reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
No to rzeczywiscie szczęście. Moja dziś wyrżnęła głowa o szafkę nocna w sypialni. Sina śliwa i płaczu co nie miara. Cóż jedna zeszła i trzeba było druga nabić, bo jak żyć bez śliwek nie?

No dokładnie ;) u nas dwie były takie megasne, oczywiście było ich więcej ale dwie to na 100% zapamietam. Jedna jak miała z 10 MC i gdy spalysmy obudziła się cichaczem, obeszła i wyrznela z łóżka a druga zaraz jak 2 lata miała, kręciła się w okół siebie u mojej mamy i walnela polikiem w tączkę na podworku, na bilansie krzywo na mnie patrzyli :/ taki urok dzieciństwa :)

Hehe aparatka :) ale nie przebije dziecka siostry mojej koleżanki z pracy. Mały dwa razy w szpitalu z pęknięta czaszka, a ma nie ale dwa latka. Tak upadł biedaczek nieszczęśliwie. Raz wypadł z fotelika do karmienia.

ja wczoraj wychodząc z laboratirum otwieram drzwi i nagle placz bo za drzwiami dziecko takie dwu latnie rodzice nie zdąrzyli zatrzymac i ono uderzylo sie tymi drzwiami

hej
ja jakby ciut lepiej z gardłem ale ten kaszel.... masakra muszę pojechać do lekarza, zeby mnie osłuchał bo nie wiem czy to nie coś poważniejszego. Moje chłopaki właśnie na pobraniu krwi są a mnie ściska jak Mati będzie znów płakał :-:)-:)-( a potem na wizyte szli.
a za oknem śnieg bleeeee a wczoraj jak u Enter na burzę sie zbierało i słonko wychodziło dziwny ten marzec...
Angi masakra ale bym sie wystraszyła :szok: szczęście w nieszczęściu że sie nic małej nie stało

Dziewczyny zauważyłam, że mamy dużo dziewczyn zarówno z Warszawy i okolic jak i za śląska. Może zrobimy takie dwa osobne wątki to kiedyś można by sie było spotkać gdzieś pośrodku drogi. Ja z dziewczynami z czerwca 2011 utrzymuje kontakty i spotykamy sie np. w Parku w Pszczynie przeważnie wiosną :-) A dziewczyny z Wa-wy też sie spotykały :-)
Co Wy na to?

Angi dobrze, ze Oliwka cala!

Nie mam czasu pisac praca praca praca dzis mam w koncu wolne :) za pol godz ide do fryzjera moja konska grzywke ogarnac I podciac troche koncowki, a o Waszej 15stej mam usg :) trzmac kciuki prosze :) :*

reklama
Do góry