reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Julia WIELKIE GRATULACJE!!!! Ale fajnie, trzymam &&&&&&&&&&& oby Szymonek szybko wyzdrowiał i Ty obyś szybko doszła do siebie.
Goosiaczek dużo się ruszaj jak chodzisz to poród sie szybciej uaktywnia, &&&&&&&&
Blacksilk będę pisać do admina by nam zrobili prywatny wątek tutaj, czekam na aktualną listę od Angi oby nikogo nie pominąć a ona ma teraz dużo na głowie, jak będzie miała chwile to uaktualni i ja załatwie wątek prywatny :-)

reklama
Julia moje gratulacje:) ciesze sie niezmiernie:) trzymam kciuki zeby maluszek szybko doszedł do siebie i żebyście szybko wrócili do domu:)
Mi mała tak naciska na szyjke ze mam wrazenie ze zaraz wyskoczy i chodzic nie moge. Brzuch boli mnie jak na okres od paru dni i mocno twardnieje. W nocy właściwie spie jak zabita bo odpocząć w dzien przy moim szalonym dziecku nie ma szans.
Macie racje ta końcówka najgorsza jest...

Ewa - jak dla mnie tętno trochę za wysokie
wg mojego kardiologa idealne to około 70-80 bez wysiłku
ciśnienie ok
ale tętno może miałąs wyższe bo sie cukrem zdenerwowałaś

reklama
20150617_071205.jpg

Załączniki

• 20150617_071205.jpg
    20150617_071205.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 100
Do góry