reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Monika te auto jest przylepione do drogi tylko juz części znaleźć to tragedia bo raz czekałam miesiąc czasu na części i koszt prawie 2 tys Wydałam na zawieszenie na tył... W życiu bym nie zamieniła go na inne auto... Uwielbiam nim jeździć..

My teraz kupujemy nowego passata variant w wersji silnika ;) ale 5 miesiecy bedziemy czekac na autko, wiec 5 miesiecy czeka mnie bez mojego autka :(

2.0 TDI SCR 4MOTION BlueMotion Technology176 kW / 240 KMDSG, 7-stopniowa

reklama
My też chcemy kupić auto i mamy na oku toyotę corollę verso 7osobowy :)) A co do Maluszka to ja jeszcze nic nie czuję :(

My mamy :) z 2005 roku od nowości :) 260 tyś i nic sie z nią nie dzieję ;) tz teraz będziemy dopiero robić zawieszenie z przodu :))) Nie do za... auto :) Polecam też RAV 4 :)

Słyszałam pierwszy raz bicie serca mojej Dzidzi,mój mąż miał łzy w oczach...

Gratulacje :) a płeć poznałaś ? :))))

Ja po wizycie. Wszystko ok. Tylko ze powiedzial ze płci przed 20 tygodniem on nie mowi :(

:// szkoda ciekawe czemu a który już tc jesteś?

Do góry