ewczis76
Fanka BB :)
Mnie tez to dziwi ale to jego zycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja odebralam wyniki i bieda mi bo wyniki do endokrynologa mam fatalne a trzy miesiace temu mialam w normie...
TSH-4,68 na poczatku ciazy mialam 4,25 a norma do 4,20
FT3- 2,81 2,0-4,4
FT4-0,68 0,93-1,71
odrazu mowie ze leki biore systematycznie biore letrox 50 i jodid 100
dziwi mnie, że tego chłopaka to nikt nie uświadomił, np. jego matka /:
Patrzę na wasze komentarze dotyczące snu i... zazdroszczę! Od 7 miesiąca prawie nie sypiam (w pierwszej ciąży było to samo). Zmęczona jestem niesamowicie, ale kładę się i się zaczyna. Nie mogę przestać się kręcić, cała lewa strona ciała jakaś odrętwiała, z prawej bolą żebra. Dzisiaj byłam na trzecim masażu, miałam całkowicie wypadnięty krąg i rwę kulszową. Nie wspomnę o skurczach, które pojawiają się coraz częściej. Na szczęście jestem w miarę spokojna, bo przerabiałam to już w pierwszej ciąży jakieś 3 tygodnie przed porodem było to samo i miałam rozwarcie. Teraz też jestem pewna na 90%, że mam chociaż sprawdzałam sama, bo w UK to jest ciężkie...Czas więc spędzam głównie łóżkowo, chociaż wczoraj w ramach dnia dziecka odwiedziliśmy Londyn i oceanarium, które bardzo spodobało się mojemu synciowi. Wystarczyło to, żeby noc znowu ze skurczami była - takie jak mocna miesiączka i uczucia rozwierania w środku. Coś czuję, że mój maluch do 14 lipca nie dotrwa w brzuchu, ale mam nadzieję, że jeszcze chociaż te 3 tygodnie poczeka.