reklama
wichurka82
Fanka BB :)
Ja wczoraj robiłam beta HCG i wyszło mi 702 wiec 5 tydzien.
Objawy cóż jestem spiaca, wymiotuje jak cos mi do jedzenia nie spasuje a właściwie nie mi tylko dzidzi. A tak wogole jadalabym cały czas.
Objawy cóż jestem spiaca, wymiotuje jak cos mi do jedzenia nie spasuje a właściwie nie mi tylko dzidzi. A tak wogole jadalabym cały czas.
ewelak
Zosinkowa Mama
Malf Z moim nadgorliwym mężem nie wytrzymalibyśmy do 12 tyg. Chyba byśmy powariowali ;-) A Zo jeszcze się nikomu nie wygadała.
Anieok brak apetytu trwa i bolące piersi!!!!!!!!
Anieok brak apetytu trwa i bolące piersi!!!!!!!!
Słuchajcie, a czy test beta hcg jest konieczny przed pierwszą wizytą? Bo ja nie robiłam, wyszły mi dwie kreski, @ miała być tydzień temu, no i są inne objawy jak piersi i większe zmęczenie. Ale dla mnie najważniejszy był test i druga kreska
Potrzebny jest ten test czy nie?
A tak w ogóle to powiedziałam córce Bardzo się ucieszyła, od razu pytała jaka duża już jest dzidzia i kiedy będzie z nami, no i kiedy będzie wiadomo jaka to płeć
Milion pytań do...
Ogólnie humor dopisuje, pilnuję diety, bo głodna jestem a nie chcę przytyć. Czuję się "normalnie" - czyli jak gdyby nigdy nic Tylko cycki mnie bolą i urosły o rozmiar... niestety.
Pozdrawiam serdecznie
Potrzebny jest ten test czy nie?
A tak w ogóle to powiedziałam córce Bardzo się ucieszyła, od razu pytała jaka duża już jest dzidzia i kiedy będzie z nami, no i kiedy będzie wiadomo jaka to płeć
Milion pytań do...
Ogólnie humor dopisuje, pilnuję diety, bo głodna jestem a nie chcę przytyć. Czuję się "normalnie" - czyli jak gdyby nigdy nic Tylko cycki mnie bolą i urosły o rozmiar... niestety.
Pozdrawiam serdecznie
ewelak
Zosinkowa Mama
Ja w pierwszej ciąży nie robiłam bety, tylko zwykły test. A teraz tak się nie mogłam doczekać, że poszłam na bete:-) To super, że córa się ucieszyła:-) Moja pomimo tego, że nie ma jeszcze trzech lat to już pytała m.in. co dzidziuś w brzuszku je
michalina_ch
Cześć dziewczyny!!! I ja do Was dołączam
U mnie termin wychodzi na 11 lipca, ale u mnie pewnie wcześniej będzie rozwiązanie,bo 10 mies temu cesarką urodziłam Wikuśke)
Ja już jestem po becie a w poniedziałek mam wizyte u lekarza.
Jak na razie żadnych objawów ciąży - oprócz braku miesiączki oczywiście ))
A jutro idę na powtórkę bety - chcę zobaczyć przyrost.
dreamgirl nie jest konieczna beta na wizutę u lekarza, tylko nie zawsze z NFZ chcą przyjąć na wizytę jak nie masz bety.
U mnie termin wychodzi na 11 lipca, ale u mnie pewnie wcześniej będzie rozwiązanie,bo 10 mies temu cesarką urodziłam Wikuśke)
Ja już jestem po becie a w poniedziałek mam wizyte u lekarza.
Jak na razie żadnych objawów ciąży - oprócz braku miesiączki oczywiście ))
A jutro idę na powtórkę bety - chcę zobaczyć przyrost.
dreamgirl nie jest konieczna beta na wizutę u lekarza, tylko nie zawsze z NFZ chcą przyjąć na wizytę jak nie masz bety.
Ostatnia edycja:
wichurka82
Michalina tez mam mała córeczkę tzn ma 6 miesięcy i tez przez cesarkę.
Tez jutro ide powtórzyć Bete i zobaczę czy i jak przyrosła.
Pozdrawiam cieplutko
Tez jutro ide powtórzyć Bete i zobaczę czy i jak przyrosła.
Pozdrawiam cieplutko
reklama
Patrycja2301
Cześć dziewczyny
Super widzieć już lipcowe mamy! Ja jestem z marcówek 2015, aktualnie 24tc. Trzymam za Was mocno kciuki.
Super widzieć już lipcowe mamy! Ja jestem z marcówek 2015, aktualnie 24tc. Trzymam za Was mocno kciuki.