reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Bardzo to pokrzepia, że nie jest się samym z dolegliwościami:) Zwłaszcza jak są to dolegliwości niepokojące jak np. dosyć częste skurcze.

Kolejny dzień za nami, chłopcy zasypiają. Jak zwykle udało mi się coś tam zrobić, także do przodu:) Jutro chyba wyślę męża do piwnicy po ubranka:)

Tylko starszy ma katar, więc w domu siedzi, ale jakoś na szczęście się nie nudzi.
Do jutra dziewczęta.

reklama
Ja po wizycie wszystko ok, napisze w odpowiednim wątku
Martyska
jak wizyta?
Nikita
a banany mozesz jeść? bo mozesz posłodzić czymś innym niż cukrem, właśnie bananem - ja tak często robie, albo stewią, albo ksylitolem, syropem klonowym, daktylowym - tylko nie wiem czy mozesz....
Julia współczuje bardzo
ja póki co mam lepiej niż w 1 ciąży, zgagi codziennej brak, skurcze opanowane magnezem, tylko z dolegliwosci palce mi puchną i często mi słabo, co to moze byc?
Avalka pij dziewczyny dobrze piszą jak cie suszy to jest oznaka odwodnienia 1- 2 % a my potrzebujemy dużo płynów, zeby wypłukać wszystkie toksyny z organizmu!

Ja sie gole elektryczna maszynka wiec w razie jego niedelikatności nic mi nie zrobi;) tylko w ciazy mam bardzo delikatna skore i po takiej depilacji trzy dni dotknąć sie tam nie moge:(

Ja też jadę elektryczną, trochę po omacku, a potem weryfikuję efekt w lusterku :D ale generalnie się tym mało przejmuję w ciąży :)

reklama
witam w ten piękny poranek.. mąż pojechał z córką do dentysty a później zawiezie ją do zerówki.. :-)
noc minęła mi bez większyh kłopotów. rano bolał mnie tylko żołądek.. Co do golenia to mi mąż pomaga :-)

Do góry