reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Dziewczyny jak samopoczucie na tym etapie ciąży ?
Już bliżej jak dalej ..
Maj mamy .. w przyszłym miesiącu wyczekiwany poród .. ;)

reklama
coraz krócej do konca a ja coraz bardziej sie boje że czegoś niedopilnuje lub o czyms zapomne

Ja też czuję, że nie zdążę, dlatego dziś online zakupy w aptece gemini dla dzidziusia i dla mnie, chociaż podstawowe zakupy do szpitala i na pierwsze dni ;-) czasem mam wrażenie, że naszej dzidzi się spieszy jak mnie uciska na spojenie, więc wolę mieć przygotowane kilka rzeczy w razie W :-)

Pogoda dziś piękna, żeby jeszcze z kilka stopni więcej było to całkiem ideał :tak::tak:

Ja w zeszłym tygodniu uświadomiłam sobie ze nie mam nic i teraz w środę pojadę na zakupy. Mi czas nawet szybko ucieka ale chciałabym jak najszybciej lipiec i moc przytulić maluszka. Córka nawet już się doczekać nie może co na początku nie była zadowolona z kolejnego brata.

dzień dobry
Ja dzis bardziej lajtowo, wczoraj podgoniłam z robotą i potem tak źle się czułam, że musiałam aż męża zawołać...
dziś byłam na zakupach na targu, świeżutkie warzywka i moge znów gotować ;-)
A sprzedaje tez tam moja przyjaciółka (to targ przy granicy prawie) i dostałam od niej super spodnie i tuniko- sukienkę co mi się przyda do karmienia :-) i dwa staniczki zakupiłam z polskiej firmy :-) achhhhhh jestem mega zadowolona :-)
A nocka nie za bardzo ale cóż może być gorzej a do takich się trzeba przyzwyczaić ;-)
miłej niedzieli Wam życzę my juutro jedziemy odwiedzić moją kuzynkę i jej 3 m-czną córcię

my wieczorem idziemy do znajomych, właśnie piekę ciasto :)

Boli mnie coraz bardziej lewy bark... ewidentnie od tego leżenia na lewym boku jest nadwyrężony.. Poducha- kojec trochę pomaga, bo czasem kładę się tak trochę na niej i jest lepiej, ale kurde nie wiem jak ponad 2 miechy takiego spania mam jeszcze przeżyć :/

na gril to narazie podoga nie nastraja no chyba ze dzis po pracy przekonam męzusia aby jednak zrobil:-)

Dzisiaj to sie budzilam co dwie godziny do lazienki....

coraz krócej do konca a ja coraz bardziej sie boje że czegoś niedopilnuje lub o czyms zapomne

No własnie Kunda tak myślałam sobie o Tobie i o tym że chłopcy tacy pośpieszyńscy. Przypomnij proszę w których tygodniach miałas ich ze sobą?

My dzisiaj też w domu, mała całkiem całkiem Męża dziś wyganiam do kolegów ;) niech ma coś od życia :D

My dziś też byliśmy u znajomych, mają miesięczną córcię, jaka maleńka :szok: a mąż się za przeproszeniem z kumplem użarli %%%% z tej radości, i teraz tylko mnie w tym stanie niemiłosiernie wkuuuuu.........rza :angry: tylko czekam aż go zmuli i pójdzie spać, bo wolę to niż ten bełkot :tak:

reklama
My dziś też byliśmy u znajomych, mają miesięczną córcię, jaka maleńka :szok: a mąż się za przeproszeniem z kumplem użarli %%%% z tej radości, i teraz tylko mnie w tym stanie niemiłosiernie wkuuuuu.........rza :angry: tylko czekam aż go zmuli i pójdzie spać, bo wolę to niż ten bełkot :tak:

Mojego zawsze w aucie usypiam włączonym ogrzewaniem :D serio, za każdym razem działa he he :D więc jak czeka was powrót do domu to wiesz ;) ogrzewanie cyk i lulu kochanie ;)

Do góry