reklama
ewelak
Zosinkowa Mama
My idziemy na USG jak będzie 5t5d i wątpie, że będzie serducho, ale zobaczę małą/ego kropka :-)
wichurka82
Fanka BB :)
W poprzedniej ciazy w 6 tyg było widac serducho w 5 tyg tylko zarodek. Najgorsze ze mój gin nie ma u siebie usg wiec albo bede musiała do szpitala podjechac jak bedzie miał dyżur albo gdzie indziej...
Ale nas już dużo
U mnie nadal zero objawów.
Na razie nie mówię córce, jak sądzicie? Czy to dobrze? W sumie ona tak bardzo czeka na rodzeństwo... Ale uważam, że będzie się jej bardzo czas dłużył.
Jakie jest Wasze zdanie?
U mnie nadal zero objawów.
Na razie nie mówię córce, jak sądzicie? Czy to dobrze? W sumie ona tak bardzo czeka na rodzeństwo... Ale uważam, że będzie się jej bardzo czas dłużył.
Jakie jest Wasze zdanie?
ewelak
Zosinkowa Mama
Anieok Tak mamy Zosie i marzy nam się Marysia ;-)
Dreamgirl my powiedzieliśmy od razu i bardzo się ucieszyła. Powiedziała że jak tylko dzidziuś będzie to pojedziemy nad morze, a potem nauczy go sprzątać zabawki
Dreamgirl my powiedzieliśmy od razu i bardzo się ucieszyła. Powiedziała że jak tylko dzidziuś będzie to pojedziemy nad morze, a potem nauczy go sprzątać zabawki
anieok
Marysia też super Moja mama to Marysia
dreamgirl ja synowi powiedziałam ze względu na to że on lubi po mnie poskakać albo rzucić się na mnie Okazuje miłość nie za delikatnie, a teraz wie że mama ma dzidziusia w brzuszku i musi uważać. Minus jest taki że on już uświadomił kilka osób
dreamgirl ja synowi powiedziałam ze względu na to że on lubi po mnie poskakać albo rzucić się na mnie Okazuje miłość nie za delikatnie, a teraz wie że mama ma dzidziusia w brzuszku i musi uważać. Minus jest taki że on już uświadomił kilka osób
wichurka82
Dreamgirl ja nie mam problemu z mówieniem córce bo ona ma niespełna pól roku wiec na razie nie kuma ale przyznam ze jak ja przebieram to kopie mnie w brzuch nieraz.
reklama
ewelak
Zosinkowa Mama
Cześć Dziewczyny! Wczoraj wieczorem pojechałam na IP bo miałam jakieś takie brązowo- różowe plamienie...:-( Bardzo się wystraszyłam. Na domiar złego trafiłam na beznadziejną panią doktor, która chciała mnie zatrzymać w szpitalu! Na moje pytanie "jaki jest powód?". A ona na to:" Noooo... Wie pani... To bardzo wczesna ciąża. A w ogóle to trzeba sprawdzić, czy ta ciąża jest, bo wie Pani, to że tu na USG COŚ widać i test jest dodatni, beta- hcg wykrywa ciąże, to jeszcze o niczym nie świadczy". Taka wyszłam stamtąd wkur****a. Co to za lekarz???!!! Zamiast mówić, co trzeba zrobić, żeby było lepiej i wspierać, to mi łaskę robi... No tak.. Musiała zejść i przyjąć jakąś dziumdzie, która o 22 wymyśliła sobie ciąże i przyjazd na IP. Masakra!!!