Ja mam strasznego stresa przed wizyta
W 2011 straciłam 2 ciąże i jedna to było puste jajo płodowe... Boję się powtórki.
W 2011 straciłam 2 ciąże i jedna to było puste jajo płodowe... Boję się powtórki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję i za was też zaciskam kciuki ;*Doratka trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!
Córa ważyła 3150g i miała 52cmDoratka w tym tyg ciazy to rzeczywiście kurczaczek musiał byc . Ja rodziłam w 41tyg1d i wypasiona to ona nie była bo zaledwie 3 kg
Zazdroszczę apetytu ja nie mam wogóle ochoty na jedzenie. Za to colę i chipsy mogłabym wciągać na okrągło :banghead::banghead:Wichurko,
Super, że mamy ten sam termin
Ja jakichś dolegliwości zasadnioczo nie odczuwam, trochę apetyt mi dopisuje bardziej, ale staram się nad tym panować.
No i cycki pobolewają. Ale to chyba u wszystkich
Mdłości nie ma i pewnie nie będzie. Aczkolwiek wszystko jest możliwe.
Trzymam kciuki Dorota