reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
My mamy :) z 2005 roku od nowości :) 260 tyś i nic sie z nią nie dzieję ;) tz teraz będziemy dopiero robić zawieszenie z przodu :))) Nie do za... auto :) Polecam też RAV 4 :)

zazdroszczę, nas zdecydowanie nie stać na samochód w takiej cenie.
zapewne zdecydujemy się na coś używanego.

spędziłam dziś 3 godz. ucząc się szyć na maszynie (z czego 1 godz. na ogarnięcie jak się zakłada te cholerne nici q; ), uszyłam koślawy przytulaczek dla Gumisia (; chyba wolę ręczne szycie, jakoś lepiej mi idzie, albo ta maszyna do dupy... ciągle mi igła wypadała, a niby zamontowana zgodnie z instrukcją.

My też raczej będziemy kupować używany większy samochod, ale konkretnie nie wiem jeszcze jaki ważne zęby był 4 drzwiowy bo teraz jeździmy 2 i boję się ze ciężko mi fotelik będzie do tyłu wchodzić

My też chcemy kupić auto i mamy na oku toyotę corollę verso 7osobowy :)) A co do Maluszka to ja jeszcze nic nie czuję :(

Kornelia mieliśmy kiedyś Toyotę Avensis Verso podobna do Corolli, ale moim zdaniem ładniejsza i trochę większa jakby. Ogólnie bardzo polecam auto duże i wygodne no i wysoko się siedzi.

Ja ogólnie lubię duże auta, jakoś tak od początku dużymi jeżdżę a będzie to już ze 16 lat jak mam prawko, aczkolwiek mąż mi często zmienia (takie zboczenie zawodowe:-) ).
Aktualnie jeżdżę Mecedesem E-klasą w kombiku, ale jak trzeba to przesiadam się na męża busa:-), jakoś w dużych autach czuję się bezpieczniej.

Gratulacje :) a płeć poznałaś ? :))))

Połówkowe badanie usg mam dopiero 20 lutego...teraz miałam spotkanie z położną,badanie ogólne i takie tam i ona miała takie urządzenie do słuchania bicia serca.
Niestety nie znam płci.
Ale uspokoilam się ze Dzidziulek ma się dobrze :-)

Dziewczyny już jestem :) wysłałam Wam zaproszenie na fb :) a grupa jest tajna.. oprócz nas nikt nie zobaczy tego co tam się dzieje..
I nikogo nie zmuszam do przyłączenia się do niej.. Za nami praktycznie już połowa ciąży.. Która będzie chciała to zapraszam na pw :)

Ale Wy jesteście ładne dziewczyny :tak:

zazdroszczę, nas zdecydowanie nie stać na samochód w takiej cenie.
zapewne zdecydujemy się na coś używanego.

spędziłam dziś 3 godz. ucząc się szyć na maszynie (z czego 1 godz. na ogarnięcie jak się zakłada te cholerne nici q; ), uszyłam koślawy przytulaczek dla Gumisia (; chyba wolę ręczne szycie, jakoś lepiej mi idzie, albo ta maszyna do dupy... ciągle mi igła wypadała, a niby zamontowana zgodnie z instrukcją.

Olga nas też ;) 260 tyś kilometrów :))) he he sorka za to nie dociągnięcie ;)

Czesc dziewczyny

Zrobilam dzis do obiadu pikantny sos i chyba sie nie spodobal mojemu Ktosiowi, bo brykal mi w brzuchu ze 3 godziny :D

Wyczytalam ze Angi bolalo ucho? Mam na to dosyc niezwykly sposob - olej jadalny. Nalezy nalac na watke odrobine oleju, polozyc sie i wycisnac do ucha 1 - 2 krople. Sposob wyprobowany na siostrzencu, wlasnym dziecku i sobie osobiscie, naprawde dziala mimo ze wydaje sie dziwaczny.

Piszecie o samochodach - nas bylo stac na starego mitsubishi carisma, jak na razie jeździ, miejsca duzo, no ale za krotko go mamy zebym mogla ocenic czy naprawde dobry.

reklama
Musze się pozalic..
Na samo zakończenie dnia oczywiście ktoś musiał schrzanic mi dzień.. a kto ? Moja kochana rodzicielka. Kobieta nie odzywa się do mnie od połowy listopada bo nie pasuje jej to ze zostanie babcia, słowa ze mną nie zamieniła, z wigili wyszłam po 15 minutach bo widać było, że byłam tam niechciana a teraz co ? 30.01 - niby moje imieniny. Pisze niby, ponieważ ja ich nigdy nie obchodziłam, nawet nie zwracalam na nie uwagi a ona jeszcze potrafi mi napisać " wszystkiego najlepszego w tym twoim szczęśliwym życiu " no kurde juz by sobie darowala takie teksty! :(

Do góry