jeszcze beda szly w dol. Po porodzie - 5 kg teraz po 9 dniach -8 kg. Ale jeszcze z 6 zanim bedzie po staremu :/ a czytalam ze brzuch raczej po dwoch miesiacach od cc dopiero cwiczyc :/

Dziewczyny ja się krociutko melduje bo mam tu problem z netem. Henio urodził się SN wczoraj o 14:24. Będzie chyba naszym forumowym rekordzista bo urodził się z waga 4290g i dł. 60 cm. Jest ok, ale zostaniemy w szpitalu dłużej bo dostaje antybiotyk. Ja ledwo zywa, ale dziś już wstaje na badania czy do łazienki. Trzymam kciuki za pozostałe mierozpakowane!

Super Kropka :) wielkie gratulacje :)

Ja jestem2 tyg po cc. W ciazy przytyłam 2 kg, a teraz jestem -8kg, tak wiec na to nie narzekam, ale skóra na brzuchu to jakaś masakra po tych dwóch ciążach jedna po drugiej. Nie moge wprost patrzeć na ten brzuch... A kiedy bede mogła ćwiczyć tego nie wiem bo mam rane zainfekowana i cały czas mi sie z niej sączy wiec musze czekać aż mi sie to wygoi...

WOW :)!ależ solidnego mężczyznę wydalaś na świat :)!gratki :)!!!

Gratulacje! Kawał mężczyzny!

reklama
Kropka gratulacje!! Henryk - piękne imię, też je rozważaliśmy:) No i wreszcie jakieś donoszone dziecko, a nie tylko te przedterminowe mikrusy;). Mój drugi synek ważył podobnie:)

Gosica niedługo zrobię aktualizację listy i Ciebie dopiszę.

Do góry