reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Kati Madziula gratulacje!!!!!!!!!! :)

Malf ile ty jesteś już po terminie? Będą wywoływać?

Kropka urodziła juz? Ktoś coś wie?

EwciaZ zaraz kolej na nas :D

Byłam dzisiaj w aptece i przyszła tez położna która mi ktg robi itd. Patrzy się na mnie i mówi to ty jeszcze chodzisz i się nie rozpakowalas :D
Coś dzisiaj mała bardzo mało się rusza lenia ma albo może szykuje się na wyprowadzke :D

reklama
Kati Madziula gratulacje!!!!!!!!!! :)

Malf ile ty jesteś już po terminie? Będą wywoływać?

Kropka urodziła juz? Ktoś coś wie?

EwciaZ zaraz kolej na nas :D

Byłam dzisiaj w aptece i przyszła tez położna która mi ktg robi itd. Patrzy się na mnie i mówi to ty jeszcze chodzisz i się nie rozpakowalas :D
Coś dzisiaj mała bardzo mało się rusza lenia ma albo może szykuje się na wyprowadzke :D

Dziś jest siódmy dzień po terminie, jeśli do jutra nic samo nie ruszy,to mam rano zgłosić się na oddział i będą cos próbować :/...położna na IP "bardzo delikatnie" mnie zbadala,wiec mam nadzieję, że może to coś pomoże :),no i jeszcze z T.zagadam z wieczora ;P....

hej, mamy karmiące mm, czy wasze maluchy miały/mają może problemy z zaparciami? bo Olaf się napina, stęka, wygina, brzuszek ma twardy, ale kupki nie robi. wczoraj w końcu w połowie dnia zrobił 2-3 z rzędu i od tamtej pory znowu zero w pieluszce. wkurza mnie to, bo się męczy ): dostaje wodę i krople biogaja, ale na razie nie widzę spektakularnych efektów. myślicie, że powinnam jeszcze poczekać kilka dni czy już raczej zmienić mleko?

Gratulacje dla rozpakowanych mamusiek:-) u nas jak na razie sielsko i anielsko. Wojtek zaprzyjanil Sie z cycuchami, ładnie śpi i je. Karmie w pozycji leżącej nie dosc ze wygodna w nocy to moja pupa nie jest jeszcze gotowa na zbyt dlugie siedzenie.

Melduje że ja po wizycie...
Raczej rozczarowana...
Rozwarcie 1,5cm ale mała nadal nie w kanale rodnym. Miałam dziś membrana sweep coś w rodzaju masażu szyjki. Jeśli nie ruszy za tydzień mam kolejna a jak to nie pomoże będą dziś dzwonić z terminem wywoływania za dwa tyg. Bicie serca u małej ok. Zrobili mi wymaz na MRSA.
Madziula gratuluję :-* za resztę trzymam kciuki :-)

reklama
hej, mamy karmiące mm, czy wasze maluchy miały/mają może problemy z zaparciami? bo Olaf się napina, stęka, wygina, brzuszek ma twardy, ale kupki nie robi. wczoraj w końcu w połowie dnia zrobił 2-3 z rzędu i od tamtej pory znowu zero w pieluszce. wkurza mnie to, bo się męczy ): dostaje wodę i krople biogaja, ale na razie nie widzę spektakularnych efektów. myślicie, że powinnam jeszcze poczekać kilka dni czy już raczej zmienić mleko?

Olga ja bym zmieniła mleko. Moja siostra miała tak samo mały tez stekal brzuszek twardy i Kupki nie robił codziennie. zmieniła mleko i odrazu lepiej codziennie robi kupki i juz się nie napina i nie męczy.

Do góry