reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Heey czuję się w miarę dobrze , wczoraj przeleżałam większość dnia z nogami u góry a i tak mam wrażenie że maluch mniej się rusza ...
Kopie tylko wtedy jak mam położyć się do łóżka , głaszczę brzusio i słabe kopniaczki czuję ...
Ale gdzieś przeczytałam że na tym etapie dzieciątko śpi 20 h na dobę więc może baraszkuje jak ja robię nyny .
Za to bardzo często czuję czkawkę .
U nas na śląsku zima jak nic . Dzieciaczki w szkole , a ja wietrze mieszkanie i po lekku zabieram się za ogarnięcie .
Miłego dnia dziewczęta .

reklama
Mili &&&&&& za wizytę
Mati na razie ok kaszle ale na oskrzelach nic nie ma, dziś badanie krwi jutro wyniki zobaczymy co dalej, a ja byłam u mojego rodzinnego i co... antybiotyk mi dał!!!
Ja mam wrażenie czasami, że lekarze nic wiecej nie umieją tylko od razu łup i antybiotyk. Pytam sie czy mam coś na oskrzelach, a on że mam zawalone zatoki, ja mu na to że z zatokami sobie poradze ale co z kaszlem. A on że moze mi to zejść z zatok na oskrzela albo płuca. I badż tu człowieku mądry.
A ja sie dzis czuje lepiej tylko chciałam żeby mnie osłuchał... poczekam z tym antybiotykiem do jutra

Dziewczyny zauważyłam, że mamy dużo dziewczyn zarówno z Warszawy i okolic jak i za śląska. Może zrobimy takie dwa osobne wątki to kiedyś można by sie było spotkać gdzieś pośrodku drogi. Ja z dziewczynami z czerwca 2011 utrzymuje kontakty i spotykamy sie np. w Parku w Pszczynie przeważnie wiosną :-) A dziewczyny z Wa-wy też sie spotykały :-)
Co Wy na to?

Fajny pomysł :)
Nie tylko tutaj piszę i taką grupę stworzyła na fb tylko z wawy i okolic zebrałam z innych grup fb :)
W ogóle jestem pod wrażeniem jak dużo for jest :))

Mili &&&&&& za wizytę
Mati na razie ok kaszle ale na oskrzelach nic nie ma, dziś badanie krwi jutro wyniki zobaczymy co dalej, a ja byłam u mojego rodzinnego i co... antybiotyk mi dał!!!
Ja mam wrażenie czasami, że lekarze nic wiecej nie umieją tylko od razu łup i antybiotyk. Pytam sie czy mam coś na oskrzelach, a on że mam zawalone zatoki, ja mu na to że z zatokami sobie poradze ale co z kaszlem. A on że moze mi to zejść z zatok na oskrzela albo płuca. I badż tu człowieku mądry.
A ja sie dzis czuje lepiej tylko chciałam żeby mnie osłuchał... poczekam z tym antybiotykiem do jutra

No ja chyba bym się skusiła tym razem na antybiotyk :/ 3 tydzień kaszlu i gila to nie jest zdrowe :/ powiedziałam że jeszcze ten tydzień jak nie pomoże nic to idę po antybiotyk :/

Kolejne zmartwienie :( co rano wstaje to lekko puchną mi dłonie a dzisiaj i lekko stopy... po nocy chyba powinno być na odwrót :( ehh wizyta za tydzień :( masakra :(

reklama
Do góry