reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Opowiem wam historie z zycia wzieta ... z moim M jezdzi chlopak do pracy, on jest z taka dziewczyna ktora u nas pracuje i na poczatku maja ona powiedziala ze jest w ciazy i poszla na zwolnienie .... a w ten piatek urodzila WCZESNIAKA 2600 przez cc w olsztynie i ona wpiera temu biednemu chlopakowi ze to jego a znaja sie od sylwestra .... Dziwna dziewczyna szkoda mi tylko tego maluszka ... moje malenstwo wazy 2 kg a jestem w 33 tyg wiec w ktorym ona byla ze jego zdaniem 20 tydz ciazy i waga 2600 jest prawidlowa ... znalazla se jelenia ..

reklama
No ładne jaja sobie dziewczyna robi.. a chłop bidny nie zoorientowany..

Ja już wyszykowana, nie długo ruszam odebrać wyniki i na wizyte na 16.30
A po dzisiejszym pobraniu krwi mam takiego siniaka na ręce, że aż mi się słabo robi jak na niego patrze :eek::eek:

ja odebralam wyniki i bieda mi bo wyniki do endokrynologa mam fatalne a trzy miesiace temu mialam w normie...
TSH-4,68 na poczatku ciazy mialam 4,25 a norma do 4,20
FT3- 2,81 2,0-4,4
FT4-0,68 0,93-1,71

odrazu mowie ze leki biore systematycznie biore letrox 50 i jodid 100

reklama
Do góry