reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Madziula gratulacje:-Dfajnie, że już tyle dziewczyn rozpakowanych. Miq trzymaj się dzielnie, u mnie wszyscy dzwonią i pytają czy już coś się zaczęło, pomimo moich obietnic, że jak coś się zacznie dziać to dam znać. Ńo ja nie wiem czy po chińsku gadam czy jak??? Jeny, jakie to wkurzające:crazy:

Madziula gratulacje:-Dfajnie, że już tyle dziewczyn rozpakowanych. Miq trzymaj się dzielnie, u mnie wszyscy dzwonią i pytają czy już coś się zaczęło, pomimo moich obietnic, że jak coś się zacznie dziać to dam znać. Ńo ja nie wiem czy po chińsku gadam czy jak??? Jeny, jakie to wkurzające:crazy:

O matko, wspolczuje! doprowadza mnie do szału takie telefony i pytania. No jak bym kurde miała na to wpływ.. ja chociaż mam nauczkę i wiem ze nigdy nie zapytam ciężarnej kiedy rodzi :D
My ostatnie chwile w szpitalu, w ciągu półtora godziny powinniśmy być w domu, czekamy tylko na wypisy. Juz się nie mogę doczekać aż położę się w swoim łóżku .. w nocy mała miała przerwę od spania od 11 do 2 w nocy .. jak juz zasnęła i ja też poszłam spać to obudziła mnie pigula o 5 rano na mierzenie temperatury !:[ także nie zaciekawie.. mam nadzieje ze T wysprzatal mieszkanie i jak wrócę będę mogła iść się wykapac i razem z mala pójść spać o, taki mam plan..

reklama
Madziula gratulacje, bardzo się cieszę!

Kornelia polecam ćwiczyć karmienie na leżąco, jeżeli się planuje długo karmić to przy większym maluchu te karmienia na leżąco to niezastąpiony odpoczynek, no i to usypianie malucha od razu w odpowiedniej pozycji;)

Do góry