reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja na zwolnienie nie planuje iść bo pracuje w domu przy dzieciach :)
Tak jak zamierzałam wrócić do pracy tak zaskoczyła mnie ciąża .
Zagrożona ciąża .
Zanosiłam przez jakiś czas L4 do Urzędu Pracy . Ale stwierdzili że to bez sensu i mam się zgłosić na termin pod koniec marca .
W zasadzie nie mam czasu na nudę bo od samego rana w zasadzie jestem na pełnych obrotach .. :tak: już się przyzwyczaiłam że mam mało czasu dla siebie na odpoczynek ..
Monia mój też tyle robi co Twój i cały dom mam na głowie..

reklama
Mili trzymam kciuki za Twoja siostre!

Tesciowa przyjechala ze swoim facetem i juz pojechali ale jak ja sie ciesze, ze mieli ochote na pizze i nic nie musialam robic ;)

Karolina,ja mam dokładnie tak samo...

Mili spokojnie,może te plamienia nie są zwiastunem złej wiadomości,trzymam kciuki...

Monia,teściowa i pizza....to dla mnie abstrakcja... Ale sama bym pizze się teraz zjadla

reklama
Do góry