angi-wawa1988
Fanka BB :)
Wszyscy w rodzinie mówią że będę miała drugą dziewuchę )) chyba coś w tym jest he he mam nadzieję że się sprawdzi :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy z 2005 roku od nowości 260 tyś i nic sie z nią nie dzieję tz teraz będziemy dopiero robić zawieszenie z przodu )) Nie do za... auto Polecam też RAV 4
My też chcemy kupić auto i mamy na oku toyotę corollę verso 7osobowy ) A co do Maluszka to ja jeszcze nic nie czuję
zazdroszczę, nas zdecydowanie nie stać na samochód w takiej cenie.
zapewne zdecydujemy się na coś używanego.
spędziłam dziś 3 godz. ucząc się szyć na maszynie (z czego 1 godz. na ogarnięcie jak się zakłada te cholerne nici q; ), uszyłam koślawy przytulaczek dla Gumisia (; chyba wolę ręczne szycie, jakoś lepiej mi idzie, albo ta maszyna do dupy... ciągle mi igła wypadała, a niby zamontowana zgodnie z instrukcją.