reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Bardzo to pokrzepia, że nie jest się samym z dolegliwościami:) Zwłaszcza jak są to dolegliwości niepokojące jak np. dosyć częste skurcze.

Kolejny dzień za nami, chłopcy zasypiają. Jak zwykle udało mi się coś tam zrobić, także do przodu:) Jutro chyba wyślę męża do piwnicy po ubranka:)

Tylko starszy ma katar, więc w domu siedzi, ale jakoś na szczęście się nie nudzi.
Do jutra dziewczęta.

reklama
Ja po wizycie wszystko ok, napisze w odpowiednim wątku
Martyska
jak wizyta?
Nikita
a banany mozesz jeść? bo mozesz posłodzić czymś innym niż cukrem, właśnie bananem - ja tak często robie, albo stewią, albo ksylitolem, syropem klonowym, daktylowym - tylko nie wiem czy mozesz....
Julia współczuje bardzo
ja póki co mam lepiej niż w 1 ciąży, zgagi codziennej brak, skurcze opanowane magnezem, tylko z dolegliwosci palce mi puchną i często mi słabo, co to moze byc?
Avalka pij dziewczyny dobrze piszą jak cie suszy to jest oznaka odwodnienia 1- 2 % a my potrzebujemy dużo płynów, zeby wypłukać wszystkie toksyny z organizmu!

Ja sie gole elektryczna maszynka wiec w razie jego niedelikatności nic mi nie zrobi;) tylko w ciazy mam bardzo delikatna skore i po takiej depilacji trzy dni dotknąć sie tam nie moge:(

Ja też jadę elektryczną, trochę po omacku, a potem weryfikuję efekt w lusterku :D ale generalnie się tym mało przejmuję w ciąży :)

reklama
witam w ten piękny poranek.. mąż pojechał z córką do dentysty a później zawiezie ją do zerówki.. :-)
noc minęła mi bez większyh kłopotów. rano bolał mnie tylko żołądek.. Co do golenia to mi mąż pomaga :-)

Do góry