reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Thriade współczuję nocki...
Gurek no proszę GRATULACJE!!! :-)
A moze te dolegliwości miałaś poniekąd ze stresu? A dzieki ze pytasz kręgosłup poboluje ale po tych wszystkich przejściach i moim skrzywieniu 2 stopnia i wystającej łopatce nie jest źle, chyba sie przyzwyczaiłam do tego. W połogu za to będzie boleć - już sie boję...
Właśnie Ewelak gdzie Ty?
Enter Ty też nie dajesz znaku?
Zulugulka i nie rób nic innego tylko odpoczywaj, a nasi faceci jak chcą to potrafią ;-) mój po 1 porodzie też ogarnął wszystko i calutki dom posprzątał jak byłam w szpitalu łącznie z pomyciem okien - a nie podejrzewałam go o to :-) wiec daj sie mu wykazać :-)

Wam też tak maluchy skaczą w brzuchach, mój dzisiaj takie harce wyprawia że szok, tchu mi brakuje i po kościach miednicy mi grzebie

reklama
kati, mnie wszystko pasuje oprócz tego, że mnie stresujesz tym wątkiem :D:D:D Jeszcze raz pytam, jaki poród :-D:-D:-D Przecież to kuuuuupa czasu :D

Dobra lecę nastawiać pranie kolorowych ciuszków, bo mnie stresujecie :D Nawet Wiedźmin odłogiem leży :D W środę ma przyjść położna śr, mega mega sympatyczna przez telefon.

Kati dla mnie spoko temat.

Widzę, że nie jestem sama z moim pożelazowym zapchaniem. Trzymajcie się dziewczyny!

U mnie dużo skurczy, już nawet nospę zaczęłam łykać, no nic w piątek dowiem się, co tam z szyjką, ale się nie martwię.

reklama
Do góry