reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Thriade współczuję nocki...
Gurek no proszę GRATULACJE!!! :-)
A moze te dolegliwości miałaś poniekąd ze stresu? A dzieki ze pytasz kręgosłup poboluje ale po tych wszystkich przejściach i moim skrzywieniu 2 stopnia i wystającej łopatce nie jest źle, chyba sie przyzwyczaiłam do tego. W połogu za to będzie boleć - już sie boję...
Właśnie Ewelak gdzie Ty?
Enter Ty też nie dajesz znaku?
Zulugulka i nie rób nic innego tylko odpoczywaj, a nasi faceci jak chcą to potrafią ;-) mój po 1 porodzie też ogarnął wszystko i calutki dom posprzątał jak byłam w szpitalu łącznie z pomyciem okien - a nie podejrzewałam go o to :-) wiec daj sie mu wykazać :-)

Wam też tak maluchy skaczą w brzuchach, mój dzisiaj takie harce wyprawia że szok, tchu mi brakuje i po kościach miednicy mi grzebie

reklama
kati, mnie wszystko pasuje oprócz tego, że mnie stresujesz tym wątkiem :D:D:D Jeszcze raz pytam, jaki poród :-D:-D:-D Przecież to kuuuuupa czasu :D

Dobra lecę nastawiać pranie kolorowych ciuszków, bo mnie stresujecie :D Nawet Wiedźmin odłogiem leży :D W środę ma przyjść położna śr, mega mega sympatyczna przez telefon.

Kati dla mnie spoko temat.

Widzę, że nie jestem sama z moim pożelazowym zapchaniem. Trzymajcie się dziewczyny!

U mnie dużo skurczy, już nawet nospę zaczęłam łykać, no nic w piątek dowiem się, co tam z szyjką, ale się nie martwię.

reklama
Do góry